minussidan.

något bra: jag har ätit fruktsallad och skrattat med mugen ikväll.
något dåligt: elsa har tuggat sönder tronds hemtelefon så att vi inte kan prata..


got each other and that's funny

snabbis.

idag gick jag i skola en timme. och under den timmen fick vi massa fika, så jag är allt annat än missnöjd. blev lunch på kondis med tjejerna och sen åkte jag, david o jörgen till herrö och fikade lite. blev en tur till sveg igen och sen hem. lite senare ska jag kanske vara med mugen.

vårat schema känns inte sådär jätteroligt.. kommer inte komma hem förrän vid fem varje dag utom fredag. WÖHÖÖÖÖÖJ, BÅNEGE!
aja, vi är ju i alla fall äldst på skolan. muhahah


tell it to my heart


nu börjas det igen.

imorgon blir det till att kliva upp tidigt igen.. i år känns det nästan inte ens roligt att börja skolan igen, även fast att vi ska få nya lärare, som jag hoppas är bra, och en massa kurser som verkar vara roliga. inte ens sugen på att se vårat schema..

jaja, ångest har jag ju i alla fall inte. och den här sista veckan på lovet har varit bra, bra, bra!


then dark came to fall
and silence was all

blå.

en sak jag glömt o berätta är att jag har fått mitt livs första blåöga.  fast det blev inte sådär jätteblått, vilket det borde blivit med tanke på smällen. och ljudet på smällen. fyfan


in your arms

ensam igen.

i fredags kom jag hem, det var riktigt härligt faktiskt. gud vad jag har saknat vårat vatten!

vid elvatiden idag kom mariann o sölvi för att hämta trond och åka tillbaka till ålesund, det sög rent ut sagt. vi som har haft hela sju veckor tillsammans nu. som tur är har jag hela veckan planerad innan skolan börjar, så det blir i alla fall inte så mycket vara-ensam-och-sakna-trond-humör.


every word of every song that he sang was for you

och där var det slut.

på fredag kommer jag hem, på söndag åker familjen bringsli tillbaka till norge, snart börjar skolan... den här sommaren har gått så otroligt fort, jag har inte haft en enda tråkig stund. underbart


to be only yours


utsikt.

igår var vi till geirangerfjorden och åkte trollstigen hem. det var riktigt roligt, och satan så fint det var! mariann köpte en trollstigent-shirt til mig också, mihi.
idag har jag o trond varit ute på stan och jag har hittat mig en hel del, synd bara att bankkontot börjar tömmas sakta men säkert nu...


but no one else could lift me high above

RSS 2.0