oh ja.

har varit folk här i princip hela kvällen, och det har varit ganska så jävla mycket skratt, sånt gillar vi skarpt. tjiho.
jag gjorde till och med hela fysiken idag, även fast att jag inte behövde. och det var inte ens segt och jobbigt som det brukar vara med allt man måste göra. det gick lätt och jag var på bra humör. då brukar det mesta gå bra. och det är tur.
idag har varit en bra dag, faktiskt.


you're not alone when you're alive.


pictures.

fick göra son idag, och det gick typ.. sådär? jag vimsade bort mig ganska mycket. haha, men vafan. det gick ju bra ändå, enligt magnus i alla fall.. och det är ju han som sätter betyget, så visst.
på gympan så sprang magnus p rätt in i min käke, och det knakade som bara fan! ont gör det också. jävla skit. hoppas det går över inom en snart framtid, annars blir jag galen.
åt jordgubbar när jag kom hem, och det var gottis. mamma har bakat jordgubbstårta idag, för hanna fyller år. också har mamma köpt en tårta med en bild av freja på, den var pretty söt.
måste göra klart fysik inlämningsarbetet idag, och det vill jag inte. har verkligen ingen lust, men det går nog ganska fort tror jag..


in the arms of an angel.

other.

jag satt och tänkte som bara den för ett tag sen, och för en gångs skull så var det något annat än vad jag brukar tänka på. jag tänkte på alla som verkligen betyder något för mig, och hur mycket jag egentligen tycker om dem och allt. helt seriöst så tror jag inte att jag har sagt till mormor, morfar, farmor, farfar och många, många andra att jag älskar dem. förjävligt är vad det är..
jag har verkligen svårt för att uttrycka känslor till folk. och det är inte bra, inte alls.

jag drömmer för mycket också, hela tiden. jag tänker på saker som jag skulle vilja göra och liknande. men jag är för feg för att ta tag i det, och antagligen kommer jag att ångra det senare. om jag inte har hunnit ändra mig och verkligen kan ta tag i saker jag vill göra och uppleva då vill säga. men ja.. jag vet inte.


if tomorrow never comes.

the hardest thing.

skolan har varit okej, härligt var det i alla fall att jag slapp göra son idag, kan behövas lite mer träning i guess.
satt och funderade lite, och jag tänkte på vad mycket det är som har hänt på så kort tid liksom. inte märkbart för andra, kanske, men för mig.. det är konstigt hur fort saker och ting kan ändras..


for everything i just couldn't do.

kanske.

har suttit med läxor och skit hela kvällen, och det har verkligen varit segt. har mest bara suttit och inte gjort något alls, egentligen. men ändå..


the only thing that's real.

ändrade planer.

hade tänkt följa till sveg och kolla på fotboll. men jag har så jävla mycket kvar på son, så jag hinner inte. får bli hemma och plugga istället. fyfan, vad jävla segt.. men jag lär väl.. åh.


one love.

hair cut.

har klippt mig och färgat håret. och ja, det blev väl.. som det blev.? äh, jag vet inte. det får duga helt enkelt..
idag måste jag träna på prov och läxor o skit, och jag har verkligen ingen lust, mycket är det oxå. allting kommer på en gång.. kul.


take the chance.

lost.

igår kundejag inte sova, och det var verkligen inte kul. lyssnade på musik, men somnade inte, kollade på tv, men somnade inte, försökte sova, somnade inte. sen började tänka massa skit, och sen var det ännu mer kört. det måste vara nåt fel på mig alltså, min mage också för den delen.
imorse var ja så gott som död, men jag tog mig upp i alla fall. ganska okej dag på skolan, men måndagar är rätt lugna.
när jag slutade gick jag till jonathan, och där höll jag på att somna efter ett tag. och när jag kom hem fick jag ont i magen som bara den, och det har jag fortfarande, kunde knappt äta, så jag slängde nästan allt.. jag hatar verkligen min mage!


cause it's you i miss.

fly.

nu går det neråt igen, ner som bara den. och allt blir sämre och sämre. jag vill vara själv också, det skulle uppskattas till 1000 just nu. helvete.


there's no reason.

irrar runt.

