borta med vinden.

inatt kröp det en spindel i mitt ansikte! fyfan vad rädd jag blev. uää
följde med mamma o pappa till sveg idag och tog bort tandställningen, det är askonstigt. känns helt puckat. när det var klart så var jag med trond och efter det åkte jag hem. gick ner på byn o handlade, efter det var det mugen som gällde. låg ute på studsmattan (som vi fortfarande inte har gjort klart), kollade på tv och somnade ett tag, fikade och tog in hästarna o var hos fårisarna. vi hörde ett koooonstigt ljud, men när sylvia kom ut hade det slutat, så vi vet inte vad det var.
här hemma så har jag bara ätit och lullat runt.


what do you expect me to say?


uppåt.

jag o mugs gjorde visst aldrig färdigt studsmattan idag. vi bakade bullar istället, och det var minst lika kul. vi har grillat idag också, gott var det!
efter maten åkte jag, mamma o pappa ut och kollade efter björn. dom hade ju sett fyra stycken på orrmosjön igår, så dit tänker då inte jag cykla nå mer. när jag kom hem duschade jag, och sen ringde malin. så jag, malin, hanna, hampus, andré, mickaela o micke har varit på skolgården och busat på.


back in the days.


montering.

gårdagen spenderades på nordanhå hills med mugen. vi var ute heeeela dagen lång. körde fyrhjuling, förökte få ihop studsmattan och lite sånt.. fast studsmattan är vi inte riktigt klara med. men det fixar vi nog idag. senare på kvällen så åt vi mat och glass, sen kollade vi på massa filmer och sånt. påväg hem var det två dryga jävla fullisar som höll på. blä


i find it hard to tell you

bort med skiten.

igår var jag med malin och janni hela kvällen. vi satt väl mest o pratade skit och hade oss. kom hem vid tre ungefär, och då var det sängen som gällde. sov lååångt in på dagen idag, så igår vid den tiden så hade jag redan ätti lunch och allt på skolan.. det känns konstigt på något vis, hah
har spenderat den vakna tiden ute med hanna, och ja.. vi får väl se hur dagen blir sen.


i don't mind.

wei.

det känns som att jag gjorde något speciellt igår. men kommer inte på vad det var, så det lämnar vi.
imorse började jag dagen med att hälla ut ett helt oboyglas på mig själv, så det var bara att byta kläder. rätt oseriös dag på skolan. men på bilden gjorde jag i alla fall klart min kära dam, tror jag. får väl se om jag kommer på något mer som jag vill ha med lite senare. och just ja, vi var o käkade glass på centrum med. mums!
när vi slutat drog jag, anna o marina till gymet. marina solade o jag o anna skulle träna lite, men det var mest oseriöst. när jag kom hem duschade jag, åt, och sen var jag, hanna o linnea på skolgården o spelade lite fotboll. mycket skratt kan jag säga.
har pratat lite med anna nu, om kläder o grejs. ska kolla in en sida sen också. sen får vi väl se om jag gör något med malin. hon skulle kanske höra av sig.

jag är fortfarande lika glad, och det är härligt med lov! möhö


allt är sagt, luften är ren

solstrålar.

det blev cykling igår med, jag åkte till orrmosjön med ljuv musik i öronen, och satte mig där o dinglade med benen på en bänk. jag var så glad! satt där i en timme och bara flinade för mig själv.
nu har ännu en bra skoldag passerat, fy tusan vad jag känner mig glad hela tiden! åh, puss på allt


och regnet som föll det fick dölja min sorg.

gladfis.

när solen är framme blir man så glad! inget känns svårt och alla problemen bara flyger iväg. jag älskart!


and once again that rising sun is droppin' down

trängsel.

ännu en fin dag, och jag är glad. allt har rullat på och varit oseriöst. sen har det varit sånt där grejs på folkan. med massa montrar om de olika programmen och liknande.
idag är jag även hemma själv, för resten av familjen är i stan av olika anledningar.


kiss me when the lights go down.


light.

jag blev på bättre humör igår genom att ta med mig mp3n och min kära cykel på en tur. var ute i över en timme och hade det bra.somnade på en gång gjorde jag också.
idag har det varit teater, tandläkaren och sopplockning på schemat. kan även tillägga att jag ska ta bort min tandställning på måndag. efter att vi städat fick vi fika, och jag har varit ute hela dagen sen dess. när jag kom hem satte jag mig i solen för att göra läxor och äta pizza. sen har jag och hanna cyklat.


