raket.

idag ska jag bege mig till sveg för att fira nyåret med cissi. synd bara att jag missar den goda maten hemma.. men men, den kommer igen!


a fire still burning.

beslut.

ïgår slockande jag vid halv fem ungefär.. rätt segt, men jag hade roligt sällskap vid datorn, så det hade ju kunnat varit värre om man säger så..
idag mår jag ännu lite bättre och hoppas på att snart vara frisk så jag kan göra något trevligt. plus att jag är bekymrad över vad som ska hända imorn.. jag vet ingenting.. jag vill vara i sveg, och jag vill vara här..
ja, det är inte lätt när det är svårt.


a mind that's constantly cutting up and dissecting.


john blund.

jag kan inte sooooova.. så nu har jag snott hannas data och sitter nere o gosar i sängen.. rätt okej ändå för att vara sömnlös.. höh
men min hals håller fortfarande på att döda mig, så helt bra är det ju inte i tillvaron..


time can bring you down
time can bend your knee

muhaha.

ikväll har jag haft rätt roligt. tror jag börjar bli en aningens piggare nu.. miha
och nu ska jag o sis kolla på massa gamla bilder. det är alltid skoj!


but i'm doing it.

all day.

igår hade jag feber och mådde dåligare än vad jag gjort på flera år. så dagen bestod av att sova. fick ondare och ondare i halsen också. så idag är jag så jävla svullen och har så ont så att jag har fått sår?


still i welcomed you with open arms, my love i did share.

ill.

igår kom jonathan hit, vi kollade på film och sådär.. tog det lugnt bara..
idag mår jag piss, och det gjorde både hanna och jonathan också.. så hanna har sovit hela dagen, o jag och jonathan har kollat på film å sovit typ..
det här är för övrigt en jävla skitdag.. dööööd åt den..


i wish that i could take it all away.

home.

igår var jag med carro nästan hela dagen.. vi kollade på film och lite sådär. och idag träffade jag carro o josse en snabbis, sen åkte dom hem, för att imorgon åka till thailand.. fusk säger jag bara.
för övrigt så är jag rätt slö, har ont i halsen och är förkyld...


cause i need to believe that faith will lead us through the night,
and i wanna believe the love we had was shining light.

rusning.

igår klev jag upp redan nio, och det var helt rosa i rummet för att himelen var det. höhö, öppnade paket i julstrumpan, fikade, kollade på film, duschade oc htig en promenix med mugs. sen blev det kalla och mat, efter det en lååång väntan på tomten, och tillslut paketöppning. åkte till farmor o farfar, och sen till mormor o morfar. var även ner till cissis mormor och fick mina paket av cissi. dagen var mycket bra.

idag klev jag upp klockan fem och kilade iväg på julottan med mamma o pappa, hanna var med så då kollade vi på henne. julottan var det segaste jag varit med om nästan, prästen var ooooold och pratade mycket, länge och otroligt segt. så där satt jag och var irriterad på honom för att det tog ca. en halvtimme längre än vanligt..
när jag kom hem la jag mig och sov i några timmar och sen var jag med carro.
lugn dag.


just like a thousand nights before.

wait.

det här har varit en upp och ner dag. först har den bara varit massa, massa jobbig. sen rolig, jobbig osv...
i alla fall, var med carro vid två tiden kanske. hon åkte hem och jag åt, kollade även på två rambofilmer. sen har mobro + hela hans familj varit här och busat på..


it was so easy that night.


snurr.

runt den här tiden förra året, då var allt nästan perfekt. och jag saknar det. jag tycker inte om att saker ska ändras till det sämre.. det är bara jobbigt.. och jag vill lätt ha tillbaka förra julen med allt mys och alla gladheter från då. så är det bara..


memories of christmas time with you
will just kill me if i'm on my own.


tjoff.

vissa jular, då kommer det knappt några släktingar hit, men vissa andra, då kommer allihopa! och detta är just en sån jul. det är nästan jobbigt.. man hinner liksom inte träffa alla..
ikväll har jag varit hos mormor o morfar och klätt granen. morbro, minna, elli, wille och olle kom hit ikväll. så det var olle som ringde dit oss.


last christmas i gave you my heart.

stress.

idag har jag varit i sveg en snabbis, har träffat jonathan och lämnat peket till cissi. när jag kom hem duschade jag och var med carro. nu blir det snart mat. och efter det vette tusan vad som händer..


then i watched him walk right through.

christmas tree.

idag har jag o hanna träffat carro o josse en sväng. det var väldans trevligt.. sen har vi klätt granen också.. myyyyys säger jag bara!


in your hand.


lov.

jahapp. då har man fått lov nu då.. känns inte så precis.. men men, jag är glad ändå.
fick tillbaka lite prov åså idag, och när vi slutat var vi ett helt gäng som drog på kondis och fikade/åt. mycket gott.
jag och cissi gick på sveg ett tag, sen följde jag henne hem. mamma kom o hämtade mig, och då for vi på ica och lite sånt där. köpte julklapp till cissi gjorde jag också, känns bra.
nu har jag nyss ätit pizza. som vi har gjort de senaste åren sista dagen mamma o pappa jobbar. höh konstig meningen det där, men det är i alla fall så det ligger till. gott var det också.


