first.

första dagen på jobbet har gått helt galant! kanske för att jag bara har medlyssnat och busat runt. men men, 600 kr för en rolig dag är ju aldrig fel. min inloggning funkade inte, så därför kunde jag inte heller göra något, så första samtalet tar jag imorn. och ojojoj, så nervöst det kommer att vara.. men det ska väl funka det här med.


you just get on board

closer.

imorn smäller det. woooh, jag kan fan ingenting.. jag kommer nog dö.


och jag väntar på gryningen

arsel.

jag vill inte läsa några mer papper om olika samsungprodukter nu! åh


there's no more rabbits in my hat to make things right


pffft.

nu har jag drömt mardrömmer flera nätter i rad, och det är verkligen inte roligt.

idag ska jag vara med på hampus fotbollsskoleavslutning, och jag måste vara med på föräldramatchen, eftersom att mamma och pappa ska ut ikväll.
träffade cissi en snabbis nere på konsum också, hon har varit hos sin mormor och donat på.


keep burning.

elak.

jag känner mig dum idag, fast bara lite, och det är om jag tänker efter. jag är ganska sur och tvär. jag vill inte göra något utan bara fräser åt alla som kommer med förslag, fast det är såna där tråkiga jäkla grejer, så jag får faktsikt vara lite arg ändå. jag vill väl inte köra in ved, åka ner och handla eller dammsuga? nej, fy tusan. då sitter jag hellre i ett hörn och surar.


take me to your hood


fillifjonkan.

jag funderar för mycket på framtiden, så är det bara..
jaja, idag ska jag på ettårskalas, och jag var på kalas i måndags med. det är tårta hit och tårta dit, men inte gör det mig något i alla fall. jag gillart.


cause what do they know?


sprickor.

idag har jag bakat och fixat på lite här hemma. skittråkigt. jag tycker inte om den här veckan, tror jag. ikväll ska jag i alla fall äta jordgubbar, och det är ju lite bra förstås..


i'm not crying over you

gaaah.

jag vaknade för exakt 40 minuter sen. och min dag känns redan hopplös.
jag sover bort halva dagarna, och det finns alltid grejer man måste göra. vilket gör att det känns som om att jag inte har tid till att göra något annat än just det som ska göras, även fast att jag är ledig och har i princip all tid i världen. plus att jag fortfarande är sjuk, och det gör att jag INTE vill jobba i sommar. jag känner inte alls för det, och jag har ännu inte läst igenom alla papper om alla olika grejer på samsung. morr


nothin' last forever but the earth and sky


en stor sate.

inatt var det visst skottlossning här i härdal. haha, vad dumt det låter, "skottlossning". jaja, dom där människorna är ju inte helt friska.
idag har familjen varit i olingsjövallen. mysigt har det varit. jag, hanna o hampus har varit ute och fiskat i båten mest hela dagen. roligt som tusan har vi haft. och vi fick upp en hel del fina fiskar måste jag säga. vi har också varit ute på cykeltur, ätit god middag och fikat. åh, jag älskar verkligen att vara i olingsjön alltså.


this fight he cannot win

sprängmedel.

jag har världens tryck under mitt högra öga, och det strålar ända ner till tänderna. det känns som om att jag skulle vilja trycka in en spruta under ögat och suga ut allt som finns där.. vad det nu kan vara. ont gör det i alla fall.


not much to say


slit.

gårdagen var okej. vi åkte till lippe och johnny vid tretiden, och där blev vi till två ungefär. åt en massa god mat och jordgubbstårta. jag o kusin mika han avverka två filmer, samt umgås med resten av släkten som var där. idag vaknade jag vid halv två, och det var härligt. har inte gjort ett skit sen dess. och inte lär jag göra något heller, jag är bara trött.


jag vill ha dig här på riktigt inatt


sämre.

jag blir bara sämre i min sjuka. så nu har jag gurglat halsen med lite whiskey i hopp om att det ska hjälpa. ska väl ställa mig iordning snart också, för det är ett helt gäng som ska till lippe o johnny och fira midsommar idag. jag hoppas på en trevlig dag/kväll.


and i miss the lips that made me fly 

åh nej.

jag har fått ont i halsen igen, jag har blivit mer förkyld, jag fick bara vg i svenska, jag saknar trond, jag ska sova.


walk away and head for the door.

dance.

igår var jag med farmor i sveg och följde henne på diverse ställen. hon är söt min farmor. jag fick godis för att jag var med henne också, mihi. på kvällen var det den sista kursen som gällde, och den var seeeeg! uscha. efter det åkte jag till jonathan och kollade på fotbollen, som sket sig totalt.
idag har jag sovit nästan hela dagen, varit på sykes och lite sånt där. men nu är jag hemma igen, och jag är hungrig!


i wanna rock your world.

ready.

nu har det återigen gått ett tag sen jag var här sist. i söndags var jag i alla fall med malin och mickaela på kvällen/natten, vi satt ute på altanen med tända ljus o pratade, spelade badminton på vägen och hade roligt. somnade vid 5 någon gång, och blev väckt flera gånger, men det gjorde inget, för jag blev bara glad varenda gång. åkte till sveg på dagen för att gå ännu en kurs på sykes, stannade kvar i sveg hos jonathan och idag har jag inte gjort ett skit.. eller jag har suttit vid datan ända tills kursen började.
nu har jag för övrigt fått mina skor som jag skulle ha på skolavslutningen, hmpf... eller, dom passade ju, så jag ska väl egentligen inte gnälla..