åkte och åt vid sjutiden när pappa och per-åka blivit klara nere i källaren, sen åkte vi till mormor o morfar, och efter det till farmor o farfar. nu är jag mätt så jag håller på att spricka tror jag, inte härligt...
och inte har jag gjort mycket av det jag bordwe ha gjort heller. blir till att ligga i dom närmsta dagarna då istället. fy fan.


such a lonely day.

perezoso.

nu är det så att jag verkligen inte orkar träna på so provet, även fast att jag vet att jag måste. men det är så segt. fan då..


fall apart.


i said.

trodde jag skulle somna på en gång igår, men det blev visst inte så. jag bara låg och funderade och funderade, och det var inga bra tankar. kanske därför, men segt var det i alla fall.
imorse vaknade jag av telefonen, så jag klev upp efter ett tag och fikade, gott var det. för jag hade visst inte ätit på 19 timmar, så det var behövligt. sen gick jag ut och la mig på en filt med massa kuddar och läxor/prov. fast det gick inge vidare, och sen blev det kallt för molen var i vägen hela tiden, tog på mig min älskade tröja, men det hjälpte inte, så jag gick in helt enkelt.
per-åke och pappa håller på nere i källaren, hela dagen har dom varit där, och det är bra. mycket bra.


every breath you take,
every move you make.


ovärt.

jaha, det sög som aldrig förr i sveg idag i alla fall. sämsta. när vi kom till sveg var det ganska mys och roligt. men sen på kvällen sög allt stenhårt, det var kallt, det var tråkigt och det var bara skit, nästan.. sen sög det att vi fick vänta hur länge som helst på taxijäveln.. dålig dag med andra ord.


i put on my best, but i'm still afraid.

yey.

idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. kollat på film med hampus, handlat och gjort en läxa, gjort lite på non, varit på mobacka, duschat. och ätit en hel del oxå. ska ät lite till snart, sen ska jag väl ställa mig i ordning oxå ska jag och mugo antagligen till sveg.


if i would tell you.

mycket bra.

mugo gör mig glad, och det tycker jag om. älskade gullimugisflugismyggamugs. höh
jag tror jag ska ta och lägga mig snart, måste försöka sova ut, riktigt. och imorn lär det bli en del att göra, antar jag.. men det ska väl ordna sig på nåt vänster det oxå. i'll make it.


every now and then i pretend i'm ok.


stand up.

allt är kasst nu. jag gör illa mig på händerna hela tiden,så dom är fulla av sår och det gör för fan ont bara man rör nåt. sen är allt så jävla emot oxå. känns ju bra...


when we walked in fields of gold.


etta.

igår gick jag o la mig först i hela familjen, ganska freeent. och jag somnade skpaligt fort oxå, mycket, mycket härligt. på skolan har vi valt låt till skolavslutningen, bestämt lite vad vi ska göra då och haft en ganska oseriös idrott. skaplig dag med andra ord..
får se om jag blir i sveg imorn eller inte. en sak jag vet att jag måste göra i helgen är att plugga lite, det är mycket nu.


and all the memory that time can never heal.

never.

jag borde ha förstått.. jag borde ha förstått att det är precis som förut, att det inte alls är bättre. det finns fortfarande lika mycket kvar, och det gör fortfarande lika ont.
varje dag kommer jag på nya saker som har hänt och som vi har gjort. och varje gång vill jag ha tillbaka allt.
till månen och tillbaka, och ännu längre ändå..


cause i can't stop loving you.

actually.

nu har jag fått min klasströja, och den är myyys! stor är den oxå. i like it.
förresten så har jag fått probs med att sova nu igen, och det är inte kul. man bara ligger vaken och tänker, och tänker, och tänker, och tänker. liksom. och sen är man nästan död när man ska upp på morgonen.. segt åt mig. härligt att det snart är helt måste jag säga, och jag hoppas det blir varmt ute. det skulle göra mig på lite bättre humör. i guess.


fly away.

yes, yes.

jag har spelat tennis med hampus nu ett tag, och duktig som jag är så har jag lyckats skrapa upp ett finger. haha, jag måste vara bäst.
har lyckats med att hålla ganska mycket borta idag, och det är skönt. men det kommer väl snart antar jag. dumt som det är..



if you only knew.


