hunt.

jag och hampus har kollat på rambo ikväll. och nu ska jag väl snart gå o lägga mig tror jag.. blir till att kliva upp tidigt imorn.. antingen så stannar jag i sveg, eller så följer jag med o lämnar freja då.. får se hur det blir.


we can't cry the pain away.

castle.

idag har jag varit med mugisen. wiiiiie! det var mycket, mycket trevligt. har fikat en del, sen så har vi mest suttit i samma fåtölj o kollat på tv, knäppt kort och busat på. lilla, lilla mugs.


it wasn't right.


slappa.

har varit lite överallt nu såhär på kvällskvisten, höh. först var vi en snabbis till magnus o lina o lämnade ett fotografi, också lånade vi alla rambofilmerna. sen blev det affären, och avslutningsvis var vi hos sven o birgitta en snabbis. snart blir det väl bara en massa tv för min del, fast jag måste bädda i sängen också...


through my veins.


som förut.

var hos freja o tessan igår en snabbis.. sen kollade jag på tv nästan hela kvällen. och vid halv elva kom jonathan..
har varit en bra dag idag. hade ganska skoj på datakunskapen, vi kollade på "dumma lagar" och sånt där. haha, det är ju skrattretande vilka otroligt korkade lagar det finns. segt bara att ingemar ska sluta på skolan.. han var bra ju.
jenny och sofia har varit på skolan idag. och det har gjort mig väldans glad. kändes nästan som förut.
uuh, jag saknar min gamla klass!


can change.


photograph.

idag har vi tagit skolfoto. och jag lääääängtar som tusan tills vi får katalogerna. kul o kolla hur alla ser ut. höh
annars har det inte hänt så mycket idag, har varit hos optikern en sväng och så bara.. också har jag faktiskt gjort ganska mycket hemma med, så nu känner jag mig väldigt duktig. hihahohehö


never ends.

out of control.

dagen har varit bra. haft bild två gånger. och första gången knäppte vi massa kort. sen så skulle vi måla, men jag fick sätta upp massa bilder och sånt istället. höh
förresten är jag jävligt less på våran data nu.. för det första är den så seg, och det har den ju alltid varit, men ändå.. för det andra så kan jag inte logga in på msn och har inte kunnat det på ca 3 veckor. för det tredje funkar det inte att gå in på internet på min sida längre, så då gick jag in på mozilla firefox, och det har ju funkat. men nu har det också strejkat.. så här sitter jag på pappas sida och hatar allt jag ser... BLÄ!


how can we be lovers if we can't be friends?

gone.

igår var jag med jonathan efter skolan, och när jag kom hem blev det lekning med kevin, läxor och tv.
var hos tandläkaren igår också, och nu har jag ont som fan i munnen.. usch och fy.
inte hänt allt för mycket idag, segaste dagen på veckan avklarad nu i alla fall. känns bra.


but i did.

happines.

nu är jag GLAD! som fan också, och det känns så bra.. alla problem är liksom undantryckta. i like it!
och jag verkligen älskar alla kompisar som kan få en på bättre humör! hjärtis på dom


one more chance.

the same.

var och kollade på fotbollen med mickaela idag. det var trevligt. matchen slutade 1-1, vilket var lite tråkigare, men häddal förlorade ju inte. så helt fel var det ju inte..hih
åt middag hos mormor och morfar. fy satan vad gott det var! fläskkotlett, potatis, sås och fetaostsallad.. mums! efter det blev det svante-glass, och en bulle som avslut.. och mätt blev jag kan jag lova.

är klar med svenskan.. men har engelskan kvar.. så får väl ta o ta mig i kragen och sätta igång med den. sen.. uhm.


and i saw him smile.

early.

idag vaknade jag tidigt som tusan, men kunde somna om, till nio bara.. jag har hunnit med mycket i alla fall. har kört in ved, gjort lite läxa, bränt mina baguetter och lite sånt där..
känner på mig att den här dagen kommer bli väldigt låååång, om inget händer snart..

never stop.

tadam.

igår blev det en tidig kväll för mig.. och imorse klockan sj så ringde jonathan och sa att han skulle komma.. så efter ett litet tag var han här, och vi sov i flera timmar. mamma  o pappa med kompani åkte på kryssning idag. och hanna har varit på läger, så vi var ensam hemma nästan hela dagen. lagade korvstroganoff och ris till middag, och fy helvete vad gott det var.. åt så jag fick ont i magen och mådde illa.. men det värsta är över nu i alla fall.
jonathan skjutsade hanna och massa kompisar till sveg. så nu är jag ensam igen.. och jag vet inte vad jag ska göra..

