tomtemössor och lussekatter.

det är första advent idag, och jag är överlycklig för att det snöar, att alla granar med ljusen i är tända och att det lyser så mysigt i fönstrena.

idag har jag varit i sveg på jukskyltningen och sålt massa bröd och kakor. jag o ebba stod där och hoppade runt, tränade på geografin och försökte hålla en unge borta från jörgens fina pepparkakshus. jag förfrös även mina fötter.


it's okay if you're sleepin' with me

fullbokad.

igår fick vi den stora äran att sköta om årets studentbal...(?)
och idag.... ja då har vi gjort annat..
jag o sis ska nog baka lite mer sen, det kan bli skoj. annars så ska jag väl bara plugga ihjäl mig, det kan ju också vara en upplevelse.

haha just ja! jag o anna busade som fan idag när vi slutat också. vi ramlade och allt. det var kul!


i won't tell you that i love you
kiss or hug you


till is.

jag fick tillbaka matteprovet idag. och jag fick G+. hur fan gick det till?!?!?!? jag kan ju inte det där.. ju.... jag som nästan hoppats på ett IG så att jag kunde hoppa av den där satans matte c kursen. men icke..
tavlan blev klar idag också, och den blev inte sådär jättebra.. men men, jag dör väl inte för det.

jag vill åka till trond på lovet. det skulle vara bäääääst!


but nothin' ever came
from a life that was a simple one
so pull yourself together girl

ja men typ.

konstig dag.


i'm waiting


ballar av deg.

idag har jag faktiskt gjort rätt mycket läxor. dock inte matte, men det skiter jag i. det får gå hur det vill på matteprovet imorn, jag kan ändå inte lära mig räkna logaritmer bra, och jag kan inte med exponentiella funktioner och farliga utsläpp..

igår fyllde i alla fall johnny år, så då blev det mer tårta. sen så hade vi armbrytning. och hampus klådde mickaela på det flera gånger, haha det var så jäkla roligt!
nu håller vi på att baka lussebullar här i stugan. eller ja.. pappa bakar lussebAllar istället. men det är ju minst lika trevligt


hey you made it

i stora lass.

idag fick vi veta att det är matteprov på måndag. känns jättebra när man ligger ca. 20 sidor efter och behöver hjälp med varenda tal..
jaja, jag marcus, ebba o puttis var iaf på kondis idag o käkade tårtbuffé. det var mumsigt, men man blev mätt lite för fort.. fick lön från bageriet idag också, det är för lite vad jag vet. men men, jag orkar inte fixa det där.. virrpanna


inside of my eyes

below.

våran taxi kom 20 minuter för sent idag. det var så JÄVLA kallt att stå där ute och vänta. sen så är jag tvungen att gå från byn också, i blåsten..  det var förjävligt och min kropp kommer nog gå i flera tusen bitar snart. jag behöver en till kram


a little peace

kryss.

- redovisning om stockholm, gick sådär
- matte, marina hoppade av, så nu känner jag mig rätt ensamn när jag sitter där och är dåligast av alla, typ
- konst och form + bildkväll, gick åt hela helvete. ebba har bara skrattat åt mig hela tiden för att det går dåligt. så numera är hon inget kärt vårtsvin, utan ett fult. och jag önskar henna olycka för resten av året.


and then you'll see


simple.

gaah! jag blir tokig! jag är så less på att allt går upp och ner, att man bara slänger sig från ett ställe till ett annat. att alla känslor rusar omkring som de vill och att det är så jävla svårt att förstå.
mitt i stormen så satt jag med mickaela på bussen påväg hem. då pratar vi av oss, och det känns skönt. skönt att slippa dras på en massa skit.

grattis till ebba som fyller år idag också! hela sjutton år blir vårt kära vårtsvin


but i've got eyes to see

den enda.

helgen har varit härlig. och den avslutades igårkväll med tårta hos janni. men inatt sov jag dåligt och var sur när jag vaknade, det avtog ändå rätt snabbt, och det var skönt.
var på sjukan idag också och tog spruta.
för övrigt så känner jag på mig att det kommer vara fullt upp nu i skolan ändra fram till jullovet... jag tror jag behöver en kram


look at you


som förut.