-

note to self: i miss you terribly.
this is what... we call a tragedy.
come back to me, come back to me, to me.
note to self: i miss you terribly.
this is what... we call a tragedy.
come back to me, back to me, to me.

but if.

prov och läxor har dagen bestått av, men jag tror att det har gått skapligt bra. konserten som a hade var bra. segt att det inte är några fler nu, för då måste man gå hela dagarna. haha, men vafan, jag ska väl klara det oxå.


i hope i'm wrong before i die.


sweetie.

paratar med carro-hjärtat nu, och jag saknar henne verkligen.
jag saknar allt just nu. och jag tänker alldeles för mycket. men jag antar att det lätt blir så när allt är som det är.. när allt är så långt ner, så långt bort.


every night in my dreams,
i see you, i feel you.

better.

dagen har varit bra. har bakat bullar och kollat på när b hade sin konsert. den var rolig. var med jonathan sen, och efter det åkte jag till ulrika, dennis och malin för dom hade bjudit oss på mat, tacos. gott vare.
jag har massa läxor och skit, så jag måste plugga. men det är så segt, så det får vänta, ett litet, litet tag. för annars hinner jag inte.


and it's hard at the end of the day.

all this.

åh nej, åh nej, åh nej, åh nej! nu börjar jag tänka igen, alldeles för djupt. fan då, jag försöker ju hela tiden att hålla det borta, men det kommer fram ändå. jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jävlar.
det finns så många minnen, och jag saknar allihopa. alldeles för mycket, alldeles för ofta.


i'm learning to fly, but i ain't got wings,
coming down is the hardest thing.

buller.

var ute ett tag innan jag å, mycket härligt väder.
nu har jag ont i magen, det är sämst. varför ska jag ha ont i magen jämt för? inte snällt, magjävel. borde nog börja plugga... fast jag orkar inte, om ett tag...
1. jag vill inte ha ont i magen.
2. jag hatar att ha ont i magen.
3. jag hatar mycket.


memory seep form my veins.


så kan det gå.

vaknade fem i morse, och var pigg! men jag somnade om en halvtime, och ännu en halvtimme efteråt. sen sov jag tills jag skulle upp. på skolan gick övandet lite bättre än igår, sen ver det svenska, den var ganska slapp, så det var härligt. lunch sen, och sen var jag ute ett tag. gick till jonathan och sen tillbaka till skolan. gjorde inte allt för mycket,  väntade tills vi skulle ha konserten. sjävla konserten gick väl ganska bra, fast jag drog visst ut kontakten till datorn, men vafan, det var väl bara o stoppa i den och tuta och köra igen. fick ont i magen när vi hade slutat, det var inte kul.
nu är jag hungrig! segt åt mig...


big wheels keep on turning.


inte bra.

kom just hem från sveg, har tränat på konserten tills imorn, och det gick lite sisådär. men men, vi får ett tag på oss imorn på morgonen och sen äre väl bara å köra på antar jag.. hah, det får gå som det går helt enkelt.


you'll be in my heart.

kill it.

det enda som är bra med den här dagen är att det är skapligt varmt ute, och kanske, kanske det kan bli kul i sveg. man glömmer i alla fall att tänka lika mycket när man är bland folk.
jag måste träna på prov och läxor oxå, det suger. för jag orkar inte och jag vill inte. varför ska allt komma på slutet jämt?! ganska onödigt enligt mig..
jag tänker på dig, all the time.


and the history books forgot about us.

osäkerhet.

den här dagen började inte allt för bra. den började kasst. jag saknar dig. och jag är rädd, för vad som kommer att hända. jag vill inte...


