tur och otur.

today så åkte hela familjen till sveg. köpte nya täcken åt hanna o hampus, efter det var vi på ica, konsum o dollar, och det blev mest en massa godis överallt. pappa var lite halvgalen hela dagen, men det var bara kul.
här hemma så har jag inte gjort något nästan. spelat lite kort med mamma, busat, ätit och kollat på tv. nu ska jag nog snart ta o lägga mig..


he said he liked my style
i said i liked his lips

tjoff.

igårkväll var vi hos ulrika, dennis o malin. ulrika fyllde år, så det blev fika o lite sånt. wille fyllde också år igår förresten.
imorse vaknade jag såklart innan klockan ringde, så jag höll mig vaken tills jag skulle upp.. väl på bageriet så hade dom gjort fel deg först, så vi var på andra sidan och fixade med rödlöksmarmeladen. det var rätt kul faktiskt, man liksom tröck på en grej så det sprutade i marmelad i burken, sen hade man på ett lock som sattes fast av en grej, sen blev det en etikett på och därefter daterat. till sist satte man på såna där grejer på locken så det ser gammeldags o gulligt ut. men, men, nog om det. efter första rasten återgick vi till bageriet o packade bröd. och efter lunchen blev det en timmes bakning. sen var det fredagsfika. sista timmarna så testade vi ett nytt bröd som inte alls gick bra att baka, sen började det brinna i ugnen, och det slutade med en timmes städning.

nu har jag fått tillbaka min kära skoltröja, som genom många olika personer nu äntligen är här hos mig igen. sen så har pappa tagit hem en telefon över helgen. får se om jag köper den eller inte.


never have i felt so cold.

äventyr.

- jag o carro har varit ute på en långpromed idag.
- jag har läst ut candide.
- jag ska jobba imorn.
- jag har varit på byn och varit med om nya tokerier där nere.
- jag ska äta våfflor idag.


där stannar jag tills allting ordnat sig.


wihoo.

igår kom carro o josse hit och sov här. det var mycket, mycket trevligt. jag o carro pratade om allt mellan himmel och jord, o alltid ska det vara tokiga grejer som hänt. men det är bra, för det mesta.
idag så har vi kollat på film. sen så var vi faktiskt ute på elljusspåret och åkte skidor! haha, det var fan kul alltså. carro hade det bakhalt, och hon drog till med en jävla vurpa en gång. vi var helt slut efteråt, även fast att vi knappt hade rört på fläsket.

jag är liksom lite glad nu. miha


cause sometimes you'll find
that i'm out of my mind

så kan det gå.

när jag o hampus var påväg ner o handla för ett litet tag sedan så hoppade hampus upp på kyrkmuren och gick där på. jag sa att han inte fick det, och när han väl hoppade ner så skulle han börja springa, men halkade genast på en isfläck och for i backen. sen utbrast han; fan vad gud var på sin vakt idag då!
haha, jag tyckte det var lite kul sådär.
vad är det man säger? vissa straffar gud direkt.


och du var sötare än dom.

studsa.

jag fick en lott av mobro idag, och vann hela 50 kr! mohaha,
det blev inte fjället för oss idag. men vi var hos lippe o johnny istället, lippe fyllde år för någon dag sedan, så vi var där på fika. sen kollade vi på en massa bilder/filmer sen dom var i spanien. pappa blev helt stel av skräck när han kollade på filmsnuttar när dom lyfte/landade med planet. haha, lilla, lilla pappa.


in your eyes.

utsliten.

olle kom och väckte mig igår, miha. sen kom jonathan hit. vi satt ute o solen och mådde gott, sen så åt vi middag hos mormor o morfar. jag är fortfarande helt slut sen tyskisarna var här. så sängen lockade redan vid halv tio igår. höh


love's gonna get you down.

brum brum.

