tadaaa.

veckan har gått hur fort som helst, och det enda jag gjort är att plugga, typ. igår efter fotbollen åkte jag med karin, anna o emma till sveg. jag o karin mötte upp ebba och sen gick vi på lilla hotellet och åt. drog vidare och gjorde lärarbesök utan vidare framgång innan vi åkte vidare till sara för att prova våra snyga outfits till skolfotot på onsdag. det blev mycket skratt och snygga var vi. fikade, sen följde jag karin hem och när mamma kom hängde emma o karin med till häddal.

idag har jag skrivit klart psykologin (äntligen) och donat en massa. varit hos farmor o farfar och krattat löv bla. i veckan blir det fullt upp med ungdomsråd på tisdag, skolfoto på onsdag och stockholm på torsdag. helgen efter kommer trond, och det kan inte bli bättre! YIHAAA


all the days spent together

helags.

i onsdags bar det av till helags med klassen. dagen började bra, men när vi på eftermiddagen nästan var framme började det regna och blåsa som tusan. var så jävla trött och less ett tag, men under kvällen blev det bättre. vi åt, bastade, satt i köket och hade det bra. vägen hem var mycket roligare, och jag o ebba kom inte sist. kan bero på att vi gick först? haha


för bra för att vara sant

upp och ner.

mycket har hänt sen sist.
- vi har fått världens bästa samhällslärare, och det gör mig så jävla glad.
- jag har varit med mugo i helgen och kollat på film, bla. män som hatar kvinnor. den var bra, men har man läst böckerna så är filmen inte på långa vägar lika bra.
- läxorna satte igång direkt skolan börjat, så nu känns det knappt som man haft sommarlov.
- vi har spelat bilbingo, och jag gav bort den vinnande brickan till sara... MORR
- eliten har gått på två möten angående polen. eftersom att vi nu ska åka dit på vårt projektarbete istället för till spanien som det var tänkt först.
- det har hänt en massa tok och till råga på allt har jag blivit förkyld, vilket gjorde att jag köpte en stor godispåse och nya cosmopolitan.


when i hold you

RSS 2.0