you never were, and you will never be mine.
i just miss you, that's all.

jahaaa.

jag har varit med mugo igen. när jag kom dit hade hon tagit fram kakor och dricka, så vi fikade och flummade på. sen så gick vi ut och hoppade studsmatta. och fick några asgarv. roligast var det innan vi gick ut.
- kom så hoppar vi lite smutta. nämen, åh, mutta!
haha pucko mugs. tror det blev lite fel där va.
aja, vi gick i alla fall in och kollade på film sen, och åt såna där skruvar och drack saft.
ringde till pappa sen, för jag orkade inte gå hem, så han hämtade mig och vi åkte lite bil. när jag kom hem laddade jag ner en låt åt pappa, och åt ostbågar och vindruvor. sen dansade jag och pappa lite också. haha
oj oj oj, den här dagen har verkligen varit roligt konstig måste jag säga. and i like it! hjärtis.


if something sends you in tears,
remember that somone cares.

räddis.

har lekt med mugo idag, det var mycket uppskattat! och jag har haft kuuul! tjiho.
vi har hoppat studsmatta, kört fyrhjuling, kollat på film och lite sånt.
åh, det var länge sen jag var med mugs, i have miss it, a lot.
iaf, när jag kom hem åt jag och kollade klart på filmen, låg i min säng som en jävla ostbåge med maten vinglande på... på.. öh, en sån som det ligger pennor i iaf.. nu är jag mest mätt och rullar nästan fram, men det är bara bra.


oh baby, do you know what that's worth?

wake up.

igår kom jag på att jag inte ens var uppe ett halvt dygn, men jag var trött ändå. förresten så suger det här vädret. jag vill att det ska vara soligt och fint ute. det skulle vara mycket bättre! men men, det är väl bara å vänta. är det fint väder på skolavslutningen så är jag glad.


som prinsessan av ingenting.

things.

nej, nu går jag och lägger mig. jag orkar inte mer idag nu. godnatt.


in my heart there'll always be a place for you for all my life.

jag klarar inte av det.

för många känslor. för många minnen. för många tankar. för många jävla, jävla tårar. för mycket av allt. jag saknar dig så förbannat mycket, och jag vill inte det. det är så jobbigt. så himla, himla, jobbigt.
och tack michaéla, tack för att du finns.


fan, fan, fan, det skulle vart du.


själv.

nej! nej, nej, nej, nej! jag hade klarat mig ändå. jag ville inte veta. det gör ont. jag älskar ju dig. och förlåt, jag kan inte hantera det bara.
tack nån, för att jag är hemma själv nu...


it's over now, i'm cold, alone,
i'm just a person on my own.


neråt.

jag kommer ihåg, jag kommer ihåg så himla mycket. ibland är det bra, men ibland suger det mest. jag hatar det. förresten är den här dagen allmänt sämst.
det kanske stämmer, att jag hatar ganska mycket ändå..


but thoughts they change.

värdelöst.

den här dagen började kasst. jag hatar den.


i wonder when.

wrong.

nu kan jag inte gå och lägga mig heller, allt går preciiiiiis som jag vill nu. dö.


gonna take some time.


tänk.

vad hade jag förväntat mig?! helt seriöst, vad fan trodde jag. hur kan jag ens tänka tanken att jag skulle kunna vara.... fan, det är försent nu, jag kan inte ändra på det. helvete.


i loved you first.


you are the one.

när jag låg och kollade på tv så tänkte jag en massa. och jag saknar det. det här suger verkligen. jag vill ha tillbaka tiden som var. den var bäst, helt klart.
i miss it, i miss you.
honey..


when all i can do is watch you leave.

tell me.

fan, vad jävla skit allt blev nu då. helvete.
jag hatar det, jag hatar allt! jag är trött på att det ska vara så här.


i wanna feel your body.


jo, så äre nog.

musik, musik, musik.
när jag lyssnar på musik, då är det mest texterna som spelar någon roll för mig, faktiskt. för väldigt ofta så lyssnar jag på musik med texter som jag känner igen mig i, liksom. alldeles för stunden.
oh ja, musik är bra. bäst.