i torsdags så drog vi som sagt upp på fjället. och jag märkte att jag nog glömt kvar min älskade skoltröja på skalet. det sög! jag vill ha tillbaka den. NU! på en gång.
aja, när vi kom fram var det flera minus i stugan, så det var bara till o tända massa ljus och göra upp eld. somnade i överslafen med benen hängande utanför sängen för att det var varmare där. sov med kläderna på hela natten och mådde härligt. vaknade vid tio och var innen nästan hela dagen, åkte lite skoter med. sov middag gjorde jag också. eftersom att det var så dåligt väder så grillade vi korv inne och mös. åt helgrillad fläskfilé till middag, och det var mums!
affe kom över på kvällen, och allihopa satt och gjorde hängagubbe i flera timmar, men det var roligt. gick o la mig tidigt även på fredagen, och vaknade vid nio idag. vi var ute och körde en massa skoter, sen frös jag o hanna, så vi drog hem. sov middag i några timmar idag också. och när jag vaknade var det dags att åka hem till härdal.. när man kom hem var det 10 jävla grader i huset! elen hade slagit av.. vi åt i alla fall pizza, på självaste påskafton. men det gjorde mig inte ett dugg.

nu ska jag nog ta o lägga in lite bilder.. om jag orkar.


i came back to you.

bästa.

okej.. nu tar jag en sammanfattning av dom här dagarna med dom små tyskisarna.

lördag; tyskarna kom en timme senare än väntat, och det var kallt att stå där ute och vänta. när dom väl kommit blev det ett gruppfoto, och sen åkte vi på ica för att handla. åkte hem och drog ut en sväng på skoter, vilket fick en lite traumatisk början när rosa körde in i pappa.. hon tog visst i lite för mycket på gasen där. hah, men det var lite småroligt.. när vi kom hem åt vi lunch och duschade, sen blev det sveg. middag hos sara med 12 andra svenskar och tyskar. maten var god, och det blev middag kvar för en månad tror jag. kollade på melodifestivalen och sen drog vi hem. fick även höra av robert att jag såg ut som en dansare.

söndag; jag och rosa gick och kollade på skidtävling, sen blev det skoter igen och bad i sveg. vi stannade kvar hos sara och åt middag även idag, mums! busade på lite med sällskapet och sen åkte vi en överfull bil hem mot härdal. vi packade och stupade i säng.

måndag; redovisade hela dagen, och det var roligt, fick även en massa fika, så det var inte helt fel. stannade kvar i sveg, var på ica. gick på knuten och åt, sen så bar det iväg mot idrotten, där vi hade bollspelskväll, ryssarna och deras värdar var även med. så man fick spela ungefär fyra matcher var, lite lite, men helt okej i alla fall.

tisdag; tyskarnas tur att redovisa. vi fick även baka en hel del. och det var mycket skoj. när vi slutat åkte vi till wemer och åt, mycket gott! rosa och sophie läde mig och sara en massa tyska i bussen på vägen hem. det var kul, och mycket skratt blev det.

onsdag; friluftsdag. jag, sara, emma, ebba, marina och anna åkte vessla upp på skalet. det var skojs. när vi kom upp till jaktstugan fikade vi lite, och sen begav vi oss uppför en stor backe. den var verkligen brant! och det var så kul. påväg ner gick det fort, och skidorna flög.. eller, inte åt mig. för jag kunde inte hålla mig på benen så länge att jag fick någon hög fart. men skit samma, det var kul i alla fall. hah,
vi åkte ner igen, och jag vurpade några gånger. men lika glad var jag för det. tänk er, jag har inte åkt skidor på fyra år. så det var lite knakigt. ramlade till och med när jag bara gick med skidorna, då gör man det bra!
när vi skulle hem var det fyra tyskar som var försenade, så jag och co. missade bussen till härdal och fick åka med barbro hem. där duschade vi, och sen bar det av till sveg än en gång. avslutningsmiddag, inte den godaste maten precis, men men.. ryssarna visade massa danser, och det blev jobbigt efter ett tag. sen sjöng tyskarna. och efter dem var mebius i farten. när det slutat drog vi till jonathan, där dom flesta andra också var. och när vi skulle hem så var robert lite för full, så vi stannade ett x antal gånger pga. att han skulle spy. inte så trevligt. rosa packade när vi kom hem, och sen blev det sovning.

