mellan.

plus för att skolkatalogen har kommit.
minus för att jag ska jobba, och inte har någon lust med det.
och någonstans mittemellan att det är snö.


sen kom ingenting.

turn around.

den här dagen började riktigt bra, men nu är den rent ut sagt förjävlig. usch! det känns precis som förut, och jag vill verkligen inte det! jag är så less på dig, dig, DIG! och jag är minst lika less på mig själv. för att jag är som jag är, och inte har någon aning om vad jag vill med någonting.


det har tidvis gått bra.

tillbaka.

usch, den här dagen har känts nästan som dagarna brukade kännas förut. så där himlans jobbiga, man bara går och väntar, och väntar. men man vet nästan att inget kommer att bli av ändå. och om det blir det, brukar det inte alls bli så bra som man hade förväntat sig. jag är rädd för att falla tillbaka, för att allt ska bli som förut igen.

ensamma dar.

åh.

fyfan för den här dagen. så jävla kass. jag verkligen hatar den.!
bra början på lovet? NEJ!


jag vill nog bara ändra sanningen.

secrets.

i helgen har jag varit med sötcissi. efter skolan i fredags så gick jag till miniboden där hon hade sin apu, så vi var där i några timmar, sen kollade vi på lite skor och efter det åkte vi hem till henne o käkade. cyklade hem till karin efter, och sen var vi hos cissis pappa. stack ut på sveg och var lite överallt.. men det var lite klent med folk kändes det som.? jag o cissi stack iaf hem tidigt, typ vid halv två redan eller nåt.
igår vaknade vi vid ett, och kollade på tv till fyra ungefär. åt mackor så vi nästan sprack också, haha. sen körde vi bort alla lövhögar på gården, och lagade mat. gott var det.. framåt kvällen började vi bli pigga, så vi stack ut. först var vi bara nere vid ljusnan typ, och sen blev vi förföljda av räven vid skolan. stack till jonathan o var där i några timmar, sen gick vi på statoil o köpte godis. o när vi kom hem så kollade vi på film och slocknade nästan på en gång.
vaknade rätt sent idag med, och vi var lika trötta som igår, så det blev frukost vid två och sen kollade vi på tv ända tills mamma kom och hämtade mig vid halv fem.. vi köpte pizza på centrum och då träffade jag evelina och schenny, mycket, mycket trevligt var det. har inte sett evelina sen vi slutade skolan så då vare extra skoj.


it's bad when you annoy yourself.


temporary.

idag hade vi utegympa bara för att det var nåt annat grejs i idrottshallen. och när vi var där ute o speade brännboll kom det helt plötsligt en räv som ville vara med och spela. han var inte ett dugg rädd, utan kom bara närmre o närmre. men han stack iväg efter ett litet tag.
vi har fått en massa information om tysklandsresan också. det skulle ju faktiskt vara kul att åkte till en tysk och sen låta den komma hit. synd bara att jag bor just HÄR! jag kommer aldrig överleva, så därför blir det nog ingenting för mig ändå. vad ska jag och en tysk göra här, i lilla, lilla, lillhärdal? nej vet du vad.


here i go again.


klipp.

det blev klippning för mig igår ändå. stannade kvar hos marie ett tag efter jag klippt mig, fikade lite och kollade på tv. busade en del med kevin och ella också.
på individuella idag så fick jag o ebba skrubba som tusan på våra tavlor, bara för att någon skvätt massa färg på dom. så just nu ser ingeting klokt ut.. men vi får väl försöka måla över det sen.


cause i know what it means.

world.

igår fyllde patrick år, så då var vi där o fikade.
imorse var jag så trött så det rann ur ögonen på mig. härligt att det snart är lov, för det behövs verkligen nu alltså!
var hos tandläkaren idag med, så snart kommer det göra ont som tusan i tänderna.. uscha.. har inte hänt så mycket annars.. har fått tillbakanågra prov och lite sånt bara. följt anna till frissan också, pch träffat kevin mfl, en sväng.
imorn blir det klippning för min del, om inte marie ringer redan ikväll och vill att jag ska komma. tjoho! jag gillar o klippa mig.