and now you want more.

helvete.

igår var jag på braaa humör, jag var ute med hampus och cyklade, vi åkte bil och jag var till farmor och farfar. allt var bra ända tills några minuter in på detta dygn. då började hela världen snurra och allt var åt helvete, på riktigt.
jag hade en stor klump i magen? i halsen? jag vet inte, men det kändes som att den skylle tynge ner mig, genom sängen, huset och flera meter ner i marken för att begrava mig där.
imorse var det inte bättre, allt var fel. och det är det fortfarande, så fel som det kan vara är det.


fuck you and fuck your lies.

let go.

jag har i alla fall cyklat på min kära cykel nu.


and everything i could give
is everything you couldn't take

åh.

nu bara hatar, och hatar, och hatar jag.


and i got the point that i should leave you alone
but we both know that i'm not that strong

närmre.

händelselös dag. jag har inte gjort mycket vettigt. har inte haft lust heller för den delen.
imorn är det förresten en månad sen tyskarna stack, haha


without a noise, without my pride

argbigga.

slapp och härlig dag! synd bara att det inte var så soligt ute..
jag har äntligen fått tillbaka min cykel. också har vi fikat på kondis. men jag o ebbis var bara sur och tvär idag efter skolan. ebba för att hennes dator är paj och jag vet inte riktigt varför jag var som jag var..
varför är det så att när man är värsta sur så kan man ändå inte låta bli att skratta? det är konstigt det där.
efter skolan bar det ibäg hemåt för att några timmar vinka av mamma, pappa o hampus som skulle på fjället. hanna är på konfaläger, så jag är ensam i helgen, och det är härligt! eller ja, jag är kaninvakt, och det gillar jag absolut inte.
kvällen har i alla fall spenderats med linda och janni, det var trevligt. nu ska jag nog bara sitta här tills jag håller på o ramlar av stolen av trötthet. det är en sån kväll.


where did i go wrong?

skinande sol.

det är soooool! och det gör mig på väldans bra humör. har varit ute på nästan varenda rast för att få lite sol på mig. mums, jag gillart!
imorse hade vi ju nationella prov i engelska också, det gick helt okej. jag har även träffat melis. mihi
nu vill jag ha tillbaka min kära cykel! och om allt går bra så ska jag ha den imorn också. WIIIIE


hjärtat gör mig blind.

spunk.

nu såhär på kvällskvisten har jag gjort klart min argumentation, och jag har även fyllt i utökat program, matte c ska jag ta mig tusan ha.
ojojoj, vad duktig jag har blivit! det måste vara mina sjukbaciller som fört med sig något bra till mig.


bredvid okända skor.


snorkråka.

igår la jag mig vid nio. och det var så skönt! jag mådde så förbannat dåligt, och trodde att jag skulle få feber. men så blev inte fallet. vi fick även inbjudning till ett dubbelbröllop helgen innan vi ska på det andra bröllopet i sommar. men lite tråkigare var att det nog bara är mamma o pappa som ska åka. hmpf,
idag har det varit en härlig dag, soligt och massa oseriösa lektioner. bilden har även börjat igen, så jag var glad. vi har även haft bildkväll, var och hämtade mat från thai-vagnen, och sen har vi jobbat på som tusan. det går framåt med min dam, men den är ännu inte klar.. synd att jag missar så mycket för att jag måste åka hem tidigt också..
har varit med mamma och handlat, och hon kallar mig för sin stora grabb,. HAHA
nu försöker jag skriva lite på min argumentation, men det går segt.


they say time will make all this go away,
but it's time that has taken my tomorrows and turned them into yesterdays

smaklöst.

inatt vaknade jag av att jag inte kunde andas med näsan, så det var bara att springa upp o ta nässpray. och idag är det ännu värre, jag är så jäkla förkyld, känner inte smaken av något. plus att jag fortfarande har ont i halsen, käken och framförallt ryggen. fy tusan säger jag bara!
men förutom mina klagomål har dagen varit helt okej. nu är jag hungrig.


love, i get so lost, sometimes
days pass and this emptiness fills my heart

keep it up.

idrottsprovet gick helt okej, tror jag.. det kändes så i alla fall.
jag har väl mest varit bråkig idag, men det behövdes. på matten luktade det mest bränt och på svenskan har vi börjat med carl michael bellman nu.
och jag vet inte vad jag ska göra heller? nu när greys inte går på vardagarna längre.. det är liksom härligt att bara släga sig framför tvn innan man tar tag i allt annat.


