over the bridge.

dagen har varit bra, börjar på o komma igång på riktigt nu tror jag.. och jag hoppas verkligen inte att det kommer bli så jävla jobbigt alltså. men jag ska försöka göra läxor och sånt så fort som möjligt likosm.. men vafan, det ska väl gå det här med.
har pratat med cissi ett bra tag, och det har varit trevligt. sötnosen min.


i hope you know.

wonder.

har varit med jonathan ikväll. följde med mamma, sylvia o ulrika som skulle på föräldramöte. och nu har jag mer saker till skolan också, men vet inte hur mycket som fattas.. lär väl visa sig allt eftersom antar jag..


som jag sagt att jag vill ha.

segaste.

idag var det alltså första gången för det här läsåret som jag åkte buss till skolan, och det var en minibuss och en vanlig buss den här gången.. först trodde jag att det var sexorna som skulle ha den lilla bussen, men eftersom att vi fick åka i den så kunde det ju inte vara så.. malin berättade i alla fall att dom har minibussen nu eftersom att det var överfullt hela förra året.. och nu är det inte säkert att den behövs?! alltså, ska det behöva ta ett jävla år för bussarna att förstå att dom måste sätta in en exta buss för att alla ska få plats?! nej fyfan, jag blev irriterad som fan över det där..
annars så har dagen varit bra, ganska roliga tävlingar på kick-offen faktiskt. har varit en hel del med skratt, och efteråt fick vi fika och godis. yey säger jag!


och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.


split

inatt sov jag så himla härligt, och det var ett bra tag sen jag gjorde det nu, så det var hur härligt som helst. tjoho!
dagen har varit okej, segt bara att man nästan inte har några lektioner med hela klassen tillsammans.. men jag ska väl kunna överleva ändå antar jag. höhö


us together.


javisst.

jag känner mig väldigt glad idag, och det mår jag bra av. wiiie!
pratade med mugs nyss, och det var trevligt. men nu vet jag inte vad jag ska göra, och det är inte alls lika trevligt. imorn får jag i alla fall lite sovmorgon, och det lär behövas, som alltid. höh



our younger years.


school.

mamma skjutsade mig till sveg igår, var hos jonatahn en snabbis först, och sen åkte jag till cissi. vi klättrade upp på taket och kollade  på månen o toka oss. sen kollade vi på våra nya scheman, och letade en massa gamla tidningar. blev filmtittning och sen somnade vi någon gång efter två tror jag.
imorse höll vi på o komma försent till skolan, men vi fick lift och kom i tid ändå. haha,
väl där samlades vi i matsalen, och sen gick vi med våra mentorer till klassrummen. pratade litem fick nycklar, busskort och scheman. hade lunch och sen fyllde vi i lite papper och pratade en och en med mentorerna. slutade efter det och då gick jag o cissí till hennes syster och kollade på film.
by now är jag väldigt hungrig känner jag...


främmande ögon.


i wish.

jag har fått mina nya kläder nu. wiiie! och skorna förstås, var inte säker på om jag skulle ha kvar dom, men det får bli så nu ändå. och nu väntar jag på att mamma ska orka färga mitt hår, lalala, och jag har mycket tråkigt.. sen hoppas jag på att mamma kan skjutsa mig till sveg också, så att jag får sova hos cissi inatt, och få sovmorgon imorn, det skulle sitta mycket fint på första skoldagen. haha


jag skulle andas i det tomrum som blev över.

-

it dont make any difference to me
what the world thinks about us baby
cause in my heart i will always believe
that we were meant for eachother
love aint got no color
it don't make any difference to me
what they see

use to.

igår åkte vi till borlänge någon gång efter åtta, sov nästan hela vägen dit, och det var så härligt så.köpte lite allt möjligt, men inte allt som jag skulle ha, så det blir till att beställa lite sen också.. och mina skor ahr fortfarande inte kommit.. men aja..
kom hem vid tio igår, och då var det bara att byte om och sen åka ibäg till sveg. hade väl ganska roligt där, men mer var det inte... så många som redan har flyttat, så det var lite klent med folk kändes det som..
idag har jag varit och kollat på fotboll, och jävlar i helvete vad det var... ja, jag vet inte vad det var.. men i alla fall blev matchen avgjord, och det var ju bättre än att häddal skulle ha förlorat. så det var bara bra..
jag blir helt jävla paralyserad när jag kollar på fotboll, oj oj oj, men det är kul. i like it.