torsdag; dom små tyskisarna åkte hem. och det var tråååååååkigt! jag vill att dom skulle stanna längre. så jag vill till tyskland nu, på en gång! men eftersom att det är ett halvår kvar är det inget annat att göra än att vänta.
vi var för övrigt lediga idag, så jag, anna och ebba åt på kondis, som vanligt innan ett lov. hah, sen blev det en massa bus. åkte med mamma och pappa hem, stannade till hos lippe och johnny, som just kommit hem från någonstans i spanien. dom var bruuun, och det vill jag också vara..

aja, nog om det här. jag ska i alla fall på fjället snart, förhoppningsvis.. och olle med familj kommer hit idag också.


i en främmande stad.


spänningen stiger.

oh my gooooood! imron kommer tyskisarna, och alla har varit nervösa idag tror jag.. det är faktiskt lite småhemskt, värst kommer det vara när dom just kliver av bussen och man träffar dom.. tänk om man inte har något att säga?! haha, bra första möte.
i alla fall så slutade vi vid halv tolv idag, men jag åkte aldrig hem med tidiga bussen, utan stannade kvar o tränade på redovisningarna, hjälpte till o fixa i klassrummen vi skulle vara i, handlade grejer som behövdes, och på det blev det en fika med marcus och jörgen. mums!
nu är det bara städningen kvar för min del, orkade visst aldrig ta tag i det igår. det sket sig totalt. så det blir till o göra det senare idag istället.. buhuu


nobody knows what goes on.

stuck.

jag orkade visst inte träna på naturprovet igår, men det gick nog skapligt i alla fall... hoppas jag.
på badet idag så skulle vi simma, det gick sådär. hade inte sån stor lust så det blev bara oseriöst.
vi har även tränat på våra redovisningar en hel del idag, och det har varit riktigt kul! blir nog lysande det där.


only you know what it means, the language that you speak
only you can reed your mind, the thought you hide and seek

together.

idag har vi inte haft någon av bildlektionerna, så jag har bara haft tre lektioner.. plus att målarkvällen blev inställd i samma veva.
följde jonathan o handlade innan jag, marcus, puttis, stefan, david, anders, simon, jonathan och victor var på knuten och åt. på samhället var det bara oseriöst, skönt. och på engelskan redovisade våran grupp det vi ska prata om. sen var jag med jonathan igen och åkte hem med pappa.. han har för övrigt tagit hem en telefon nu som jag funderar på o köpa..
nej, nu blir det till att träna på prov. annars kommer det gå åt skogen imorn alltså.
plus att mamma o pappa är o hämtar en säng till min tyskis nu också. det känns skööööönt!


well, i never saw it coming
i should've started running
a long, long time ago

ilska.

nu är jag arg! jag har ingen lust med den här veckan alls, det är jävla naturkunskapsprov, det är målarkväll, tyskarna ska komma, jag ska fixa en säng, jag ska städa och allt går åt skogen. sen så hatar jag att det är tre mil mellan lillhärdal och sveg. av flera tusen anledningar! och flera tusen gånger har jag hatat det.


times spent wondering about tomorrow.

piece.

igår var vi till marie, hon fyllde ju år när alla i familjen hade magsjuka, så vi grattade henne lite i efterskott. på kvällen låg jag och funderade, och jag måste verkligen fixa en säng till min tysk nu! tyckte även lite synd om mamma och pappa som kommer behöva skjutsa mig fram och tillbaka till sveg hela tiden.. som om dom inte har något annat att göra..

