god fortsättning.

julafton var mysig. den började med att jag fick rambo fyra i julstrumpan, sen blev det frukost med familjen och senare kyrkan för att kolla på julspelet där hanna var med och sjöng.
när vi kom hem kollade vi på film och sen blev det kalle anka o mat. efter det väntade vi på att tomten skulle komma. vi väntade och väntade... och väntade. men tillslut kom han och vi öppnade alla paket. åkte senare till farmor o farfar där vi blev kvar till ungefär klockan tolv. när jag kom hem kollade jag på rocky två. jag har nämligen fått hela boxen med rockyfilmerna. sylvester stallone är min gud! hoho

idag har jag mest tagit det lugnt, kollat på film och börjat packa lite smått.. imorn bär det iväg till stan och på lördag åker jag till trond. det ska bli så otroligt härligt!


that kind of place


putsa och feja.

idag kom hampus ner o kliade mig på ryggen innan jag skulle kliva upp. sen blev det klippning för syskonen jäderberg. följde även mamma till sveg och fixade det sista innan julafton. nu ikväll har jag varit hos farmor o farfar och städat lite, gjort mimozasallad, kollat på tv och druckit glögg.

två dagar till julafton och fem till norge. puss


och jag tittar ut i mörkret

sax.

nu ikväll har jag slagit in paket, och jag älskar det! det är värsta mysipys och allt. wiho!
vi har även pyntat granen idag. nu känns det verkligen att det snart är jul.


you can do this

magnifico.

i kyrkan hade vi en väldigt chill präst idag. haha., han pratade roligt.
när vi slutat var jag o ebba sär och stannade kvar i sveg fast att vi hade kunnat åka hem med tidiga bussen. det slutade så illa att vi till och med sket i den sena bussen, och jag var kvar i sveg till klockan fem.
när jag o ebba kom tillbaka från skolan var alex i elevrummet och väntade på oss. han ville ju såklart hinna spela en sista omgång hjärter för detta år (höhö). vi träffade honom senare på konsum, och där stötte vi även på ragnar en andra gång. han frågade om vi skulle följa med tills hans stuga. HAHA, han gillar oss verkligen, den där fange!


funny how they say that "some things never change"


bolt off.

veckan har gått i superfart och imorn är det sista skoldagen innan vi får ett välbehövligt lov. kan tilläggas att jag var bäst i klassen på samhällsprovet, HAHA på dig ebba!
har varit på julkonsert också, det var rätt mysigt, men vissa borde ju lägga av med sången... inte hänt så mycket mer tror jag. har haft svenskaprov idag, och inte en enda mattelektion på hela veckan. inte att förglömma så har vi ju faktiskt haft julpyssel på konst och form också, mysipys!


but if he does

stämma.

julen närmar sig med stormsteg, och nästan varje dag innehåller massa julmys. igår var det lucia på skolan o fika, och nu kom jag precis hem från kyrkan där kusin mickaela har varit lucia. jag blir så himla glad av alla låtar! åh, jag älskar verkligen julen i år. den är typ.. speciell


tomten jag vill ha en riktig jul


statsskick.

idag har vi haft en hel toppdag utan något annat inplanerat. jag har faktiskt fått en hel del gjort och är nu på god väg att lära mig samhällsprovet tills imorgon. vi har även fått lyssna på jenny som har pratat om eu, det var roligt. och på bilden har vi fått gjort lite vad vi ville, så jag o ebba målade med pastell (även akvarallpennor i tron om att det var pastell) och kol. sen tog jag ut en halvtimme och stack hem med tidiga bussen.


i've got something to say

julmys.

det känns verkligen att det snart är jul, särskilt med tanke på hur seriöst jag tar alla mina prov och läxor just nu.. nåja, hur mycket ork som helst kan man ju inte ha såhär i juletider.
jag känner mig i alla fall väldigt glad just nu. på fredag är det lucia på skolan och det innebär fika, sen nästa onsdag är det julpyssel och glögg mm. på konst och form. sen är det lov och allt kommer bara gå så snabbt och vara så härligt. wiiie, säger jag bara


still aint got a job

klappat och klart.

idag tappade jag bort min armband, det sög..
jag har även fixat intyg och mamma har beställt biljett till norge, så det känns super. nu är det nitton dagar kvar tills jag åker och det kommer bli så jävla bra. WIHO!


when it comes to missing you

hål.

igår köpte jag mig ett par nya jeans, en kjol och en tröja. sen blev det julklappar för resten av pengarna. dock vet jag inte hur mycket jag har kvar, men jag tror att det gick rätt bra där med budgeten.
idag har det blivit städning för min del, och nu är det mat. wiie


but she don't sleep at night

fetsmäll.

igår beställde jag lite kläder, och fick ångest så fort jag stängt av datorn. jag känner mig fattig, och imorn ska jag åka iväg o handla julklappar och kläder. sen så ska jag klippa mig, och inom en snar framtid behöver jag nya täckbyxor, sen så kanske jag behöver lite pengar i norge också. HAHA, fyfan vad jag är dålig nu. jaja, jag överlever nog.
som ebba sa: "pengarna är till för att spenderas." jag får nog köra på det mottot imorn..


you and me together

everytime.

jag och ebba fick något fel på geografin idag. det blev mycket skratt, men det ska man ju inte klaga på. nu är jag mest bara trött..


to love

välorganiserat.

denna vecka har jag än så länge hunnit med att göra två prov. två prov som jag tror gick rätt bra till och med.

i och med att det var första december igår så började även julkalendern. så jag bestämde mig för att kliva upp tidigare för att kunna se den, vilket jag inte har gjort på väldigt många år. synd bara att den inte verkar vara så bra.. men men, jag kliver ju i alla fall upp tidigare, och ska göra det ända tills vi slutar för i år. det är det som är hela grejen. två dagar avklarade än så länge..


i am totoally yours

RSS 2.0