besök.

idag har det varit måååånga på skolan som har flyttat. det var mycket trevligt. mwiih
inte hänt så mycket, mer, jag o mugs åkte hem med hennes päron, så jag kom hem tidigare.


but you're a day late.

snöflingor.

vi hade skridskor på gympan idag, och det var rätt kul. nästan ingen är särskilt stabil, och det gör det hela ännu roligare. yey!
mandariner hade dom på skolan idag också, så jag har varit glad heeela dagen. plus att det har snöat massor, så innan bussen kom blev det lite krig.
nu ikväll har jag hjälpt hampus med att ställa iordning alla högar till dom som har beställt jultidningar av honom. det är rätt okej det med. så med andra ord har min dag varit väldans bra.


in a different way.

wall.

idag har jag ätit en massa ananas och mandariner. mums! jag har även varit med pappa och fixat med bla. en vägg nere i källaren. det har varit rätt så skoj.
nu ska jag nog ta o gå o lägga mig tror jag.. ska packa lite och sånt först bara.


look into your heart.


around.

som vanligt har jag drömt en massa tok och vaknat ett x antal gånger under natten..
dagen har varit bra, på första bildlektionen så gjorde jag huvudet till min dam, och på den andra lektionen så sa lena att vi som hade fel storlek på våra ramar skulle gå nya. så det var bra, eftersom att jag visst hade mätt min 10 cm fel. höhö


cause you hurt.

happyface.

tusans vad trött jag har varit idag alltså. men det verkade det som att alla var, så dagen har varit rätt lugn ändå. det som nästan alla såg fram emot för dagen var i alla fall slutet på tristan och isolde som vi skulle se på på den näst sista lektionen. höhnär jag kom hem åt jag, och sen blev det lite tv, och sen susade jag iväg på träning. och satrans vad kul det var idag. den gjorde mig mycket glad. mwiiih


you can't stop yourself from fallin'.


så kan det gå.

igår blev hampus stucken av en geting! hahaha, i december. men jaa, stor var den då, fy tusan..

dagen har varit bra, och nu håller vi på o kolla på tristan och isolde på svenskan. den är rätt bra.. fast jag blev lite arg där ett tag, men aja, jag brukar ju leva mig in i filmerna så... höh


can you see the rainbow now,
through the stormy skies?

wöööh.

igår gick jag o la mig halv tio, och tusan så härligt det var! men jag var ändå lika trött i morse.. blöö.. dagen har gått rätt skapligt ändå. men nu är jag helt slut, och jag SKA lägga mig tidigt ikväll, så är det bara.


everywhere i go.


painful.

det var kämpigt att komma upp i morse kan jag då säga. fy tusan vad härligt det hade varit att bara somna om igen när klockan ringde.! men men, duktig som jag är så steg jag upp och pallarade mig iväg till bageriet. dagen har varit rätt okej, och god lunch hade jag, så då blev det lite bättre..
fick skjuts hem av anders o linn, mycket snällt och mycket härligt.


i've got one hand reaching for a heaven,
and the other one is dragging in the dirt.

ändå.

åh! jag har verkligen ingen lust att jobba imorn.. det känns så förbannat tungt just nu.. har inte sovit bra på hela veckan, och när det äntligen blir helg så ska man upp tidigare än vanligt, och sen är den en hel skolvecka till innan man kan sova.. BLÄÄÄÄ!
jag kommer behöva sova middag varje dag framöver känns det som..


without a sound.

gosh.

idag har vi haft en sexdag. höhö, den var rätt rolig. inedividuella var inte lika roligt idag.. ramarna till tavlorna hade kommit, och det visade sig att jag hade beställt fel mått. jippie helena! aja, blir helt enkelt till att skära av en decimeter på tavlan... YEY!


the people who surround her.

bluish tinge.

första lektionen var idrott, och det var riktigt roligt med mattrugy idag faktiskt. ändå tills det blev dåligt då, vill säga...
annars har dagen varit riktig bra, har haft mycket trevligt. jag o anna stannade kvar när vi slutat och jobbade lite med med naturkunskapen, och det var roooligt som tusan emellanåt. höh


i will ignore.


assignment.

bra dag på skolan, bildlektionerna var som vanligt roligast. wiiie.
lisa frågade även om jag ville jobba i helgen, så då blir det till att kliva upp tidigt då.. men det blir ju antagligen lättare att somna på söndag kväll också, så det jämnar ut sig lite.. plus att jag inte har något annat att göra, och snart är det jul, så då är det alltid bra med lite extra pengar.