bästa låten: plain white t's - a lonely september.
bästa texten också.

and i didn't mean.

up and down.

sov hos cissi igår. det var väldans trevligt, såklart. hihi
idag har det varit en ganska bra dag, till en början. men sen blev den mest skit.. fast jag börjar bli på litte bättre humör nu.. lyssnar man på bra musik så brukar det mesta lösa sig, så är det bara.. höh


there were many things i didn't know.

page.

jävla seg skoldag måste jag säga. usch.
har varit hos optikern idag igen för att hämta nya linser.. så hoppas dom är bra nu då.
efter skolan var jag med jonathan.. och ska väl kanske dit snart igen.. får se hur det blir.


beneath my wings.

kuta.

det blev sveg o fotboll igår, och häddal vann. såklart. höhö, nej men fan, häddal är bra.
efter fotbollen åkte jag till jonathan. vi kollade på bio senare på kvällen med magnus och niklas. evan den allsmäktige. helt okej film, ganska rolig emellanåt. efter bion åkte jag o jonathan hem till mig.
imorse blev det till att kliva upp tidigt, och sen gå o lägga sig igen.. regnade som fan gjorde det också där på morgonen.
hade sovmorgon, så gick till jonathan, för han var klenis och pallade inte o gå till jobbet...h
ar varit till optikern idag också, fått nya linser och lite sånt. när skolan var slut var jag med jonathan igen. åkte hem med mamma o pappa när de slutat jobbet... och när jag skulle ta ut linserna så hade dom såklart fastnat. FYFAN vad ont det gör. jävla skitsaker... och jag hade dom inte ens i länge. kul.


did you ever know that you're my hero?

snöflinga.

det snöar ute! och inte lite heller, stora jävla snöflingor bara flyger omkring!
och jag vill på fotboll.. men mamma är inte så på.. bajs.


along the way.


blåsning.

idag har varit en väldigt tråkig och seg dag. har nästan inte gjort ett skit..
fast jag o mamma åkte o kollade på fotboll i blåsten. och häddal förlorade... inte allt för kul.
imorn blir det nog fotboll igen hoppas jag, i sveg.. om mamma o pappa är på då vill säga.. jag vill!


my ways.

hell.

nu är jag arg... på nästan allt känns det som.. på nya msn som jag var tvungen att installera igår, och som gör så att jag inte kan logga in nu.. på alla dumma människor som finns, och på att jag har så innihelvets lite att göra.. fyfan.


my feelings.

dra.

ganska oseriös dag.. men har i alla fall träffat michaelis, och det var skojsans. tjohooo!
lalal, jag orkar inte skriva..


they're falling one by one.


jååå.

idag var det fotboll på gympan. så ja, jag fick ut min energi lite bättre den här gången, haha. fast det var lite trångt o spela?
har haft en jävla massa naturkunskap idag, och det suger verkligen. läraren är så virrig, och vi börjar på nya saker utan att ha gjort klart dom gamla hela tiden.. fast ja, det har varit en held del skratt också. så det har väl jämnat ut sig en aning.
och imorn får jag se min älskade melis! wiiie!


inside me.

slarv.

inatt sov jag sämst.. tror jag vaknade 1000 gånger alltså. usch.
hade sovmorgon, så jag kollade på hp när dom hade idrott. sen har dagen rullat på som vanligt bara. har haft bild också, två gånger till och med. och det blir nog kul hoppas jag.

förresten så lyckades jag (nästan) slarva bort min nyckel idag. men sara hade tagit den åt mig, för jag hade visst lämnat den i skåpet.
jag har blivit riktigt slarvig på sista tiden, glömmer busskortet på skolan och sånt där tok..


we made a promise.

everywhere.

igår var jag med jonathan efter skolan. var ute och lullade på på sveg, och sen åkte vi hem till mig. åt och lite sånt. blev målad på halsen och ena skuldran, så jag är ganska nerkladdad nu. höhö
idag har det varit en sån där galen dag som igår, alldeles för mycket överskottsenergi. efter skolan följde jag kusin mickaela hem och skulle hjälpa henne med något som jag inte lyckades med. haha, men vafan..


a heartbeat away.

what.