and it's so hard to do and so easy to say.
but sometimes - sometimes,
you just have to walk away - walk away.


brev.

nu är jag klar med frågorna.. eller dom flesta i alla fall. dom jag inte kunde får ebbis besvara åt mig imorn. höh
och jag har så förbannat ont i ryggen! har haft det hela dagen, det är liksom överst på ryggraden det gör ont. som det känns nu skulle jag vilja att någon bara boxade in den åt mig. sådär som dom gör på andra rambofilmen ni vet? när han sitter fången bland dom där galna människorna..

jaja, jag fick ju i alla fall massage av mamma, och det var helt okej det med.

nu försöker jag skriva ett personligt brev till ett sommarjobb. men det skiter sig totalt, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. vad ska man skriva? jag har aldrig gjort något sånt där förut.. buhu


try to walk away
when i see the time i've wasted


teori.

igår var jag barnvakt åt lillebror. vi kollade på någon bondfilm medan mamma o pappa var ute på, och hanna var i sveg.
nu håller jag på med målfrågorna till idrottsprovet i morgon, jag trodde inte att det var så många, men men. jag får skylla mig själv när jag är ute i sååå god tid.

det känns som att det här kommer bli ännu en jobbig vecka också.. jag gillar det inte.
det är idrottsprov, svenska inlämning, målarkväll, nationella i engelska och säkerligen kommer vi få flera roliga läxor av leif också. fast dom tar man aldrig seriöst, men det känns genast mycket mer när man får dom.


jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min


sista.

inatt har jag sovit i elva timmar, det var gôtt.
och vi åkte aldrig på fjället, det var nog ingen som orkade. inte har jag varit med mugen idag heller, hon var visst med glenn, så det sket sig. istället har syskonen jäderberg kollat på sagan om konungens återkomst. men det dög lika bra.
jag har även mina linser i idag, och jag gillar det inte. jag tycker det är jobbigt. blö


wasting another night on planning my revenge.


end up.

kalas hos lina igår alltså, det var en massa folk där. när jag kom hem var det läxor som gällde.
idag slutade vi vid halv tolv, och det var äcklig mat på skolan. så jag var och åt hos jonathan istället, det var mums.
träffade även mugisen på förmiddagen, och det var kul. får se om vi hittar på något i helgen kanske.


jag sitter ensman här och undrar var vi hamnar härnäst.


fel.

jag la mig halv tio igår, och jag somnade så fort jag lagt huvudet på kudden. härligt var det.
men den här dagen är bara fel. den är dålig, den är åt helvete.
plus att jag har fått ett sår längs med hela jävla överläppen sen idrotten.
ikväll ska vi i alla fal till lina som fyller 30. jag ska även göra massa läxor.
BLÄ


i'm still fragile.


-

i've been walking around all day,
thinking.
i think i have a problem,
i think i think too much.
i've been taught to hold back my tears,
and avoid them.
but you make pain into something i could touch.

i've been walking around all day,
laughing.
i think i'd be better off without you here.
and i bet you're sweet and hard to get over.
so i'll cry and people will stop and stare.
now that's okay.
let them stop and stare.

lite halvt.

imorse såg jag ut som jag gjorde när jag var liten. det blir så när jag somnar med blött hår.. höh
vi har haft skapligt med håltimmar idag, och jag var inte så himla duktig på någon av dom. tänkte göra en massa hela tiden, men det sket sig. fast när vi slutat hade vi lång tid innan bussen gick, så jag skrev faktiskt klart svenskan, och tränade lite på spanskan. fy tusan vilken lättnad det var! wihoo


your twisted words

kläm, kläm.

åh satan, jag somnade på en gång igår. och det var så härligt! natten kändes lång för första gånger på flera månader. men lika trött vad jag fördet när jag vaknade.
dagen har varit bra. haft en del skrattiga stunder om man säger så. segt bara att tisdagar för övrigt är sååååå sega!


och alla känslor slog och sprängde.

wie.

vi ska på bröllop i sommar, närmare bestämt den 23 augusti. silja o erik ska gifta sig. wihaaa! jag gillar bröllop, det är mysigt.
ikväll har jag varit hos farmor o farfar, jag o farfar mätte fötter. haha, det var lite skillnad. och imorn fyller farfar år också.
nu är det världskrig mellan hanna och hampus, dom är som katt och råtta. drygisar.