i died a hundred times.

my lady.

har varit med mugisen hela kvällen. och det har varit mycket uppskattat. vi har ätit tårta, varit ute och gjort allt möjligt, fikat, lyssnat på musik, kollat på bilder och pratat en hel del. älskade lilla hjärtat mitt.


cause in my heart i will always believe.

bruises.

lisa frågade idag om jag kunde jobba imorn också, så jag sa att jag kanske kunde det.. men när jag kom hem fick jag veta att vi ska åka o handla imorn istället för på lördag, så det blir inge mer pengar för mig i sommar nu.. men jag är mest glad över att få slippa jobba imorn, hade ingen större lust.. fast i och för sig var det ju inte heldag.. men jag har ju inte percis sovit bäst dom här sista dagarna.. vaknat vid fem och inte kunnat somna på nätterna.. YES!
jaja, ska nog leka med mugo sen i alla fall.. min lilla gullimugisflugismyggamugs.


put your arms around me


det gick.

jag gjorde det, helt seriöst. jag klarade av hela skiten... det var inte lätt, men det gick.. och nu vette fan hur allt kommer att bli. det visar sig väl... det med..


but i never expected this.

older.

idag fyller mugisen år, så efter att jag kommit hem från bageriet, duschat o ätit så åkte jag till henne.. vi har gjort lite allt möjligt, typ letat min telefon, som var hemma! även fast att jag VISSTE att jag tog med den. den måste helt enkelt ha telepaterat sig hem.. ja!
har även tagit in hästarna, hoppat studsmatta, kollat på tv o lite såna där grejer.. när jag skulle hem åkte malin med, vi lämnade av henne, och när vi var påväg över hängbron såg micke en groda, så han stannade o öppnade dörren. själv fick jag panik i skrek till, hoppade upp på sätet o höll på å svimma eller nåt.. fyfan, jag fick fan tårar i ögonen. jävla grodor!


in every heart that breaks.

kanske.

dagen har faktiskt blivit lite bättre, jag har pratat med mugo, och hon gör mig glad.. har även varit hos marie o klippt mig, och lekt en massa med kevin, så då slipper man tänka allt för mycket. positivt för min del.
pratat lite mde carro också, det är bra det med.. blir väl värre sen igen antar jag.. aja.


och jag visste inte varför.

värre.

det här blir bara sämre och sämre, nu har jag åkt på jobb imorn och på torsdag också. jag har verkligen ingen lust med det nu.. åh..


forget your fears.

ner.

den här dagen är kass, den är helt jävla värdelös. en sån här riktig skitdag, när allt bara är fel och jobbigt.
jag vill inte ha det såhär.. och faktiskt så trodde jag inte att det skulle behöva bli såhär heller. men jag hade fel.. som så många gånger förut.


jag har lurat mig själv för många gånger nu.

jag lovar.

fan, det här är bara jobbigt, inget annat.
men jag ska, jag ska göra vad jag lovat carro, jag måste, och jag vill.
så är det bara..


my big dreams.

varför.

åkte med mormor o morfar till sveg idag o var med jonathan. christian o magnus var där ett tag också.

och nu blev det fan. fan som fan blev det. jävla helvete! jag tyckte faktiskt att det kändes bättre, men nu är ju allt sämre än vad det var förut. BRA! dra åt helvete med det här.


so hard to stay
too hard to leave it


uppstoppad.

jag o mattias var ute och gick inatt, det var väldans trevligt. och ja, det blev ju av den här sommmaren också, vi hade ju lovat. visst, det blev lite sent på sommaren. men bättre sen än aldrig. yey
vi var ute o hoppade på höbalar och sånt där, var inne på kyrkogården och mattias var rädd för katter, hah. sen pratade vi om rymden, och det är alltid lika läskigt.. ja, usch ja.
idag skulle jag väl egentligen ha åkt till sveg, men pappa väckte mig aldrig, för hon trodde att jag hade ångrat mig. men får väl se om det blir senare i vekcna eller så då..


just one chance
just one breath
just in case there's just one left

helvete.