nu har jag just skrivit klart engelskan.. får se om jag orkar träna på den något sen.. annars får det väl bli lite stress-träning imorn innan lektionen. höh


what you heard.


sure.

nu är jag helt slut alltså! men det är hääärligt. synd bara att jag har engelska som ska göras.. fast ja, jag hinner nog göra den imorn. så det får nog bli på det viset.. höh

nu är det bara drygt fyra veckor tills vi får jullov, och det betyder att vi snart gått halva ettan, redan! och jag tycker det är hemskt.. det går för fort faktiskt.. snart dör vi.


what i feel for you.

hurry up.

hade det rätt så trevligt i stockholm.. segt bara att vi aldrig träffade carro o josse.. carro hade gjort illa sig, så hin var på sjukhuset hela lördagen.. men men, vi får väl se till o ses en annan dag helt enkelt..
helt okej dag igår, hade idrottsprov, och det gick väl bra tror jag.. hela kvällen satt jag med svenska o spanska.
idag var det spanskaprov, gick väl helt okej det med. nu måste jag kila iväg på träningen, så tjipp tjopp!


here i go again.

slutet.

inatt sov jag rätt så härligt, och det behövdes verkligen!
började dagen med sovmorgon på skolan, och jag frös, så jag hade på mig ytterkläder o allt. men det blev lite bättre efter ett tag.
haft naturkunskap två gånger idag, jag, marina o anna är i en grupp och håller på med rymden just nu.. på lektionerna gjorde vi väl mest ingenting, men det kändes bara bra, hah.
nu ska jag väl snart äta, och sen blir det till att packa och lite sånt.. jag ska upp tiiidigt imorn.


i wonder if it's too late.

lack of sleep.

igår kväll när jag tränade på prov så kom jonathan hit. och inatt sov jag sämst, igen.. blä!
sovmorgon hade jag idag med, o jag o ebba skulle egentligen måla, men jag somnade hos jonathan o lena var ändå inte där.. annars så har dagen flutit på bra. ska väl försöka träna på prov o läxor ikväll, så att jag slipper ta med mig en massa till stockholm i helgen..


let it go.


högt.

jag känner mig riktigt glad nu såhär efter att ha kommit hem från träningen. och det är härligt! jag är varken förbannad eller ledsen eller nåt sånt där dåligt. happy helena.


one night and one more time
thanks for the memories
even though they weren't so great

brist.

inatt sov jag sämst.. somnade vid ett, vaknade ett x antal gånger, vaknade klockan fem, och sex, och var vaken till klockan ringde, sen somnade jag. så självklart så försov jag mig. me jag hann i tid ändå.
annars har dagen varit rätt okej. lalala


i was living one big lie.

än en gång.

igår var bara en jobbig skitdag. jag vara bara arg/ledsen/förvirrad och hela faderuttan.. och inte kunde jag sova på kvällen heller..
men jag hade iaf sovmorgon idag, så jag fick sova två timmar extra eftersom att linda o janni började vid tio.. segt bara att jag började efter tolv.. men men, det gick ju hyfsat ändå..
jag o marina har jobbat som tusan idag på svenskan, så nu är vi nästan klara med alla uppgifter, och det känns verkligen skönt.


all by myself.

fat.

kom nyss hem från mormor o morfar, har varit dit o grattat morfar eller vad man nu ska säga.. ska väl till farmor o farfar sen också.

annars har jag bara kollat på tv o spelat kort idag.. höndelselös dag med andra ord..



if only i could tell you everything.


laugh.

det känns bara värre och värre i halsen hela tiden.. synd nog.. så efter dopet har jag inte orkat gjort speciellt mycket, har bara luggit i sängen o kollat på film, spelat lite kort med delar av familjen och ätit glass.. lugnt och bra!


och jag är tacksam för
att du orkade lyssna.


dop.

jag håller på att bli sjuk tror jag.. har ont i halsen o är förkyld. känner mig inte pigg precis..
idag har vi varit på dop. och det var rätt trevligt.

fundersam är jag också, men jag orkar inte riktigt bry mig om allt just nu..


show it.

side by side.