so kiss me, and smile for me.


sing a song.

dethär har varit en mycket oseriös dag. inga lektioner har varit "riktiga".. eller alltså, man har mest bara töntat på utan att ha gjort något vettigt.. förutom på idrotten och naturen då. med det räknas inte.. hah
jag har fått för mig att det är fredag idag, vilket det inte är. det känns lite konstigt, men inte så farligt ändå. eftersom att jag vet att vi slutar tidigt och får lov imorn..


the hardest thing.


regalos.

ikväll har jag slagit in paket. och jag verkligen älskar det! det är så roligt och mysigt så det finns nästan inte alltså. puss på det säger jag bara.


all i want for christmas.

julstämning.

idag på individuella så kom de fyra flyktingfamiljerna till oss. jag o ebba hämtade granen från elevrummet och sen var det till att börja fixa. vi tände en massa jus, fixade julfika, godis, la paket under granen och sen var det bara till att sätta igång med julpysslet. riktigt trevligt var det. och allihopa var så himla söta. mihi
bra dag.


smile for me.

tokerier.

dagen har gått fort. och de sista timmarna på skolan var vi på föreläsning. en rätt så annorlunda sådan, men den var rolig o bra ändå. när jag kom hem lagade jag mat och sen kom mickaela. vi drog på träning och efter den skrattade vi som bara tusan. mickaela tyckte att hon luktade svett. det tyckte jag också att hon gjorde. fast vid närmre eftertanke kom vi på att det luktade falukorv. maha!


every song i sing, i'll sing for you.

kabooom.

igår färgade jag även håret. så hela frajsen blev fixad på en o samma dag. känns bra. synd bara att min plattång suger, och vill göra lite som den vill.. men aja..
idag hade vi i alla fall curling på idrotten, och det var inte alls roligt.. sen var det matte, och lektionen var riktigt oseriös, skönt som tusan! känns att det snart är lov nu alltså. miha
svenskan tillbringades i hörsalen, vi tittade på film. fast vi hann aldrig se klart, så det blir en annan dag.. plus att vi fick fikabiljetter. YEY!


no matter what they say.

sax.

nanana, nu har jag klippt av mig håret. känns lite ovanligt, roligt och allt på samma gång.
men både hanna och jag har konstaterat att jag ser ut lite som hon alice dubois (stavning?) i ghost whisperer.. och ja, vad jag ska säga om det har jag ingen aning om?


inga rätt och inga fel.

upp till bevis.

i helgen har jag varit med cissi.
fredag; luciabandy. häddal vann.
lördag; sova och kolla på film om vartannat.
söndag; titta på film o åka hem.
nu ska jag alldeles strax gå till marie och klippa mig. menhar fortfarande beslutsångest.. ska jag kippa av det eller inte? fan, får se hur det blir där. har some kind of svårt att bestämma mig.


alla fattar utom du.

lucia.

imorse blev det fika och lek innan vi gick till kyrkan. det var rätt trevligt. sen så har det bara vanliga lektioner, men dom har varit rätt så slappa. så det gick ingen större nöd på mig.
snart ska jag väl ta o dra med mig hampus på lucian i kyrkan här, å sen blir det till att packa, duscha och göra läxor. usch


to the open sea.


visit.

ikväll har jag busat med benny medans malin var på luciaträningen. och jag har även hunnit gjort lite läxor, så det känns rätt bra nu ändå.!
men nu blir det tv.


everything you say.

pling.

var i sveg hela långa dagen igår.. stannade kvar efter skolan för att jag skulle till kyrkan klockan sju o kolla på alla som sjöng. det vet helt okej, eller ja.. endel var mycket duktiga. medans andra inte alls var lika duktig.. hälften hade man kunnat skita i på ett ungefär..
imorse var det så kallt att det glittrade på trädena. det var rätt mysigt. dagen har flutit på bra och på individuella så hade vi så mycket paket mm. att slå in, så jag stannade kvar längre och åkte med pappsen hem.
nu har jag en massa läxor o skit att göra. känns tungt..


good times.


litteraturhistoria.

nu skiter jag i svenskan tror jag.. är så less på den så det finns inte. provet får gå som det går helt enkelt... blööö


i've had i to the limit.

skrik o gap.

igår kunde jag inte sova, så vid ett började jag läsa lite engelska.. och faktist så somnade jag efter ett tag. men imorse bettede jag mig mest som en död fisk. men eftersom det var sovmorgon och idrött första lektionen så blev jag pigg rätt snabbt ändå. fast på gympan gick det inte alls bra.. jag skrek nog mest på slutet. men jaja.
matten gick fort idag, och det är jag glad för. på svenskan hade vi frågesport i 80 min. och det var skoj. jag var bäst! muhaha, men faktiskt, jag svarade p¨å nästan alla frågor. men då vet jag ju att jag kan det rätt bra i alla fall då. hihahohehö


where the wild roses grow.