today is a good day.

virr.

vi spelade spel igårkväll, med andra ord. sen kunde jag inte somna, det snurrade bara runt i huvudet på mig. det var kläder och det var skor, det var sommarjobb och det var en hel del annat med.
idag kollade vi på konsert, mynta. det var rätt bra. vi fick även tillbaka våra matteprov, och jag fick vg. vilket jag absolut inte hade förväntat mig, trodde det skulle bli ett svagt g. men icke. hade utvecklingssamtal också, det gick lysande. och på svenskan håller vi på med argumentation, det går dåligt.


there are hills and mountains between us
always something to get over


svull.

idag satt jag o hanna o gjorde läxor tillsammans. det gick rätt bra faktiskt. fast jag har fortfarande en hel del kvar.
vi har även kollat på film. nu är resterande familj hemma igen. och jag har ont i magen.


i never wanted to say goodbye.

sällskap.

jag har fortfarande inte kommit något längre på mina läxor. och jag som hade lovat mig själv att vara så duktig idag.. men men, det är väl som alla andra gånger jag lovat mig själv att göra något skolarbete på en helg.
istället så kom hanna hem med linnea och sandro, så jag har varit med dom. det har varit mycket trevligare. sandro har jag för övrigt inte träffat sedan luciabandyn, så det var ett bra tag sen.
vi har lagat mat och kollat på film. nu är jag trött!


i can't get it back,
but i don't want it back
i've realized that.

dåligt gjort.

nanana, jag orkar inte plugga. jag har försökt, och har kommit sisådär 1½ fråga på candide. YES! det suger.


to hear you say.


stanna.

jag pallade inte o följa med till fjället. jag är för trött, och det vill jag absolut inte vara. det liksom suger.
så, istället är jag hemma denna helg, och pluggar.. förhoppningsvis. och sover! försöker att bli utvilad helt enkelt.


men vi har sparat dig och mig.

slutkörd.

den här veckan har varit pågsam, min sagt.
idag slutade vi i alla fall 11.25, och det var så skööööönt! men jag stannade ändå kvar på skolan, busade på en massa och var på kondis. sen har vi sprungit runt o letat efter ebbas mobil utan resultat.
på bussen somnade jag, och jag är så jävla trött nu. jag har fortfarande inte bestämt om jag ska på fjället eller inte heller. åh!


the right time.

tell me why.

åh gudars, vad tråkigt jag har! egentligen finns det tusen saker jag skulle kunna göra. men ändå vankar jag bara fram och tillbaka i huset, in i ett rum, för att sedan gå till nästa, och nästa. och nästa...
blä, jag borde antingen göra engelskan eller svenskan, eller varför inte städa rummet eller något sånt där annat nödvändig.? men fy, vad jag inte är på humör för sånt just nu! och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska följa med på fjället eller inte.


and waiting is all i seem to do.


breath.

mitt hår stod verkligen åt alla håll imorse när jag vaknade. det var ju nästan så man blev rädd.
vi hade tops idag på idrotten, det var skojsans. sen på naturkunskapen så fick vi börja kolla på den där al gore filmen, vet inte vad den heter. men det var bra.
och mer? vi håller fortfarande på o kolla på pans labyrint på spanskan. på mentortiden så fick vi nya papper till individuella nästa år. och jag är född 5 dagar för sent för att få välja körkortsteori. det sög. fick sluta tidigare på engelskan, och matteprovet gick skit. det gick nog inte alls bra.


in the water so deep.

morr.

okej, jag är på DÅLIGT humör just nu. jävligt dåligt humör!


but you know how to use it.

hung up.

okej.. i söndags vred man fram klockan en timme. det både känns och märks mer än väl. kunde inte sova på kvällen heller. men men, det är väl så det är.
i måndags hade alla roligt åt mig på svenskan, sen hände det väl inte så mycket mer tror jag.
och igår, då kom marina på en låt som jag hade svårt att sluta skratta åt. vi var även på föreläsning. sen så sov jag hos sötcissi. vi hade skoooj, busade en masa och sånt där. mihi,
idag så var båda bildlektionerna inställda. men vi slutade ju i alla fall tidigare. så jag var med jonathan istället. och när jag kom hem så stack jag till marie och klippte mig. mitt hår blir verkligen bara kortare och kortare alltså. höhö


but i am free.

RSS 2.0