sprickor och hål.

i helgen har jag;
- träffat mina låstsaskusiner från stockholm + morbror och minna. olle har såklart också varit här och ska stanna hela veckan nu när de andra åkt till trysil
- slagits med mobro och fått en fläskläpp på köpet
- varit på snöyran och kollat när ruffriders hoppade
- lagat mat
- läst fem texter i nationellaprovhäftet i svenska
- kollat igenom 70 sidor i matteboken, vilket inte hjälpte mig ett skit
- sovit och pratat i telefon
- svullat allt man kan tänka sig
- kollat på rambo

i helgen har jag inte;
- varit på jörgens 18-årskalas
- varit barnvakt åt kevin och ella
- bakat
- börjat med bokanalysen
- varit på fjället eftersom att jag fick plugga istället
- hittat nya täckbyxor att köpa


you have seen most of it all

ungdomsting.

i tisdags klev jag upp halv fem för att åka till östersund på ungdomsting. vi var sju tappra ungdomar, även kallade ärketöntar, som tog vårat pick och pack och drog. och vi hade roligt faktiskt. maten var nog bäst, och fikat såklart, för det snålades det ju inte med. vi bowlade och jag vann, sen sov vi över på en camping och igår åkte vi hem igen. igårkväll var vi med på tv också, i typ, några sekunder...
till min stora lycka var inte BÄSTALÄRARN på skolan idag, så jag slapp två lektioner. hallelujah!


och jag tittar ut i mörkret

heat.

idag har jag bakat och det mesta har slutat i katastrof. elvispen gick sönder, och det jag höll på att baka bara jävlades. först ville inte smeten ligga där den skulle, så jag fick psykbryt och blev tokig, tillslut slängde jag in kakan i ugnen ändå och när jag skulle göra smeten som skulle ligga ovanpå spillde jag ut socker över hela diskbänken. BRA!
jaja, helgen för övrigt har ju varit bra. jag fick en ros av trond i fredags och ett helg gäng gick o fikade på kondis. sen har jag bara tagit det lugnt, och mått huuuur bra som helst.


but with eyes shut
it's you i'm thinking of


din och min.

min trond är världens finaste


cause the only place
that i want to be
is right back home with you

mums-mums.

dagarna bara går och vad gör jag engetligen?.. går i skola, pluggar, pratar med trond och sover. ungefär så..

idag blev jag i alla fall klar med min lerfigur, den har gjort mig på dåligt humör i flera veckor, men nu är det äntligen över och det känns mer än bra.


baby, you're my favorite waste of time

isklump.

idag stog jag o ebba på konsum och sålde bröd, det gick strålande! jävligt jobbigt bara att vi båda var som istappar innan det var färdigt. brrr! men men, nu är det gjort och jag tror det blev en del pengar.

veckan i övrigt har mest varit dålig. jag har haft ont i huvudet i flera dagar, vilket jag aldrig har annars, och humöret har inte varit på topp. men, nu är det helg och det innebär.. plugg....... ja...


kanske hade jag inget val

slag.

jag känner mig lite halvsjuk och har inte alls lust att ta tag i allt skolarbete. det känns skönt att vi inte har samhällsprovet på torsdag i alla fall, och istället har en föreläsning inplanerad halva dagen.


i know what you're thinking

RSS 2.0