gårdagen slutade så bra som den bara kunde. jag pratade i telefon halva natten och allt kändes sådär superbra, det kändes som det ska göra helt enkelt. love it


and i wont let go

utan dig.

jag har näst intill hatat den här dagen. fast bilden var helt okej, men resten har bara varit dumt och jag har varit på dåligt humör. nu är det i alla fall helg, och jag ska försöka sova mycket, och göra lite läxor..
plus att jag just nu funderar jag starkt på att hoppa av matten också. vad fasen ska jag med matte c till?! den gör mig tokig!


in front of your eyes

stress och spring.

dagarna i stockholm var roliga. och jobbiga.. det har varit klent med sömn, massor med studiebesök och en del spring på stan också. synd nog så hittade jag nästan ingenting av det jag letade efter. men men... bättre lycka nästa gång

dagen har spenderats vid en dator för att skriva en satans rapport om dom här dagarna, till en början var allt bara galet och ingenting ville fungera, så jag o ebba svor och hade oss. men som tur var redde vi ut det mesta och nu är jag äntligen klar.


excuses

för mycket.

jag har inte packat. jag har inte fixat mp3n. jag har inte ätit. jag har inte gjort matte. jag har inte gjort så mycket idag.. förutom att fika, fika, fika och åter fika. får nog ta mig i kragen snart, om jag ska hinna bli klar innan vi åker imorn..


just a little bit


tokfansjävel.

"jag tycker om när du klagar"

haha ja, det är ju bra att nån tycker om när jag gör det...


dom kunde dra åt helvete

noll poäng.

under dagarna som har gått så har ebba o jag hunnit bli kära i varandra, det har gått åt helvete på engelskaprovet, men rätt bra på naturprovet, jag har hittat en snygg klänning, men den kostade dock över två tusen kronor.. och idag ska vi ha matgäster.

i'm just fine

out of control.

dagen har varit helt galen. jag har varit värsta... dampig? men det har varit gött måste jag ju säga.
när jag var påväg hem märkte jag att dom hade satt upp granen vid kyrkan, och snart kommer väl ljusen upp. åh, det ska bli så mysigt med jul!
mindre mysigt är det väl att jag har naturprov imorn som jag inte har kollat på, och som jag förmodlign inte kommer fatta..

i got my rock moves

spara pengar.

idag kom det en tjej på skolan och pratade om olika sätt att spara pengar på. aktier, fonder, bank osv. det var rätt intressant faktiskt. när jag blir stor vill jag kunna sånt där bra, spendera pengarna på rätt aktier/fonder och liknande. frågan är bara om orken kommer att finnas..?
vid närmre eftertanke kom jag nu på att hon glömde fråga var vi skulle placera våra pengar efter att hon berättat allt för oss, haha, jaja


along the way

tyst.

jag hatar, verkligen HATAR när folk säger åt mig vad jag ska göra. inte göra som tex. dammsuga, laga mat eller så. utan göra,, känslomässigt liksom. det finns inget värre!
bara så ni vet...


my lips are sealed

oops.

lördagen var det ja... kvällen var mycket trevlig till en början, alla var utklädda och hade det roligt. sen blev det bara galet med allt, men det ordnade upp sig rätt så bra och kvällen slutade helt okej. på söndagen gick karin upp lite tidigare än mig för att städa. så det var väl vad vi höll på med halva dagen. avslutade med en film innan jag åkte hem. väl hemma blev det pizza, för tredje gången i rad, men jag klagar inte.

första skoldagen efter lovet är avverkad nu i alla fall. den har gått relativt fort, och utvecklingssamtalet gick bra.
vi fick tillbaka matteprovet och svenskan idag också. på svenskan var jag den bästa i klassen, höhö, men på matten klarade jag mig med ett halv poäng från ig. haha, jag fattar inte varför jag går matte c alltså... jaja


heart is taking over

RSS 2.0