igårkväll kom jonathan hit. och i morse var jag trööött! och inte hade vi första lektionen heller.. jävla bajs. annars har dagen varit bra. när vi slutat blev det en massa bus med alla möjliga, men jag hade skoj i alla fall. höh
nu är jag mest bara fundersam, och vet inte hur jag ska göra med både det ena och det andra. lalalla, men men, det visar sig väl, nån gång..


we could have been more.

cancion.

naturkunskapsprovet gcik nog faktiskt helt okej idag. yey! slutade tidigare gjorde vi också,  vi slapp dom två sista lektionerna, och det var så härligt så.
hela vägen hem på bussen satt jag o mickaela o sjöng, huga! vad roligt det var. först var det astrid lindgren sånger, sen julsånger och helt plötsligt blev det en massa sommarsånger också. oj oj oj.


everything around her.

tok.

igår bytte jag o trond byxor på skolan, det var rätt skoj. haha, dom var lite korta o satt åt i röven åt han, men åt mig var det rätt okej. höh, var hos tandläkaren, och har ont så innåt helvete nu alltså. usch!
var på fotbollsträning igår också, med hannas åldersgrupp, så jag var minst två år äldre än alla andra. men men.. massa svegare var det med också, och det visste jag inte om.
idag har det nte hänt allt för mycket på skoan, har bara varit lite bus och sånt där. eller, vi har haft engelska prov, men det gick rätt okej. fruvar mig som satan inför naturkunskapsprovet imorn bara, jag fattar ingenting!


i wait, and wait.

damn.

idag fick vi ett nytt schema, och det ser ut sóm att det är fler lektioner, så det var inte så kul. en annan sak som inte heller var nå rolig var att vi inte har någon idrott på hela nästa vecka. jävla bajs säger jag bara!
känns som om att jag har ganska mycket att göra just nu, men jag orkar ändå inte sätta igång, som vanligt då vill säga.. trött som tusan är jag också. kunde inte sova inatt så jag hoppas att jag kan lägga mig i skaplig tid ikväll..


we forgot about us.

memories.

kom just hem från mugen, och vi hade roooooligt! har pratat en massa gamla minnen, och jag längtar tillbaka lite. men men, jag har ju kul nu med! vi bakade chokladbollar också, mums!
har kollat lite på tv med, och ovanligt nog så satt vi inte i samma fårölj den här gången. höh


why do you have to go?


hälften.

det blev cissi i fredags. så åkte till henne med bussen, och sen åt vi o lite sånt. träffade tom o amanda en sväg.. sen tog vi det mest lugnt o kollade på tv åså. och ja, sen kom väl allaihopa lite huller om buller. det blev en mycket, mycket trevlig kväll. ganska sen blev den också, men det var bara skoj. lite segare var ju att man blev väckt tiiidigt på lördagen. men vafan, det blir så ibland.
mamma kom o hämtade mig vid två ungefär. då åkte vi på konsum, och sen på dollar store, för ingela, micke o viktoria hade följt mamma för dom skulle dit. blev ica efter det, och sen kom jonathan o hämtade mig så åkte vi hem till mig. vi låg o halvsov lite, och sen ringde linda och skulle låna kläder till nåt hallowweenparty hon skulle på. så då fick hon en svart kjol, o sen gick vi ut o letade några snygga skor till na. hah, åt sen, och jag blev mätt så jag mådde illa och bara ville sova. men det gick inte för sig för herr jonathan. så då bäddade jag rent i sängen istället. hade some kind of deeltalk, och någon gång på kvällen åkte pysen hem.
jag hanna, mickaela och emelie satt o spelade lite kort, och efter det la jag mig. var trött som tusan.
idag blir det nog till att leka med mugen innan hon åker hem.


du är att glashus, och jag är en sten
men det är du som försöker se igenom mig.


away.

idag ska jag nog åka till cissi och vara där tills imorn. och idag ska ingela o micke komma hit o äta. synd att det ska vara så precis hela tiden, dom kommer hit när jag inte är hemma, och vi åker till dom när jag inte är hemma. så jag har inte hunnit träffa dom något än.. men men, det blir väl det också, så småningom.
balblabla, jag måste packa.. men jag orkar inte, vet inte vad jag ska ta med mig för tusan.


i am here.

aj.

jag känner mig konstig i hela kroppen. och det är inte härligt alltså. jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. BLÄ! och det kommer verkligen inte att vara kul o jobba ikväll om jag fortfarande känner mig såhär.


tell me with words what you really feel.

RSS 2.0