here we go.

saker som borde uppmärksammas;

- sören kallade oss för eliten inför hela klassen
- ragnar har lovat oss lite pengar till spanien-resan
- vi vann priset för bästa monter och fick kliva upp på scenen idag innan musikalen. WÖHÖJ liksom
- vi har börjat måla på väggarna i badhuset
- OCH jag har nästan inga läxor och prov just nu, vilket leder till att jag inte vad vad jag ska göra på dagarna. hahah, tragiskt


by hand and by brain to earn your pay

värme.

solen har kikat fram hela helgen och det har nästan varit sommarväder ute. blåst rätt rejält ibland vilket har varit lite synd.. jag o hanna har varit ensam hemma för att resten av familjen åkte på fjället en sista gång. men det har varit härligt. har ätit god mat och suttit ute mestadels. mums!


look inside,
look inside your tiny mind
now look a bit harder


elit.

idag har vi haft mässa. och jäklar vilket slit det har varit! när montern väl var klar så klädde vi ut oss. yassir arafat, dalai lama, josef stalin, anders borg och barack obama. hoho, det har varit roligt minsann, men efter några timmar blev vi rätt slut. fick thai-mat på lilla hotellet och vid sextiden plockade vi ner allt. det hela avslutades med att kolla på när alla stentuffa foare skulle få ut en bil från folkets hus. nu är jag hemma och det som återstår av dagen är plugg, greys och trond.


what i have in me
in my mind is you

förberedelser.

igår satt jag och grubblade på sommarjobb. tänk om jag inte får något? och tänk om jag får på dom ställena jag har sökt, vilket ska jag då välja? uuuuusch. jag gillar inte det där alltså. jag vill ju hinna ha en massa ledigt i sommar också, det är ju trots allt mitt sista sommarlov. jag vill vara i norge i flera veckor och jag vill hinna med våran roadtrip, om den nu blir av. varför räcker tiden aldrig till?

idag har vi börjat planera inför våran student. för, man kan ju aldrig vara ute för tidigt...


ghosts are now waiting for you

här har ni mig.

KRÄFTAN

NYKELORD: Känslig/Beskyddande
HÄRSKARE: Månen
ELEMENT: Vatten
TIDSPERIOD: 22/6-22/7

Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad - reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecknen är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran.
Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket. Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv.
Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar omhand. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, liksom en varm och omtänksam läggning.
Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop.
Behovet av att känna stöd och trygghet tar sig ofta uttryck i en tendens att klamra sig fast vid det historiska, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne samt samlarintresse av något slag.
Karaktäristiskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten.
I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots reservation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset - att bli omtyckt och uppmärksammad.
Med Månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd och fantasifull och har en fenomenal förmåga att avläsa stämningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt.
Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd och trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta.
Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksamhetsområde där fantasin och skaparkraften kan komma till användning.
Fysiskt associeras tecknet med mage, bröst och livmoder.

http://www.annagranberg.com/sid_p.htm


nothing more to say

man får göra det bästa av situationen.

mamma, pappa och hampus har åkt på fjället och hanna är på fritan, så nu har jag fixat chips, dipp, ostbågar, dricka, choklad och godis till min egna lilla myskväll. tronds tröja har jag också tagit på mig, så det inte blir lika ensamt.


just like my mind

turn away.

igår åkte jag till cissi. först åt vi på knuten tillsammans med evelina och louise, för att sedan åka hem till henne och ta det lugnt. vi gjorde middag och kollade på tv, sen blev det sveg med en fotboll. kollade på sex and the city filmen och jag somnade någongång efter fyra. idag har vi mest tagit det lugnt och varit ute en sväng.
är hemma nu igen och vet inte riktigt vad jag ska göra. vänta på att trond ska ringa och äta lite mer kanske...


i'm gonna be there to meet you with a warm, wet kiss

stand tall.

har haft en underbar vecka tillsammans med trond, och för en gångs skull så har vi haft de flesta dagarna lediga, det blev ju bara tre skoldagar. i onsdags var vi på kalas hos farfar som fyllde år och i fredags firade släkten lippes 50-års dag. sista natten åkte vi till stan och bodde på hotell för att slippa kliva upp så satans tidigt. och det var verkligen hur mysigt som helst.
han åkte hem igår klockan åtta och jag gick på hotellet för att äta frukost och sova bort tiden tills bussen skulle gå. på kvällen var jag med carro och josse o det ser ut att bli lika idag.


making memories of us

second.

igårkväll fick jag så satans ont i magen, och i morse var det lika jävligt. så jag stannade hemma från skolan. och vet ni vad? det är andra gången jag gör det sedan jag började gymnasiet. och ja, det är väl bra...?
sov till halv ett, sen har jag bara gått runt och förbannat mig över min jävla mage som har gjort ont i en vecka nu.. men det känns ju lite bättre nu. och som det låter på mina samhällskollegor så ska vi knäppa kort med våra fina utstyrslar till mässan imorgon, så det är väl bäst att pallra sig iväg till skolan.


i can walk a thousand miles to be with you
i'd catch a falling star


april april.

på senaste tiden har jag haft fullt upp. det har varit läxor hit och prov dit. i måndags fick vi även alla salamisar så dom har jag varit runt och lämnat. idag hade vi skriftliga nationella provet i svenska b. det gick väl inte allt för bra, men hade inte väntat mig så mycket annat heller när man ska sitta där i fem timmar och komma på allt..
lördagen börjar närma sig och jag längtar så mycket!


don't you know
you can go
be your own miracle

RSS 2.0