släck lamporna för en ljusare framtid.

imorgon mellan 20.30-21.30 för earth hour

veckan har varit tung men nu är det äntligen över. hade muntliga nationella provet i svenska b idag, det gick väl sådär. men men.. vi har hunnit göra klart alla studentbalsinbjudningar och dela ut dom också. den roligaste kommentaren fick vi var från industris lärare "åh fyfan vilka vackra...!" haha, ja det är ju kul att även dom visar uppsakttning.
skulle egentligen ha åkte på fjället nu. men sen jag kom hem har jag haft så satans ont i magen.. jag hoppas verkligen inte att jag ska få magsjuka, för det är det värsta jag vet. USCH!


we all have better days

rulla på.

ungdomsrådet igår var helt okej, det var några som kom och pratade och efter lunchen fick vi jobba vidare på roterande idéutveckling som vi hade på ungdomstinget. efteråt sprang jag o ebba runt på stan som galningar och letade det ena och andra, men vi hittade såklart ingenting med den turen som vi har.
idag har jag haft en så satans bra dag! slappa härliga lektioner och en massa fix med våra ljuvliga inbjudningar. att trond kommer nästa lördag gör ju inte saken sämre precis.


what you make


alla är vi barn.

igår var jag med mugen halva dagen och idag har jag börjat lite smått på mitt muntliga nationella prov i svenska b som vi har på fredag. allt jag kan säga är att det går så jävla dåligt och att jag helt har tappat orken för det där. imorn blir det till att kliva upp vid halv fem för att åka till stan och gå på ungdomsråd, vi får väl se om et blir roligt eller inte..


make up your mind

skinande.

igår hade jag en sån härlig dag! den enda lektionen jag hade var matte och resten av tiden spenderades med att göra JÄVLIGT SNYGGA inbjudningskort. vi luktade fan sen, men med tanke på resultatet så var det lätt värt det. muhahah
på kvällen kollade jag på greys, såklart. och vilket avsnitt alltså! hoho, det var bland det bästa jag någonsin sett.
idag sken solen hela dagen lång precis som igår, och dagen bestod av prov, två inställda lektioner och lunch på kondis.

just ja! jag höll på o ramla tre gånger igår också, det förgyllde min dag ännu mer!


old pictures that i'll always see

upplevelser.

just nu sitter jag och tänker på när björn uglem hade en föreläsning för oss. det var i början på ettan, men jag kommer fortfarande ihåg dagen så himla väl. den har verkligen satt sig fast i mitt minne, och faktiskt händer det att jag fortfarande tänker på det ibland. föreläsningen var så tusans bra och fick jag chansen skulle jag lätt lyssna på allt det där om och om igen. det handlade om så mycket och var roligt, sorgligt och allt på samma gång. mm, jag älskart!


leaving on a jetplane


antes.

igår var jag med mugo hela dagen. vi hann avverka tre filmer, kolla lite på melodifestivalen, äta godis i mängder och prata en massa. idag hade jag tänkt plugga hela dagen och städa rummet, men när jag klev upp imorse hade alla stuckit på fjället och lämnat en lååååång lista på saker som skulle göras. så det enda i pluggväg jag har gjort idag är att läsa geografin.
nu gruvar jag mig för en tuff vecka med massor av saker att göra...


save me

kanoners.

har haft världens härligaste dag! inte haft några seriösa lektioner alls och matten var riktigt rolig. kanske för att vi inte öppnade matteboken en enda gång och vi fick lorena att berätta om sitt liv och vad hon tror om olika saker. det var typ som en lektion om livet, man fick många nya saker att tänka på. mycket mycket trevligt.
det har varit vårfest i biblioteket så vi har suttit där o fikat och löst en massa pyssel. jag ebba o anders fick oss en åktur av jörgen som klarade körkortet igår. och när vi slutat firade vi det genom att gå på kondis med en hel hög av folk. har även fått med mig en systemkamera idag som kommer användas flitigt de närmsta veckorna.


as far as i can see


försäljning.

klassen håller på med salamiförsäljning den här veckan, och jag sålde klart mina två sista korvar ikväll. så nu slipper jag drömma om hemska korvar hela nätterna. puh! dom har hängt med mig i två nätter nu av någon konstig anledning..
igår var jag ute o gick med mamma, och ikväll har jag varit hos marie. lekte med ella, fy tusan vad söt den där ungen är!

eftersom att jag inte pluggat en enda kväll den här veckan, har jag en hel hög som ska göras i helgen. men jag får väl skylla mig själv den här gången.. tror jag o mugs ska hitta på något också, kolla på film och svulla godis som förr i tiden.


beautiful not just for show


back in the days.

skolan rullar på i vanlig fart igen och det är fullt upp som alltid. igår vann ebba en novelltävling så vi fick prinsesstårta och tidningen kom och intervjuade henne. höhö
på kvällen var jag med mugs, vilket jag inte har varit sen i våras så det var roligt. vi fikade och gjorde allt annat sånt där som man ska.


what could have been


fjällmys.

de första dagarna av lovet spenderades tillsammans med boken the kite runner och i torsdags åkte familjen upp på fjället. när vi kom fram var det tre minus i stugan, så det var bara att sätta igång o elda. har haft det härligt där uppe, synd bara att solen aldrig ville titta fram.
imorn börjar skolan igen, och jag vill inte tillbaka. orkar inte plugga mer nu känns det som... usch


you're everything i need and more

överraskning.

i söndags natt kom trond till mig. han är så söt, den där grabben. det där hade mamma och han planerat och jag hade ingen aning om vad som skulle hända. jag blev i alla fall överlycklig och hela veckan har varit så otroligt bra.
efter alla skoldagar har vi badat, kollat på filmer och ätit godis i massor. i går var vi ute och åkte skoter o grillade korv men idag bar det av till stan vid halv fem i morse för att han skulle hem igen. jag o mamma stannade på skalet, jag behövde täckbyxor och har letat efter ett par senapsgula eller vinröda, men det hela slutade med att jag fick med mig ett par vita hem istället. hittade även en skitsnygg jacka som gick på 4000 vilket är lite mer än jag äger just nu.. det är så typiskt..!
nu väntar jag bara på att klockan ska bli fem, då åker familjen till dennis som fyller 18 för att äta middag. MUMS!


du, jag tror vi flyr rakt in i solen

RSS 2.0