dagen har varit slöööö! jag har sovit middag, och inte gjort så mycket mer än så.
bara det att allting blev så jävla förvirrat, för ungeför en minut sen. fyfan, jag hatar den där känslan! så jävla kass. förbannat vad komplicerat allt ska vara.!


vi har sagt saker till varandra som man inte glömmer eller kan ta tillbaka.

full rulle.

igår var det ganska fullt upp på dan. men kvällen blev bra. hade roligt för det mesta, mycket oseriöshet, och sånt gillar jag. höhö
idag blev jag väckt av jonathan, och direkt efter kom pappa och drog med mig till skolan igen. så det blev tårtfrukost för mig där, och sen har vi städat och grejat på.


sometimes love can leave you blind.

ajdå.

mitt älskade band som har suttit på min arm gick sönder idag. 1 år, 2 månader och 1 dag fick det sitta där.. åh, kära lilla band. känns ganska ovant..

och jävla fotboll! först så hände det något med hedes målvakt, så han fick bäras ut på bår. och sen kom ambulansen, men ja jag vet inte vad det var.. helekoptern fick i alla fall komma tillslut. så det blev några avbrott på den där matchen.. skit att häddal förlorade också! första matchen på hela jävla säsongen som dom förlorat.
hade ju varit kul om dom kunde ha vunnit alla matcher. men ja, häddal är bäst ändå, YEY!
träffade sofie efteråt, så det blev lite kramar, gymnasieprat och sånt där.
jag kommer sakna min klass som bara tusan. bläää


seven days a week,
every minute of the day.

let's play.

min nya sysselsättning om dagarna är att spela sånt där hockeyspel, jag tycker det är skitkul! alltså, inte sånt där på tvspel eller data, utan ett sånt där vanligt, med grejer som man drar i och snurrar runt spelarna med.
förövrigt så har jag hjälpt till lite inför kalaset idag, ska väl tillbaka till skolan sen och fylla tårtor och pyssla på lite.


just pretend.


rastlöshet.

har varit på skolan i flera timmar nu och lagat lite mat, fixat borden, dukat och lite såna där grejer. det har varit roligt som tusan faktiskt, bara det att jag blir rastlös så fort jag inte har något att göra.. men vafan.
imorn blir det nog till att vara där en stor del av dagen, ska väl antagligen kolla på fotbollen också.


jag fungerar inte då.

nu så.

nu har jag läst klart boken, tjoho! och bra varen, såklart. måste nog nästan köpa den också, även fast att jag kan låna den när jag vill.. det känns liksom bäst så, annars så fattas det ju liksom något..


cause i don't think that they'd understand.

lycka.

när jag var på bibblan för att lämna tillbaka en massa böcker, då hittade jag systrar i jeans fjärde sommaren! TJOHO som fan.
har dom tre andra, och dom har jag läst hur många gånger som helst, men dom har inte funnits på bibblan. men helt plötsligt så finns den fjärde boken där, och jag blev glad som bara den! yey yey yey.
har varit på skolan och lämnat massa mat och sånt dära också. tills i helgen. kevin, patrick, marie och ella var där utanför, så har lekt lite med kevin också. sötbarn.


and they said.

duktigt.

jag råkade visst avslöja en hemlis om pappas kalas idag.. haha, men vafan, hur skulle jag kunna veta att det var en hemlighet liksom? HÖHÖ, jag är smart.


doing my own thing.


bara ändå.

förresten så känner jag mig sådär härligt glad för tillfället! YEY
jag älskar det!, synd bara att jag har erfarenheten av att den inte kommer att hålla i sig särskilt länge...
äh, men vafan, jag är glad så länge det varar, så länge jag slipper tänka på allt dåligt. och istället vara glad för allt som är bra, och alla som betyder något. hjärtis


only sweeter.

long way.

jag sitter o pratar en massa skit, problem och allt möjligt med carro nu. men jag vill att hon ska vara HÄÄÄÄR istället! det hade varit så mycket bättre.
den där lilla filuren kan få mig väldigt peppad, och det kan behövas snart framöver kan jag lova. ja, fifan!


you and me.

snigel.

idag har jag haft så himla tråkigt.. fy tusan.
men jag fick veta en ganska skrattretande sak, och det var kul. jag känner mig nästan lite skadeglad. haha


nära ytan speglas djupet.

sparat.