take a look at your self.

funny.

helgen har tillbringats med bästa mugo. åkte till na i fredags efter skolan. när jag kom fram köpte vi mat på subway, sen var det raka vägen hem till henne för att titta på idol. låg o pratade om allt mellan himmel och jord hela kvällen, och det var mycket trevligt.
på lördagen kelv vi upp tidigt för att dra in till stan o handla. hittade det mesta jag skulle ha, dock inte en jacka. synd nog.. men men. åkte ner på lillänge sen och efter det hyrde vi film, skitdålig var den, så vi kollade inte ens klart. blev en rätt så tidig kväll.
igår gjorde vi inte mycket, städade lite, och tog en cykeltur. men trevligt var det. åkte ner på stan o lämnade tillbaka filmer, åt och väntade sedan på bussen. när jag kommit till sveg så var jag med jonathan och busade.
idag hade vi en jävla rödakorset dag, och det sög verkligen! har inte haft så tråkigt på länge alltså.. BLÄ


running in circles.


clearly.

idag fick vi tillbaka spanskaproven. och ja,, det gick väl sådär. men jag tror att i princip alla fick mycket lägre än vad man brukar få, så det var väl ovanligt svårt eller nåt då.. men jaja.
jag känner mig rätt så stressad, men nu måste jag ta en paus från allt skolarbete. usch, det känns jobbigt nu alltså.. packa måste jag också göra, tills imorn. fy, att allt ska komma på en gång säger jag bara.


you'll just come back, running.


bom.

idag har vi framkallat kort på bilden. så det blev ingen målning på andra lektionen för mig idag..
känner mig väldigt duktig också, bara för att jag har suttit och tränat på samhällsprovet och gjort en massa frågor hur länge som helst idag. känns ganska bra faktiskt.!


i don't know where i'm going,
but i sure know where i've been.


ass.

har varit hos ingela, andré o vickan ett tag ikväll. pratat lite åså..
ananrs har jag mest varit på dåligt humör flera gånger idag. usch! jag blir så less på vissa saker..


cause i do.


usch.

imorse var jag så himla trött. det var verkligen längesen jag var sådär trött alltså. fy, vilken plåga det var att kliva upp ur sängen!
hade prov första timmen, och det gick väl hyfsat tror jag.och förresten så fick vi veta vårat matteprovsresultat igår, och jag var nöjd. yey


everything you own.


död åt dig.

igår var det ett jävla ståhej. tidningar o tv ringde överallt, och man var orolig som tusan. inte alls kul..
var hos sven o birigtta, sen åkte alla hem till oss. kollade på nyheter och pratade en massa. jonathan kom senare på kvällen också..
inatt har jag knappt sovit något alls, inte så konstigt kanske, men segt är det ju i alla fall.
och för en gångs skull så kunde jag ha haft min älskade sovmorgon idag, och verkligen sovit på den.. men icke, man låg vaken och funderade på allt annat istället. damp fick jag ett tag också..
annars har dagen varit bra, och oseriös, såklart. möööh


och allt var förbjudet.


förbannat också.

jaha. nu har micke blivit anfallen av en björn... skit då.


time, it needs time.

mysse.

kom just hem från mugisen. vi har kollat på film, pratat och massa sånt där. mycket roligt har jag haft det.
och den här dagen har verkligen varit bra! puss för det.


now i am here, and i want it all back.

mwiih.

dålig natt, men bra dag än så länge!
vakande, fikade och följde mamma ner på byn. träffade mugisen, så ska kanske leka med henne sen.
har valt ut vilka fem citat jag ska ha från boken, ska väl bara skriva ner allt nu.
jag o sis har haft skoj som bara tusan idag. först har vi kollat på filmer, sen spelade vi spel och efter det kollade vi i skolkataloger. lyssnade på musik o dansade och sjöng nere hos mig, kul som tusan var det! haha, och jag hade min snygga jamaica mössa på mig också. yey


look into your heart.