den här dagen har varit hemsk! inte för att det har hänt något, utan för att det absolut INTE har hänt någonting. för det första vaknade jag tidigt, och för det andra har jag inget att göra. därför har dagen känts extra lång.
kevin har i alla fall varit här ett litet tag nu, så jag har busat med honom. spelat fotboll har vi också gjort, och det var en hel liga till slut, hampus och alla hans kompisar kom och skulle vara med.


and make me mad.

jävla cp.

har varit o hjälpt farmor med hennes mobil nu. eller ja, hon förstod väl inte så mycket ändå, men i alla fall liksom.. höh
och nu är jag arg. på hampus! fyfan, vad han ska fröstöra jämt. det spelar ju ingen roll vad det handlar om, han ska ändå alltid göra något dumt.


den tiden.

need.

inatt har jag sovit nästan 14 timmar! men ja.. det behövdes väl antar jag.? gôtt var det i alla fall.
är ganska rastlös idag, så har städat lite och sånt. men jag vill göra något mer. vet bara inte vad, det känns väldigt jobbigt att sitta still för tillfället..


all night long.

dryga.

har varit i sveg i några timmar nu.. åkte först på dollarstore, sen åkte jag till malin o hämtade min t-shirt o mina armband. efter det var det ica och statoil som gällde.. sen har vi bara åkt runt, runt i sveg och haft tråkigt som bara den...
hanna ringde i alla fall tillslut, och vi kunde åka och hämta sis, mickaela och annelie..


what they see.

so soon.

första lektionen idag var datakunskp, och då gjorde vi ingenting, satt bara o pratade åså. sen blev det samhällskunskap, och där svarade på lite frågor och sånt. sen slutade vi. eller ja, vi på fortsättningsspanskan har gjort lite spanka också, så vi kunde åka hem med tidiga bussen.
därför känns det inte som att vi har gått i skolan idag, helt enkelt.


som du.

fly away.

första lektionen var gympa. och för en gångs skull så var det varmt så tidigt på morgonen! det gjorde mig mycket glad, och gympan var kul. vi körde softball, och jag flög som fan två gånger, första gången hamnade jag mellan emma(?) och anna som kom springande, andra gången skulle jag fånga en boll, och det tänkte tydligen stefan med, vi krockade och det var jag som for i backen. men jävlar vad kul det var!
resten av dagen har till största del bestått av en jävla massa skratt för mig. vet inte vad som har tagit åt mig idag, men jag har haft otroligt kul åt allt i alla fall. YEY!


the vi'lence causes silence.

hunt.

har varit ute och jagat en av hannas jävla kaniner. åh, dom gör mig så irriterade, rymmer och är allmänt dryga och förstör... MORR!


just forget.

vandring.

idag har vi alltså varit uppe på fjället och gått. sp, nv, skid, och teknik. det har varit rätt så skoj. men hade faktiskt hoppats på att det skulle vara roligare.. men men.
vädret har ju i alla fall varit helt okej. har gått ca. 1 - 1,5 mil. mellan storhogna och vemdalsskalet.
när vi var påväg hem så var bussen så seg. så när vi kom fram till sveg hade de två första bussarna redan pkt, och nästan alla hade gått in i häddalsbussen, så det vara bara till att kuta. men jag hann iaf. yey!


do you know what it feels like?

plastpåse.

skolan har varit bra. och ikväll är det idol o house. så då blir det tv nästan hela kvällen.
imorn ska vi upp och gå på fjället, ska bli väldans trevligt. tjiho!


in your head.

si, si.

i fredags efter skolan åkte jag o cissi till dollarstore o var där i nästan tre timmar och busade på. var hemma hos carro en sväng, och sen åkte vi o kollade på utföräljningen på folkan. åkte hem till cissi och var där nästan hela kvällen. var ut på sveg ett tag, och sen blev det film och lite sånt dära.. i lördags var vi på dollarstore igen, på kvällen grillade vi och passade samuel o saga. tänkte dra ut på sveg, men det var inte bra väder så det blev aldrig så. på söndagen var cissi på match, så jag var med jonathan. åkte på dollarstore även då, och sen blev det basket och jag ägde! haha wiiie! vi gjorde lite allt möjligt. sen hämtade cissi, carro o camilla mig, så åkte vi till nilsvallen. för eva fyllde år. åt tårta, och tudor kissade på mig också. hah, kvällen bestod av tv, data o film.
imorse var jag trött som ett as, men jag hade i alla fall sovmorgon. så cissi åkte före mig. dagen har i alla fall varit helt okej, har varit hos tandläkaren en sväng och fixat. sen har det bara varit en massa vanliga lektioner..


watch you sleeping.


RSS 2.0