i sveg följde jag mamma runt lite överallt, och sen var jag med jonathan.. vi har spelat in filmer, kollat på film och lite sånt där grejs. åkte hem med pappa sen. och nu har jag precis ätit så jag tror jag spricer vilken minut som helst..
och pappa fyller 40(!), så sen blir det tårta och lite grejs. och kalasis i helgen..


you should know.


on me.

har klippt gräset nu.. och imorn blir det nog att åka till sveg.. mamma ska dit och göra något, så jag följer nog med. pappa fyller år imorn också, men det blir kalas på lördag istället.
lalalal, jag känner mig rastlös...


if i would tell you.


work it out.

igår var jag ute o gick med hästarna tillsammans med hanna, wei! på kvällen blev det film, jordgubbar, vindruvor och lite sånt..
idag har jag städat och lite sånt. gammelmormor har varit här i några timmar också.


i could never see us ending like this.


mojsigt.

jag har börjat sova dåligt nu igen, och det stör mig som bara den. jag bara vaknar hela tiden, sover lätt, och drömmer en massa konstiga saker...
var nyss ute och mös med hästarna. dom har luggit ner o snarkat och haft sig, så söta så.


on your own.

tråd.

ikväll har jag varit med mamma o hanna i fôssa och tagit ner en hage, sen har jag hälpt hanna att bygga en ny här hemma. jag o mamma har varit ute och åkt bil ett tag också.
nu har jag mest tråkigt, och har inte ett dugg att göra.


i'm sorry for things i did not say.

you.

dagen har varit rätt så seg.. och mamma är inte på allt för bra humör eftersom att hon skulle ha sprungit på det där grejset imorn, men nu har hon blivit sjuk, så hon kan inte vara med.. ganska komiskt faktiskt, hon går runt och säger en massa fula saker hela tiden.. höhö


don't tell me, cause it hurts.

chance.

jag o pa har satt upp mina tavlor, wiiie.. nu fattas bara spegeln, men vi måste köpa nå grejs till den först, fast den kommer väl upp så småningom den med, hoppas jag..


could you understand?

orättvist.

erika med familj kom hit idag, och det var mycket, mycket trevligt. när dom skulle tillbaka till sveg fick jag skuts med dom, så jag var med jonatahn några timmar. åkte med pappsen hem, och när jag kom in o skulle pissa kändes det som om att hela magen bara följde med ut. alltså, den blev helt tom kändes dt som, och nu gör det ont som fan..
alltid ska det vara nåt...


that's me in the corner.

birthday child.

när jag ätit la jag mig och sov, o när hamous kom och väckte mig trodde jag att jag skulle upp och jobba igen, fyfan alltså. jag tänker ju bara på det där jävla jobbet hela tiden skulle man kunna tro.. men i alla fall, vi åkte ner till pierre som fyllde 18 igår, fikade o lite så.
nu är jag hemma igen, och är trööööööött. helt slutkörd.. och imorn kommer erika och hela bunten också, säkert kommer dom komma tidigt så jag måste upp även fast att jag inte vill... just my luck. aja..


counting your days.

virrpanna.

somnade på en gång igår, och sen ringde jonathan, jag var helt borta, och trodde att jag skulle upp då, så jag prata mest en massa tok tror jag...
i morse höll jag på att försova mig också, men det gick bra ändå. dagen har varit skitseg, och jag blev trött i fötterna på en gång nästan. men nu är jag ledig och det känns hur härligt som helst. YEY


i miss it all.


eller va.

jag är bara helt förvirrad just nu.. alltså, vad är det här för nåt egentligen?
DU gör mig förvirrad, så är det bara.


no matter where i am.


men sen då.

kunde såklart inte sova igår. låg och vred och vände mig i sängen i flera timmar, tillslut gick jag upp till sis och låg i henens säng ett tag, sen gick jag ner och försökte sova igen.. lyckades väl efter ett bra tag...
trött som fan imorse, var mycket segare än vanligt, inte för att det ör något men ändå.. direkt man kom in på bagerit blev man frågad om man kunde jobba imorn med, så ja, det blir till att gå upp tidigt imorn också helt enkelt..
dagen har varit lite halvseg, men vi har gjort lite allt möjligt, så tiden rullade på skapligt ändå.
väl hemma gick jag ut i solen och mådda rätt så bra. sen blev det amt, och efter det låg jag ute några timmar till. hjälpte pappa med lite ved, och sen åkte vi till fôssa en snabbis. bk o tomas var där, så jag badade med dom. när jag kom hem ringde håk o tyckte att jag skulle komma dit upp igen, men jag pallade inte. gick in i duschen istället, och ikväll hoppas jag verkligen på att kunna somna så jag orkar med allt..