one, two, three.

jag o mamma var och solade förut, riktigt härligt var det, höll på att somna gjorde jag också.
ikväll har jag inte gjort mycket, kollat på idol, och ätit chips..
PUSS på dollars chips säger jag bara.!


we may never find the answers or know the reason why.


det går.

farmor och farfar har 50 årig bröllopsdag idag. så grattis till dom!


it's just a talk.


kan det bli.

igår var en dag med mycket raster, men den var bra.. sov hos sötcissi gjorde jag också, trevligt, trevligt.
imorse höll vi på o försova oss men cissis pappa kom, så det var ganska lugnt..
gympan var rolig, som vanigt, så jag var glad. inte hänt så mycket mer.. eller jo, det har snöat, så nu är det helt vitt ute. och pappa åker på jakt snart.


and don't ask why.


used to be.

igår satte jag o pappa upp min spegel, äntligen! och jag blev så glad. miha
segaste dagen på skolan idag. men den har varit ovanligt roligt faktiskt. har skrattat och busat och varit glad hela dagen, så då brukar det mesta bli bra. wiie


i proabably break down.

never again.

inatt sov jag kasst. det gjorde pappa med, å då gjorde säkert farmor också det, för när pappa gör det brukar hon också göra det.. aja.
var trött som bara den i morse, men blev flummig på skolan istället, så på gympan var det mest skratt. kunde knappt stå på benen vissa stunder, men det var bara kul. dryg var jag säkert också för att det blev så oseriöst alltihopa. men det bjuder jag på.. höh
jag verkligen älskar gympa! så är det bara. tjohej! den gör mig gladis.
resten av dagen har varit helt okej.. segt bara att skriva referat på svenskan.. sämsta texten att skriva om fick vi också... lukter på 1300-talet typ...


walk away.


framåt.

idag har varit en riktig slödag. så jag har läst boken som vi skulle vara klar med tills v. 43 på svenskan. ska bara skriva upp dom där citatena nu.
har kollat på skivschemat idag, och det är minst ett prov varje vecka fram till jullovet. så det blir väl en del plugg framöver..
och helgen v. 42 så ska jag antagligen åka till mugisen, måste ha nya kläder och sånt. så det ska bli trevligt och se hur hon har det. min lilla mugo.


i don't quite know how to say.


fire.

idag vaknade jag glad som bara den. så jag tog coh kokade mig ägg och åt som, jag vet inte vad. sen gick jag ut o hjälpter mamma att kratta. farmor o farfar kom förbi, så jag följde med dom och kollade på den nya bron, sen krattade jag lite till och följde mamma ner på byn. när vi kom hem stannade vi ute o pratade med pappa, och plötsligt här vi att det är något som piper som bara den. vi springer in och det är grått av rök i hela jävla huset.. oops, plattan med korven var på på sexan, och inte på ettan! så det vara bara till att vädra och hoppas på att huset inte hunnit bli rökskadat. men det är nog lugnt, luktar inte alls lika mycket nu som förut så..
i alla fall så har jag varit ute hela dagen, åt lunch ute, sen letade jag fram mina täckbyxor, och har hjälpt mamma o pappa med ömse mest hela dagen. och det har varit riktigt kul faktiskt! inte ofta jag har kul hemma, så det var extra trevligt.
jonathan skjutsade hem hanna mfl. från sveg. så han har varit här också.
nu är det funderings-time som gäller..


who never knew.

no.

jag är helt själv nu.. hanna sover i sveg, o mamma, pappa och hampus ska sova hos mormor o morfar, för dom är i stockholm, så vi ska vara hundvakt i helgen.