idag har varit en bra dag, vi fick sluta tidigare på matten till och med.. synd bara att spanskaprovet inte alls var sådär jätte bra. det är dom där jävla breven som vi ska översätta som förstör allt, varenda gång.. men aja..
var hos tandläkaren, och jag ska tydligen få träffa någon specialist nu, dom får väl inte till ena hörntanden eller något.. jag som hade hoppats på o få ta bort tandställningen idag, men icke.
på engelskan hann vi aldrig redovisa, så vi ska göra det imorn istället.


i know you do.

mojs.

jag har haft det så härligt i helgen! det har inte varit särskilt bra väder elelr så, men att bara vara på fjället gör en helt dunderglad. där skulle jag kunna bosätta mig.
dagen har varit duuum, typ.. först glömde jag att packa enr byxor, så jag har fått gått i mina slappaste mjukisar hela dagen, sen så var inte ebbis där och kunde hjälpa mig med min redosvisningsskit. fast vi hade ju badm och det var mycket bra.


more than you, more than you know.


nästan ingenting.

hampus och oscar har stått i hela morgonen, de har plockat ur diskmaskinen och kört in en massa ved.. så nu ska jag bara elda, duscha och packa. grejen är bara den att jag inte vet vad jag ska ta med mig.. man anvädner ju nästan nigenting så det är krånligt för den saken att man tycker att man har med för lite. fast det är ju bara härligt egentligen. men ändå liksom.


don't know what i want

or where i want to be

feeling more confused

the more the days go by


flow.

dagarna bara flyter på. utan att jag gör något vettigt. jag har ju inte gjort NÅGONTING! nästan.. det är redan torsdag, snart fredag till och med, och här sitter jag och nördar mig. jag är less på det.. jag som till och med hade tänkt o måla garderoberna på lovet. pappa påminde mig om det idag, men ja, nu blir det ju inte så som jag planerat ändå. eftersom att morgondagen kommer bestå av förberedning..
det känns som om att jag lika gärna hade kunnat gått i skolan den här veckan. blöh


oh, please god.

nightmares.

jag drömmer väldigt otrevliga saker om nätterna, och det gör att jag inte är sådär jätteglad när jag vaknar. det suger, stenhårt!
jag måste packa också, tills vi ska på fjället. men det tar typ fem minuter, så det är rätt lugnt.. nu har jag skrivit lite om våfflor o bär, som jag ska ha på tyskredovisningarna, eftersom att jag inte kan komma på söndag om det nu skulle bli att vi skulle ses då..
förresten så vill jag ha fler mail från min tysk, jag tyckte det var rätt roligt att skriva till henne. haha, jag som var mest negativ till det här tycker att det är roligt. men aa, det är ju alltid bra. jag tycker till och med att det ska bli lite roligt nu också.


being bored feeling fine,
was a gift if you ask me now
i never knew, when i had you

överallt.

tusen frågor och inga svar.
förresten så vill jag inte sova heller.. det känns så ensamt och bara ligga där. mitt lilla lejon borde ha varit lite större.


oh babe, i hate to go.


åh.

usch, jag är bara less nu för tiden. jag orkar inte ta tag i någonting. och det är jobbigt. jag blir på dåligt humör av att bara vara hemma och dryga på, fast ändå känns det som att jag inte vill göra något annat heller.
jag kan inte ens tänka klart, och det skulle jag behöva just i denna stund. jag måste reda ut saker och ting för mig själv, men det tar stopp. jag kommer ingen vart.


when you put your arms around me.

nere.

mamma väckte mig imorse och sa att jag skulle ta ut köttet från ugnen, sen gick jag o la mig igen. hampus kom ner efter en liten stund och låg där tillsammans med mig i säkert över en timme. han började spela spel på min telefon och jag somnade om. jag är på rätt dåligt humör, eller inte dåligt. men jag känner mig ilksom lite nere.. så bara för det så drog jag på mobacka och solade. när jag väl låg där försökte jag reda ut saker och ting i mitt huvud, men det gick inte alls bra..
när jag kom hem spelade jag kort med hanna och hampus.. och nu borde jag väl svara på mailet från tysken. men jag orkar inte.

