king of pop.

i morse vaknar jag upp, före klockan ringt, glad för att solen fortfarande skiner. åker på jobbet och får veta att michael jackson är död. VAVAVA?! det suger ju, han var grym! ball som fan

dagen har i alla fall gått bra, precis som resten av veckan. det är så mysigt med alla gamlingar som är klar i huvudet och sitter där efter dom har ätit och pratar om allt och ingenting.
direkt jag kom hem åkte jag till orrmosjön med mamma och hampus, låg där i två timmar och sen blev det grillat här hemma. nu har sverige precis kvitterat i fotbollen vilket nästan är lika grymt som att jag ska till stan imorn och handla kläder och träffa min babe igen, bo på hotell och äta hotelfrukost. WOHOOO!


but they told me
a man should be faithfull
and walk when not able
and fight 'til the end
but I'm only human

stök.

en vecka på jobbet har gått, fått god mat varenda dag och det är så härligt! idag bär det iväg till bleka för att fira midsommar. har inte varit där på flera år så det ska bli mysigt.
åtta dagar kvar tills trond kommer nu, ska bli underbart.


i swear you'll never be lonely

lov lov lov.

under tiden som gått har jag hunnit bli sjuk en gång till, gjort ingenting på skolan och fått sommarlov. nu väntas jobb i två veckor innan trond kommer och sen en veckas jobb när han är här. det ska bli så jävla härligt! få lite pengar och bara ha det bra, mums!


i'd stare a lifetime into your eyes
so that i knew you were there for me
time after time you were there for me

det ska va gött o leva.

igår var det bal. efter lite problem hit och dit löste det sig jäkligt bra och det blev så fint! kvällen kändes oändlig, men till slut var klockan två och städningen kunde påbörjas. det gick otroligt fort och jag var hemma redan klockan tre. somnade och vaknade lika fort för att spy av någon konstig anledning.. så idag blev det ingen skola för min del. har bara sovit, kollat på film och de senaste timmarna har jag pluggat. hoppas verkligen att dom här sakerna är de sista som behövs göras innan lovet nu, för jag orkar inte mer.

kan även nämnas att om precis en månad är mitt sommarjobb slut och då ska jag vara ledig, ledig, ledig!


the thoughts of you

hoppsan sa.

tisdag: ungdomsråd med en snorande ebba. studiebesök på jamtli och lite införskaffande av nya kläder.
onsdag: studentbalsfix hela dagen och spruta.
torsdag: nationella i matte c som jag klarade! WIHO
fredag: sundsvall, birsta och sov över hos johanna, emil o nils. massa skratt och poker.
lördag: sol, bröllop och birsta. åkte hem och somnade när jag pratade i telefon.
söndag: läste klart flickan som lekte med elden, har sedan dess tänkt på boken hela dagarna. mors dag och hannas födelsedag, soligt och massa gäster.
måndag: fullt upp och sol.


cirkeln ska slutas


RSS 2.0