off.

har just skrivit klart hela svenskan. så nu gäller det bara att lära sig allt. men det får jag ta o göra imorn.. jag känner mig helt slut alltså. blöööh
i alla fall så har patrick, marie, kevin o ella varit här idag. och jag ska nog kanske klippa mig till veckan, om jag har tid. är så förbannat less på mitt hår nu, så jag vet inte vad jag ska ta mig till. men förhoppningsvis ändrar jag min åsikt när jag väl har klippt mig.?


i used to live alone before i knew you.


fullt upp.

jag känner att jag har rätt mycket att göra nu... synd bara att jag inte orkar ta tag i det, på riktigt.. har börjat lite lätt med svenskan, men det är så mycket, så det tog stop rätt så fort.. men ja, jag ska väl göra mer. sen..


allt vi gjort.


nytt.

idag blev det till att kliva upp klockan sex och åka till borlänge. har köpt nästan alla julklappar nu. så det känns skönt.
där hade det visst skett ett mord inatt också, så det var massa gubbar och så där.. usch.
klänningen och skorna som jag ville ha fanns inte, så jag blev lite halvsur där ett tag. men jag hittade andra fina saker, så det jämnade ut sig i alla fall. höh
när vi kom hem gjorde pappa kôllbôll, så nu har jag proppat i mig som satan. och gott var det!


här finns så många minnen.

svek.

den här dagen har känts rätt så oseriös. men det har bara varit härligt. på inddividuella så satte vi upp våra tavlor. och det tog ca en timme längre än lektionen, så nästa fredag är vi lediga. hih, härligt!


i saw.


bambi.

igår körde våran buss av vägen, så vi kom till skolan en timme senare än vanligt, vilket gjorde att jag missade gympan.. tråkigt, tråkigt.. sen på eftermiddagen fick jag veta att kusin magnus krocket.. så han låg på akuten vilket inte alls var trevligt.. sov hos cissi, och vi hade kul. badade och tokade på som tusan. hih


there's an endless story.

once in a time.

idag har vi fått lyssna på tvåorna som pratade om sin stockholmsresa, det var rätt skoj att höra. sen har jag varit hos skolsköterskan också.
engelskaredovisningen gick väl helt okej, men jag gillar inte att prata seriöst på engelska till andra, men jaja.. när vi slutat skolan hade vi våran målarkväll, och det var bra, annars hade det varit värre med de flestas tavlor kan jag tänka mig. köpte thaimat gjorde vi också. mumma!
blev lite stressad där den sista halvtimmen innan mamma o pappa skulle hämta mig, men jag hann tillslut, och ja.. tavlan är helt enkelt klar nu. känns härligt faktiskt.


a side of me you didin't know.

en del.

jag var nog tröttast av alla imorse tror jag. fyyy tusan.
dagen har varit bra, och ebbis har fått det nya smeknamnet pumba av mig. höhö, så självklart så har jag blivit timon.
stannade kvar i sveg efter skolan, skulle till tandläkaren. men nu ska jag inte dit förrän i början av nästa år. miiha. eller oj, det känns konstigt att säga nästa år.. aja, tiden går.
träningen var rolig idag, som vanligt. den gör mig gladis.


you confuse me.


det kör ihop sig.

imorse när jag satt i bussen så ringde lisa och undrade om jag kunde jobba på onsdag kväll. "javisst", tänkte jag. men kom på fem minuter senare att det inte alls gick pga. målarkvällen som vi har då.. så det var bara att ringa tillbaka o säga att det inte gick.. synd nog, det är ju alltid bra med pengar, men vafan. jag klarar mig väl ändå antar jag..
dagen har varit rätt seg för att vara en måndag, men den har gått skapligt bra ändå.


rescue me.


yra.

idag är det första advent och jävla mysdag.
när jag vaknade åt jag frukost och sen gick jag ut i det fina vädret. tyckte det var så härligt ute så jag ville ta en promenix. och så blev det, jag mötte mugo o scilla, sen bar det ut på en lång och busig färd. höh
puss puss puss på all snö! det är jättemycket, och jag är jätteglad!


first to take this foot to virgin snow.


bus.

jag har varit ute o busat massa med sötkevin idag. och tusans vad härligt det är med snö at the moment.


need to know.

está mañana.

igår var vi och åt middag hos mormor o morfar. jag fick även med mig en till liten julgran hem. höhö
kollade på idol, och sen kom janni hit, så jag följde henne hem till linda o lars o där kollade vi på film. det var trevligt. kom hem någon gång efter ett och då gick jag o la mig. inatt har jag sovit så förbannat härligt, så jag var mycket glad imorse när jag vaknade. yey!
har bakat massa lussebullar med mammis idag. puss på att det snart är jul säger jag bara!


you come and you go.

RSS 2.0