om jag inte har sagt det så håller min telefon på att paja totalt nu. den suger! så jag måste ha en ny, men känner inte alls för att lägga ut pengar på det. jävla skit.


this feeling inside.


damn.

jag har fått mail från min tysk nu. hon säger att hon är jätte dålig på engelska, det känns både skönt och jobbigt. bra för att jag nog antagligen kommer vara bättre än henne, men dumt för att jag kanske inte kommer förstå vad hon säger?! haha, aja. det visar sig väl hur bra det går när hon kommer hit. annars så verkar hon faktiskt vara en trevlig prick.
känner att jag inte har någon lust att skriva tillbaka nu, det får jag ta tag i imorn istället..
annars så är jag bara så otroligt uttråkad och vet inte vad jag ska göra..


with every word and every breath.

cake.

idag har jag varit hos jonathan. vi bakade kladdkaka, men den blev inte alls bra. den blev typ fluffig som om att man skulle haft i bakpulver i den.. tokigt det där..


tell me your secrets,
and ask me your questions,
oh let's go back to the start.

som vanligt.

idag har jag gjort rätt mycket.. jag har skottat, plockat ur och i diskmaskinen, dammsugit rummet, eldat och lite mer grejs. ganska effektivt för att heta helena.
men jag har fortfarande inte skrivit något brev till tysken, jag vet inte vad jag ska skriva.. blä
förut ikväll så var i alla fall familjen hos lippe o johnny och hälsade på. dom åker utomlands imorn och blir borta i två veckor.. fusk.

den här dagen har varit en sån här vakna glad, och lägga sig inte alls lika glad dag. tungt läge alltså.


it's a good thing tears never show in the pouring rain
as if a good thing ever could make upp for all the pain

glader.

min helg var braaaa! miha

fredag,
hade spanskaprov och grejs. det gick helt okej, tror jag. sen fick vi veta vilka tyskar vi har. och min var vegetarian. blööö, vad ska hon äta egentligen? men jaja, nu är hon min vegetarian istället för min tysk. haha, pappa tyckte hon skulle bo ute med hannas kaniner.
när vi slutat blev det fika på kondis med en hel hög. det var mumma. synd bara att min kära öltårta in fanns.
åkte till mugen, och när jag kom fram åt vi lite. sen bar det av hem till henne för att kolla på film. sov typ dåligast, blev väckt av både sms, av att folk ringde och av att det var så tusans varmt. jag var pigg sju på morgonen, men låg kvar ett bra tag.

lördag,
vi drog på stan och jag hittade mig en del grejer, dock inte skor och brallor. men man har aldrig sån tur att man hittar allt man vill ha, så jag var glad ändå. vi fikade nånstans, och jag blev så mätt att jag höll på o spricka. åkte ner på lillänge o handlade, sen fick vi tvinga i oss maten, godiset, chipsen och frukterna. blev melodifestivalen och saw 4, sen la vi oss.

söndag,
vi packade ihop det vi inte hade gjort dagen innan. sen skulle vi dra ner på stan, och vi tog en timme fel på bussen, men det sluta ändå med att vi höll på o missa den. bussresan hem var dryyyg. för det första var det överfullt, så typ 10 st fick stå upp, sen var det varmt också. men tillslut var vi hemma.
när jag kom hem till häddal så gjorde jag upp eld och stökade på lite här hemma i väntan på att resten av familjen skulle komma hem från fjället.
blev en tidig kväll för min del. var så satans trött..

idag äre härligt väder och jag är glad. mums!


i wanna feel the sun shine


RSS 2.0