 but you but the happy in my ness, you put the good times into my fun

däng.

i fredags åkte jag buss till sveg och stannade hos anna där hon bjöd på tårta. drog oss sedan vidare till sara där vi skulle grilla. blev kvar i några timmar och stack sedan ut på sveg, där det var rätt så tråkigt.
igår blev jag väckt vid halv tio, det var kick-off med sykes, så vi skulle till sveg. kollade på när dom spelade brännboll ett tag och sen gick jag till trond. senare på kvällen kom han hit och sov över och idag har jag jag mest bara tagit det lugnt. kollat på fotboll såklart, och häddal vann med 2-1. HAHA, fyfan vad irriterad jag var på det andra laget, rätt åt dom jävlarna.


i wanna know


sommarlov.

dagen till ära så försov jag mig, men hann lagomt tills bussen kom ändå.
när vi börjat vid halv tio blev det tårta och tyskfilm, plus lite andra grejer. kyrkan sen, och efter det kondis med en massa männsikor.
åkte hem med bussen och fick gå i regnet hem. ska väl tillbaka till sveg senare idag tror jag. men vet inte vad jag ska ha för kläder på mig..


this is my reality

fors.

nu sitter jag på sykes och är nyäten. mår så satans dåligt, och det blir värre för varje dag som går. hostig, ont i halsen, förkyld och hes som bara den.
imorn är det skolavslutning och det känns konstigt. vi har redan gått hela ettan nu, det är nästan overkligt. har fått veta lite fler betyg och sånt på skolan, annars har det inte hänt något mer. har haft ca. 2 halva laektioner per dag..
igår åt jag hos anna förresten, synd nog kände jag ingen smak. men men..


i play my music in the sun

dooown.

igår hade vi en slapp dag, vilket det verkar bli hela veckan. jag fick bara g i matte b. lite tråkigt, men roligare att saris fyllde år. hade min första kurs på sykes, det gick okej, men på natten drömde jag oroligt om det och fick så satans ont i halsen. idag var det anna och karins tur att fylla år, och ännu en lugn dag har flutit förbi. på sykes fick vi sluta tidigare, vilket var välbehövligt.
fick också veta att mitt betyg i svenska hänger på bokanalysen som ska lämnas in på torsdag. det känns åt helvete. det går absolut inte bra att skriva den. och sen kommer det väl känna förjävligt om jag bara får ett vg pga. den där satans inlämningen. morr


hold on to each other

åh.

häddal vann på fotbollen igår. och jag var i fôssa o badade senare.
idag fyller magnus år, så har varit där på fika. inte hänt så mycket mer. men till veckan kommer det vara mycket att göra. jag kommer komma hem sent varenda kväll, och det känns lite tungt nu.


maybe it can stop tomorrow


plask.

jag förstår inte att det har varit soligt och varmt så länge som det har varit nu. bara dom här fina dagarna är mer än vad hela förra året innehöll känns det som.
idag har jag; solat o badat i härjevik, ätit grillat, spelat kubb och haft det mysigt. nu är det ta mig tusan sommar!


you're just a friend at last


rullar förbi.

häddal vann på fotbollen igår. och tusan, vad spännande det var!
idag har vi inte haft en enda lektion, det har varit jobbigt. först blev det ingen idrott, och sen hade vi ingen natur.
men vi har i alla fall varit och kollat på alla som tagit studenten. och jag tycker det är lite hemskt, tiden går så himla fort ju, den går för fort till och med.
idag är det precis en månad tills jag fyller år också, känns bra.


and all your money won't another minute buy

minnet sviker.

igår hade vi massa redovisningar fram till lunch, sen slutade eller kollade på studentfotbollen. åkte hem och åt hos mormor o morfar. sen bar det av till sveg igen för att titta på vårkonserten.
ännu en väldigt slapp skoldag har passerat nu, och vi fick tårta på konst och form. mums säger jag bara, ska väl kanske ta o börja med min bokanalys nu, om jag orkar.. ett som är säkert är iaf attj ag ska kolla på fotbollen halv åtta.


i'm a joker

skratteliskratt.

jag åkte till cecilia igår, och det var mycket trevligt.
vi låg ute o solade mest hela dagen, åt pizza och bestämde oss sedan för att åka till nilsvallstjärn. och där mina vänner, där badade vi näck, och blev upptäckta. hahah, det var så jävla kul och jag skrattar fortfarande åt det. med sötan har man alltid roligt måste jag ju säga.
när vi återvänt hem duschade vi, fjollade på i hennes rum, åt glass och pizza. vi kollade på disturbia också, och tusan vad det var spännande! vi låg o höll i varandra där på slutet. men när vi skulle sova gick det verkligen inte. så vi snallade in oss i varandra istället. till sist beslutade vi oss för att sova på golvet. sagt och gjort, vi la oss där och somnade faktiskt. vaknade däremot ca två timmar senare och la oss i sängen där cissi kläckte ur sig; "åh, det känns som att lägga sig i värsta dunhögen!"

idag har varit en mycket bra dag, vi badade efter idrotten och sen har allt bara flutit på. när jag kom hem fick jag veta att jag dess värre ska jobba fredag natt i en av grillarna på härdalsyran. men men..
nu ska jag i alla fall kila iväg på skolan med hampus där dom har någon familjekväll.


dom kan kalla oss fula men aldrig för grå

RSS 2.0