the music for the sad man.

ståhej.

har varit och kollat på hästen nu. malins häst (som oxå är hos linnea), kommer från samma ställe som hannas. men dom fick inte vara med varandra typ, för linneas häst springer emellan och gör allt för att dom inte ska få gå bredvid varandra och allt. snacka om avundsjuk, eller nåt. haha.


everybody need somebody.

in a moment.

mamma ringde nyss igen, och sa att dom snart var hemma, då ska dom åka till linnea o lämna hästen åså, så jag ska gå dit upp om några minuter. kika lite.


from the moment you believe.


all i had.

vaknade av att hampus kom inspringande och skrek att han skulle åka upp till max. jag kunde inte somna om, så jag låg i sängen och åt frukost o kollade på tv. mamma ringde nyss och sa att dom var påväg hem nu, har hämtat häst åt hanna. så hon lär väl inte vara hemma allt för ofta antar jag.


you may find that you are not so brave.

more ore less.

nej nu jävlar ska jag sova, jag är trött som en get. lyssna på en massa mysmusik tills jag somnar ska jag göra. wiie.


inside my head.

pictures.

har knäppt kort på skolan idag, det var hemskt. å jag höll på å skratta ihjäl mig varenda gång nästan. kommer se ut som jag vet inte vad.... mig själv kanske? höh, vilken sopa jag är.
har för mig att det var nåt mer speciellt som hände idag oxå, men nu kommer jag inte på vad... smart där.
på elevens val spelade vi fotboll med dom där andra igen.
och nu äre lååång helg, det ska bli gôtt, och väldans behövligt med.
när jag kom hem efter skolan så åkte jag och mamma ner på byn o hämtade paketet. kjolen passade inte, så den ska tillbaka, men bikinin och skorna var bra. skorna var lite hårda, men jag har dom på mig nu och ska försöka gå in dom.


every now and then i fall apart.

destroy it.

linda och janni var här för ett tag sen. och jag har ätit tårta, och hjälpt pappa nere i källaren.
ooh, jag har hunnit med mycket alltså. höh
ska väl ta o kika lite på tv o göra läxor nu, sen ska jag packa väskan, och försöka lägga mig i skaplig tid så att jag orkar upp nu sista dagen innan man bli långledig.


it was all that i wanted.


förhoppningar.

det är inte lätt, inte för nån antar jag. men det gör ont i mig.
och jag tänker alldeles för mycket, allt snurrar runt och jag hinner knappt med. det är nästan så mycket att det blir helt tomt och svart vissa stunder. jag hatar det! jag hatar allt det här. och jag hatar att jag älskar dig. jag hatar att jag lyssnar på dig, när jag nästan kan ana att inget kommer bli som jag vill, jag hatar att du får mig att må bra. jag hatar att jag bryr mig så mycket om dig.
förlåt. förlåt för allt. för alla gånger jag har blivit arg och för alla gånger jag inte har kunnat säga hur jag känner. jag vill kunna prata, men jag kan inte. förlåt..


when i think back on this times.


the sky.

hjälp mig..?


i can still feel so much pain.

voices.

jag kom till sveg igår i alla fall. och glad var jag för det. först..
sen blev allt bara jobbigt och jag ville bort. försvinna, än en gång.
imorse när jag vaknade hade jag panik, jag ville inte gå till skolan, jag ville inte vakna, jag ville inte vara kvar i sveg och ja, jag ville väl ingenting egentligen.
efter ett tag lugnade jag ner mig och det var dags att gå till skolan. där blev allt lättare, för det första för att jag slapp tänka lika mycket, och för det andra för att jag blev lite klarare i huvudet.
dagen har varit skaplig, men ganska jobbig. skolan har inte varit jobbig, för där har jag nästan inte gjort nånting, men allt annat har varit allmänt jobbigt och segt.
jag vet inte vad jag ska ta mig till snart.


just trying to kill the pain.

negativitet.