but still you try to cover all the lies and ignore all the signs.

jävla helvete.

så blev det enbart skit med den här dagen också. fan.!


pain will live on and on,
in everyone, in everyone.

mer.

dagen har varit lyckad. yey, när jag ätit gick jag ut o la mig o solade. sen lekte jag lite med kevin. och efter dethar jag varit hos mickela och haft det bra.
tror jag ska försöka lägga mig ganska tidigt ikväll, så att det är lite lättare att ta sig upp imorn.'


one night and one more time.


tillbaka.

blev väckt av hampus som skrek igår vid halv elva att jag hade telefon, det var gunilla, hon erika och hela faderuttan ska komma hit, så hon skulle typ bara säga det eller nåt.. gick i alla fall upp då, men kunde inte äta, så då la jag mig och sov igen, blev väckt av telefonen en andra gång av jonathan som ville komma hit. och precist som det var så var mamma o pappa i ytterberg, så jonathan följde med dom hit när dom skulle hem..
när jonathan kom hit åkte vi ner på byn och handlade o lite så, åt glass och såna där grejer.. satt och gjorde en massa bilder också, åt massa mat, bakade och kollade på film..
för mig blev det inte så mycket sovning inatt, så jag har varit ganska halv sliten idag på jobbet. och varmt som tusan har det varit också.. men nu är det över, för den här dagen...
segt bara att det ska vara så fint väder när man jobbar bara...


i find it very, very easy.


like always.

för ett tag sen var jag mest less, och nu är jag arg istället. arg för att allt är som det är, för att vissa beter sig som dom gör och alla möjliga andra småsaker. endel väldigt stora saker också, såklart...
det finns så himla många frågor som jag vill ha svar på, och så jävla mycket som jag vill ha bevisat. jag verkligen hatar det här.


come on and show me.


home.

jaha, den där träffen SÖG! fyfan, vad tråkigt jag hade, det var småbarn där, gamlingar och vuxna. men yes, kul. åh, vad jag verkligen hatar såna där träffar...


you promised me.

wrooooom.

är väl dags att åka nu snart.. och jag har inge högre förhoppningar om man säger så.. men ja, det är väl bara att hålla ut...
jonathan kanske följer med hem sen, han ville det. så vi får väl se hur det blir då.


just what we had.

support.

hittade en massa kläder igår när jag kollade runt lite, och ett par skor som jag är helt kära i. har ju sagt att jag inte ska ha några mer converse nu.. men det blir nog ett par till ändå, haha.
just nu vill jag ha massa nya kläder, så ja, det är väl bara att leta på. YEY
idag har jag varit ute och hållt på lite med veden, hjälpt mamma med bullar och lite sånt där.
den här dagen känns för tillfället ganska bra. i love it.


how it used to be.


framåt.

har inte lika ont i magen idag, och det känns skönt.. hoppas att det blir helt bra, fort!
i helgen ska vi på nån kusinträff på mammas farmors sida, och jag vet inte vem en enda jävel är, vet inte ens om jag har lust att följa. känner på mig att det kommer bli väldigt långtråkigt och allmänt segt..


from the sky.


annorlunda.

det här suger. jag är ensam hemma nu, och jag har ingen lust att vara det.. jag känner inte för att vara själv, jag vill vara med någon. även fast att jag inte orkar göra ett skit..
och jag känner att jag skulle vilja lägga mig i en frys, jag tycker inte att det är varmt eller så, men jag vill det ändå. på nåt konstigt vis..
jag vill ha kall luft, och jag vill ha något kallt i min mage.. bara.


oh lord i wish it wasn't so.

än en gång.

blev inget jobb för mig idag i alla fall..
vaknade och kände mig ganska bra faktiskt, men nu har jag ont i magen igen. skit också, jag hatar min mage! värdelös ären..


i don't think i can.

RSS 2.0