trams.

dagens händelse var absolut att ebba har tagit bort sin tandställning, och snart blir det nog min tur. miha,
vi blev aldrig klar med våra redovisningar tills tyskarna ska komma, men det var väl inte sådär jätte oväntat egentligen. jag tycker att vi skulle haft lite mer tid, faktiskt. men men, så är det. vi har även vårat spanskaprov imorn, och jag längtar verkligen inte! jag måste träna som en tok ikväll.


cry in the night if it helps.


ohlala.

jag har pratat med mugen nu, och jag vill till stan, på en gång! det enda jobbiga med att jag ska dit är vetskapen om att resten av familjen ska tillbringa helgen på fjället. UTAN MIG! det är fuskigt.
för övrigt så känner jag att min morgondag kommer att bli en aningens stressig. jag ska lära mig två nya tidsformer på spanskan, som jag inte har ett dugg koll på, sen ska jag packa, också är det massa program på tvn jag ska se på. blööö


we'll be alright if you don't ask me to stay.

strålande.

imorse när jag vaknade och såg det fina vädret ute blev jag så himla glad! jag tror jag satt och flinade hela vägen till sveg alltså. hah, men väl i sveg var det tråk, ebbis och alla andra buss-kompisar är i stan.
jaja, dagen har varit bra. och vi har gjort lite allt möjligt. olle fick även för sig att jag spande på en massa killar i morse när jag hade följt malin ner till hennes lektion. haha, det var lite roligt sådär. han tycker jag är kräsen vad det gäller killar. hö


then we'll see what happens
take it day by day

-

sitting here alone with my memories
staring at a picture of you and me
they say i look fine but if walls could talk
they'd tell you all about how much i break apart
i think we were right but we did wrong
ever since you left me i just can't go on
no i can't even read the news today
cause everything reminds me of yesterday

bus och bråk.

igår kunde jag inte sova, det sög! men det börjar väl återgå till det vanliga antar jag. jävla grejer.
dagen har i alla fall varit bra. den har varit riktigt rolig även fast att så många har varit borta. jag fick mvg på svenskaprovet, och samhällsprovet ajg gjorde idag gick väl okej, men inte mer.
när jag kom hem blev det strömavbrott och jag var huuuungrig. men nu har jag äntligen fått äta, så nu är det lite bättre i magen.


but everything without you seems to make me sad
i thought we were good we were meant to be
they way it turned out is still a misery

wiie.

jag var på skolan idag! wihooooo! snacka om lyckorus. hahah,
började med att jag pratade lite med cissi, sen spelade jag, ebba o hela gänget uno.
på idrotten fick vi tillbaka proven, och det gick okej, sen spelade vi hinderbärnnboll. oj oj oj, jag hade roligt alltså!
på lunchen var det bara en massa tok, och på amtten fick jag tillbaka nationella, ett starkt vg. det lät riktigt bra i mina öron alltså. så det innebär att jag har fått vg på a-kursen.
svenskan gick väl bra den med, och imorn får vi tillbaka provena där.
plus att ebba, anna, marina och emma plus några killar ska till stan och ska vara där i två dagar på något ungdomsting eller något.. tråkigt, men sånt är livet. jag ska även göra mitt samhällsprov imorn, det går nog inte så bra..
jag har även lagat mat idag, mums! också är jag lite förvirrad. eller arg.


i never knew
when i had you

stuck.

jag o pappa har varit ute och kört skoter idag. snacka om att jag fastnade alltså. hahaha, säkert fem gånger, men vafan. det är sånt som händer. höh
när jag kom hem började jag kolla på någon film på fyran, sen blev det mat, och då började jag kolla på filmen på sexan. men sen kom mamma på att vi skulle sola, så då gjorde vi det istället. och nu när jag kom hem kollade jag på slutet av filmen.
jag vill på skolan imorn! och det ska jag nog också. miha


don't look at it like it's forever.

oh.

igår tog jag det bara lugnt hela dagen. och idag känner jag mig faktiskt lite bättre i magen, och det känns skönt. mamma sa att om det inte blev bättre snart så skulle hon ringa sjukan, och det vill jag verkligen inte.


men dina ord ligger och gnager här dag efter dag.

go, go, go.

jag har fortfarande så ont i magen, och det är riktigt jobbigt. jag orkar inte göra nånting, och jag vill inte heller. jag håller med farmor; man tappar lusten för allt när man har ont i magen.
mamma, pappa o hampus har varit i mora idag. mamma har åkt tjejvasan. hanna o jag har bara varit hemma o tagit det lugnt. spelat flera omgångar yatzy och fikat.


i looked att your face.


närhet.

jag har så fruktansvärt ont i magen.
och jag saknar cecilia, mest.


och ge mig en chans.