"jag vill till sveg! snälla, söta, rara mamma. du kan väl ändå skjutsa mig?! det tar inte alls lång tid. och JAG VILL! jag kan laga mat, om du kan skjutsa mig."
ungefär sådär snurrar det runt i mitt huvud nu. malin vill att jag ska komma och sova med henne i sveg, och jag vill inte vara hemma. därför borde jag få åka till sveg. ja, så äre.
jag är väldigt negativ just nu, segt åt mig.
förresten är det här mitt hundrade inlägg. nanana


all of this menas nothing, if you're alone.

regn.

dagen har varit skapligt bra, måndagar är liksom min och mugos dag på nåt vis. bra är det i alla fall. tjiho. inte hänt så mycket på skolan, två lektioner och sen bar det iväg hemåt. väl hemma fixade jag lite grejs, vattnade blommorna och sånt. sen åt jag tårta. mumma, höh.


and in between it always seems too long.

åh fy fan.

jag är massa mätt, för att jag har ätit hela dagen typ. tårta, mat, kakor, bullar osv. och nu mår jag illa bara för att jag gick in i köket och där är det någon som har gjort toast så det luktar.
jag tål verkligen inte lukten eller synen av mat om jag är mätt. BLÄ!


i still love you baby.


all the time.

jag vill tillbaka.


nothing.

jag vill inte mer.


once upon a time there was light in my life,
but now there's only love in the dark.

mest.

jag vill ut och gå! och jag hade gjort det, om det hade varit mörkt. men det är det inte, och då är det bara skit.
just nu skulle det ha varit vinter så att det redan hade varit mörkt och jag hade kunnat gå ut och vara helt själv.
allt känns bara så positivt nu alltså. cp.


un-cry these tears.

times of change.

jag blir galen snart. jag vet ju för fan inte vad jag ska ta mig till.
jag vill vara själv! bara jag, min musik, mitt lejon och min säng.
varför ska allt vara så jävla svårt. varför ska sånt här jävla skit ens få finnas?!
åt helvete med allt.


if i never loved you, i wouldn't cry.

come on.

vad ska jag tro?
fan, jag vet ju inte ett skit.
helvete.


everything in my head is just spinning,
i think i need to sit down
.

mm, joo.

det här känns ju jävligt bra. oh ja.
vad le jag blir.


oh i know - it always was with you.

baka en kaka.

dagen blev bättre och bättre igår. tur var väl det, men det sög ändå på ett vis. åh, vad jävla irriterad jag blir. skit samma, jag borde låta bli att bry mig, men jag kan inte. det är bara så.
idag fyller i alla fall mamma år, och jag har hjälpt henne att fixa tårtor och sånt.
har fått fler blåmärken på kroppen nu sen i fredags, och jag är öm på vänstra benet och armen. benet är lite svullet också. haha


so find me and show me what do you want from me.


segt åt mig.

har nyss ätit, och jag är mätt som tusan. ulrika, dennis och malin åt också här.
hade tänkt å kolla på nån film nu, ville se ronja rövardotter, för att det var så länge sen jag såg den. men självklart så är filmen helt bortsprungen och jag hittar den inte. så nu vet jag inte vad jag ska göra. nån annan film vill jag inte se heller.
allt går verkligen som jag vill nu. sug.


every time i see you.

nörd.

kul att jag har så mycket att göra. man sätter sig vid datan och har tråkigast, sen går man därifrån, och efter fem minuter sätter man sig där igen. YES.


i'm not sure i could.

märken.

har blåmärken och småsår efter elevens val igår, dom gör lite ont, men det tar jag. det var ju kul så.

ge mig minnesförlust. blöööö.


it's in the dreams where things are like their should.

when we first met.

gick o la mig tidigt igår. lyssnade på musik och funderade. har sovit sämst, och det är inte härligt och sova nu ens. jävla, jävla drömmar, och jävla, jävla tankar som far runt.
mamma har gjort illa sig, så hon ska kanske åka nånstans idag, pappa är borta med jobbet, och hanna och hampus hoppas jag ska vara med nån kompis eller nåt. så jag får vara själv. för det behöver jag. hela tiden.