var jag än går.

more and more.

slapp och härlig dag. var med jonathan på björnen på lunchen. och sen var jag med honom efter skolan också, åkte hem med pappa. annar shar det inte hänt särskilt mycket, har väl mest varit oesriös som vanligt.


slowly loosing sight.

woho.

dom dagarna vi har gympa på skolan är jag glad som bara tusan. jag älskar gympa! tjoho!
roligast idag var i alla fall på matten, jag och ebba fick ett skrattanfall så vi knappt kunde andas nästan. haha, bäst!


times are changing.


visitor.

patrick, marie, kevin o ella har varit här nu. så jag har busat en massa med kevin, och sen har alla kollat på mitt rum. dom hade visst inte sett det sen jag gjorde om det..
mamma har bakat kladdkaka, och nu är hon o hanna o köper glass hos svante. så ikväll blir det lite mys. yey!


i only wanna see you laughing.

kreativitet.

dagen började med sovmorgon för min del. eller ja, sovmorgon och sovmorgon, en sovmorgon vaken på skolan. på bilden hade vi foto, så jag anna och emma gav oss ut för att leta saker att ta kort på med jockes värstingkamera. hah, var väl ganska oseriöst ibland. men kul.. svårt bara att komma på vad man skulle knäppa på..
fick veta att våran grupp inte skulle ha någon bild nästa vecka, så anna o emma får sovmorgon till tolv. fusk säger jag.. men men.
inte hänt så mycket mer idag.. eller ja, på "konst och form" så målade jag lite mer på min tavla.. och det gick inte allt för bra, men vafan..


your way and my way seem to be one and the same.

wiie.

somnade hur härligt som helst inatt. men sen vaknade jag vid två. opch en gång till vid fyra, då trodde jag att jag skulle kliva upp, så jag tände lampan o satte mig o kladdade på ett papper. sen kom jag på att jag kanske inte alls behövde kliva upp då, så då la jag mig och somnade om igen. sen har jag vaknat minst tio gånger till innan klockan ringde kvart i sju. usch oh fy!
dagen har varit seg som bara den.. och på svenskan gjorde jag inte ett dugg. var ute med cissi, busade runt, spelade kort, fikade och gjorde allt sånt där som man gör för att slippa jobba.. duktigt gjort av mig.. och nästan alla andra i klassen.
när jag kom hem så lagade jag mat, så nu är jag proppmätt.


turn down these voices inside my head.


war.

nu har jag o hampus kollat klart på den tredje rambofilmen. så nu är alla avklarad för våran del. höhö,
men vafan, jag älskar dom filmerna. yey!


tell me that you need me,
then you go and cut me down.

trip.

igår klev jag upp vid kvart i sju. efter att jag ställt mig iordning följde jag pappa o hanna för att lasta in freja. hämtade svante först, sen åkte vi ner. freja vägrade gå in i transporten, så vi fick använda lasso, pappa fick dra linda det runt bommen där fram o dra medans svante tvingade in henne. när vi var klara för att åka så small det och knakade i hela transporten, då hade hon hoppat över bommen med frambenen. så det var bara till att öppna allt igen, så hon kunde hoppa tillbaka. vi fick sätta fast henne ännu hårdare. och sen åkte vi iväg fort som tusan. hon blir helt galen så fort man stannar.. hämtade hampus o mamma, sen blev det till att åka raka vägen till fränsta.
väl framma var freja jättelästt att lasta ur, och var helt lugn. släppte in henne i boxen o så, sen fikade vi o pratade en massa med olle, ketty och johanna. släppte ut freja i hagen, och sen åkte vi hem.. när vi var i sveg köpte vi pizza o hämtade upp jonatahn som ville följa hem.

idag har det varit en slapp dag. och första dagen ci har haft innegympa, det var kul som tusan, så jag llängtar redan tills på torsdag. hiha


and i need you like a heart needs a beat.

RSS 2.0