när man blir tvingad att förstå.

if you only knew.

det enda jag vill.


you're so beautiful, how can i go on?


iväg.

hampus ska sova hos mormor o morfar inatt, mamma o pappa ska ut, och hanna är inte hemma.
jag vill att alla ska åka nu! jag vill vara själv...


what if the sky were alone,
no stars there will be.


pain.

jag har ont i min mun. jättemycket. och jag har ont i magen också, hoppas det inte blir som det var förut. för då dööööör jag.


how can happiness feel so wrong?

linje.

dagen började kasst. men blev sakta bättre och bättre. elevens val var konstigt. och kul.
det var fotboll, men det blev en blandning av allt möjligt istället, nästan. alla flög åt olika håll och låg på backen lite då och då. det blev en blandning av fotboll, boxning, brottning, rygby och massa annat tôll. när lektionen slutat stannde vi kvar ett tag och tog fram dom där stora bollarna, sköt som galningar på varandra. haha, det var kul.


keep dreaming you'll be with me,
and you'll never go.


this way.

och jag vet. jag vet att du aldrig kommer förstå hur mycket du betyder för mig, hur bra du får mig att må, eller hur mycket jag tycker om dig. det går inte. och det spelar ingen roll längre.


trying to accept.

-

don't you know, you're the one who makes me smile.
don't you know, baby look into my eyes.
can't you see, what i'm feeling? you are everything i need.
just stand by me.


no more.

jag saknar det, jag saknar allt.
och jag saknar dig.


vissa dagar känner man saknad mer än andra dagar.


tomhet.

älskar, älskar inte.
älskar mycket, älskar lite.
älskar dig.

it doesn't matter.

det spelar ingen roll vad som än händer, hur det än blir. det kommer att göra precis lika ont ändå. det kommer att kännas precis lika...
lika tomt, lika ensamt, lika otillräckligt. lika helvetes jävla dåligt.


all i know is i'm lost without you, i'm not gonna lie.

throw it away.

igår vare mest skit med allt. men det blev bättre sen. fast sen blev det kasst igen, och inte kunde jag sova heller.
imorse var jag nästan död, men jag kom upp tillslut. dagen har varit upp och ner, as usual. skit.


men jag kommer ihåg alla dagar med dig.

kul.

cp.
mugo är bäst.


don't know what to do.


jonathan.

GRATTIS PÅ 21-ÅRS DAGEN!

you shine.

det är konstigt. allt är så förbannat jävla konstigt, och jag hatar det.
jag saknar det, jag saknar allt som var. det finns så många minnen, så himla bra minnen. jag saknar dig, men jag vet inte vad jag ska göra. det finns inget jag vågar göra. jag skäms, jag vet inte vad du tycker eller känner. och det gör mig nästan galen.
jag vet ingenting.


when you try your best but you don't succeed.

just as strange.

jag har en ganska skev uppfattning om en del saker, saker som bara jag vet om. men det är ändå konstigt, där inne. antagligen måste jag bara lära mig att inse, att vänja mig vid att en del saker händer, som... ja.. jag vet inte hur jag ska skriva ens. jag vet hur jag menar och jag skulle kunna förklara med ett exempel. men några såna vill jag inte ta upp, eftersom att jag ser på det annorlunda.
vafan, allt det här blev bara virrigt. ingen idé. tjing.


if you saw the face of god and love, would you change?

snurr.

gick upp vid sex tiden i lördags, och åkte till sundsvall. sov hela vägen dit, och det var mycket behövligt. när vi kom fram var vi på ikea i flera timmar, och vi köpte allt förutom den där hyllan som inte fanns åt mig. men ninni och ragge köper den sen, och tar med den hit upp. hoppas det inte blir om allt för länge bara. var på massa tråk affärer i birsta och sen åkte vi hem till ninni och ragge, träffade helena, magnus, johanna och emil oxå. åt god mat och hade ganska kul. gick o la mig runt ett och blev väckt nästa dag av mamma som ringde. duschade, fikade och lite sånt. sen for vi in till stan och handlade, när det stängde där åkte vi till birsta igen och handlade lite till. hann inte klart med allt, men det får bli en annan gång helt enkelt.
åkte åter tillbaka till ninni och ragge o åt, sen åkte vi och hälsade på emil och johanna, kikade runt i deras hus. sen var det dags för hemfärd, kom hem någon gång efter tolv. sen var det bara att börja packa in både det ena och andra, eftersom att släpet som vi lånat skulle vara tillbaka före åtta idag.

jag har tänkt på en sak.. när folk runtomkring mig sitter och pratar, då brukar jag för det mesta bara vara tyst och lyssna. jag tänker på vad jag skulle ha sagt och sånt, men det kommer aldrig ut.
och en till sak är det också. nu för tiden så drömmer jag värsta speciellt. förut var det mest en massa tôll och sånt. men nu drömmer jag saker som är mycket tydligare på något vis. och för det mesta handlar det om ungefär samma saker. i lördags natt drömde jag nog det bästa jag har drömt på länge. och jag önskar att det hade sett ut så på riktigt också.


the whisper that calls, after you in the night.

men dra åt helvete.

men kuuuuul! åh fyfan, vad arg jag blir! nu har ena proppen till mp3n slutat att funka. åt helvete. 300 kr på extrapris, jaa, det var det ju säkert värt! ÅH!! förbannat vad le jag blir.
snart blörjar jag fan grina, inte för att det är ovanligt nu för tiden. men vafan, ändå. det är nog jobbigt med allt redan. jag vill inte ha mer skit nu. det räcker!


leave me some hope.

-

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams

crap.

det här är inte kul. inte alls.
det är en jävligt märklig känsla.
och en stor bergochdalbana.


there's always one reason to feel not good enough.

when it comes to this.

så mycket som förändras.
det finns alldeles för många bra minnen, såna som gör ont. för att allt är annorlunda. inte alls så bra, fint och speciellt som då. inte ens i närheten. ingenting är bra. det är tomt.


i would do anything.


sämsta.

åh, jag blir galen! att nedladdnignsprogrammet aldrig fungerar som det ska när man verkligen behöver det. jag behöver dom där låtarna! jävla, jävla skit. skit på allt är det nu också. låt mig försvinna, tack.


i just wanna be that special one.

but if i can't.

nu är jag hemma igen, och det blir inte att vi åker till sundsvall idag som vi skulle, åker tidigt imorn istället. blä, jag vill ju sova. muhöööö.
förresten så sög det att komma hem. för nu blir allt bara segt och jobbigt igen, eller mer segt och jobbigt kanske man ska säga. jaja skit samma. bajs på allt.


i still love you, you know.


förlåt.

jag skäms. förlåt, men jag kan inte hjälpa det. jag kan inte hjälpa hur jag känner. det går inte.
allt är bara jobbigt. och saken blir ju inte bättre genom att jag inte fungerar som jag borde.
det finns så mycket som jag vill säga. men jag kan inte, jag vet inte hur. jag kan inte sätta ord på vad som finns där inne. jag försöker. jag lyckas inte.


you've been the sweetest part of my life so long.

turn around.

jahapp.. var uppe tidigt i måndags, åkte till sveg och var med jonathan, sen åkte jag och malin till stan. kvällen var inte speciellt kul, men ändå. tisdagen var däremot bättre. lugn och skön.
stannade kvar i sveg med malin när vi kommit hem, och blir här tills på fredag. då åker jag till sundsvall och är där över helgen.
i alla fall. när vi kom hem igår städade vi lite och sen badade malin och jag duschade efteråt. gick till jonathan och var där ett tag. sen gick jag till malin och vi pratade lite åså. sen försökte jag sova..
idag var jag trött som satan och mina ögon var mest svullna typ. dagen har gått ganska fort ändå. trots att allt är som det är och att mugo inte var där..

you or no one.

RSS 2.0