åt helvete.

igår märkte jag att jag inte alls var så frisk som jag trott.. jag fick jätte ont i magen, men tänkte att jag kanske skulle kunna gå idag ändå. men när jag vaknade imorse kände jag att min mage inte alls var med på de noterna. så jag blev hemma även idag. efter att jag vaknat var jag mest förvirrad och tänkte på tok för mycket. och sen har jag spenderat dagen med att vara lite arg på det mesta..
mamma o pappa är ju också hemma, så vi har spelat lite yatzy. sen åkte vi faktiskt bil en sväng, alla har ju varit hemma i princip hela veckan, så vi kände att vi var tvungna att göra något.. när hampus kom hem så hade han med sig oscar, så jag har spelat kort med dom.
jag är rastlöööööööööös!


we could keep trying
but things will never change


top secret.

det går inte alls bra med samhällskunskapen för mig. har tränat lite, men det är mycket jag inte alls är med på. så då blir det bara jobbigt. hade ju tänkt gå på skolan imorn, så då är det bäst att jag lär mig det där, och det är FORT!
förresten så har jag lite ont i magen, och jag gillar det inte.


the beauty that's been.

aj.

okej, dom här dagarna har jag mått dåligare än vad jag gjort på flera år, och det är inget skämt. har haft så jävla ont i magen så jag knappt har vetat var jag ska ha tagit vägen.. magsjuka i tre dagar, det är inget man ser fram emot precis..
men, men nu verkar det som att det är över i alla fall,och det är ju härligt. men det är lite segt att jag missar våran fina filminspelning idag. för det hade jag verkligen velat vara med på. BAJS!


i dream away.

oh my god.

det känns som att den här dagen börjar spåra ut. och jag blir bara mer och mer rädd för att jag ska få magsjuka.
och bara för att jag skrev det där så spydde hampus mitt på hallgolvet! vad är det här egentligen?! han har inte spytt på flera dagar. också kommer det igen. bara för att jag inte vill ha det. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!


och jag önskar att det fanns nånting att säga.

inte någon.

igår ritade jag i en sånd där målarbok som man hade när man var liten. maha, det var rätt roligt.
kollade bara på en massa tv, och sen gick jag o la mig. idag har det också blivit en hel del tv, har även gått ner på byn och handlat.


ställer du upp?

lillfis.

värdelös dag. jag har bara tråkigt hela tiden.
plus att den här dagen förra året sög hårt!


and i lose all control.

inte än.

igår gjorde jag blåbärspaj, det var mumma. sen tog jag det bara lugnt, fixade lite musik o grejs. la mig tidigt, och härligt var det. idag har jag bara kollat på tv med hampus. o nu är det en massa skidro på tvn, så det lär väl bli att titta lite på det också.


we are shadows.

throw up.

hampus fick magsjuka igår. och det är jag verkligen inte glad för! usch, jag vill inte ha det.. jag vill vara frisk! och jag vill ha massa musik och en hel del andra grejer till datorn. jag har inte ens mitt gamla photoshop kvar. buhu
aja, jag kollade på film och höll på o skratta ihjäl mig igår. det var ju lite positivt i alla fall.. vaknade rätt tidigt idag, satt o fikade o bara slöade.
nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. och inte blir det till att åka på fjället heller. prutt


it's not forgotten.

blurp.

blööööö! igår fixade pappa datorn. så nu är all min musik, allamina roliga bilder på mina mottagna filer och alla mina ca. 50 sidor med dikter o grejs borta.! det är verkligen inte kul. och jag har varit rätt arg och sur för det..

det känns härligt att sista dagen i skolan för veckan är avklarad. den har varit rätt rolig också, plus att det är alla hjärtans dag o allt. eller ja, inte för att jag tycker att det är så himla speciellt, men det är ju alltid något.


if i find my own way

bort.

jag var alltså på kalas igår. och jag tänkte på hur mycket jag tycker om min släkt.. vissa träffar jag inte alls ofta, men jag tycker om alla ändå. det är mysigt.

somnade med blött hår igår, så mamma, pappa o hanna skrattade imorse när jag hade klivit upp. hah, men jag klagar inte. jag tycker om morgonfrillor.
dagen har varit otroligt slapp. vi har bara haft två lektioner, först matte, och sen bild. och jag håller fortfarande på att knåpa med min dams klänning.. det går framåt, men allt för sakta med tanka på att det helst skulle ha varit klart nu...
halv ett gick vi till folkan, och lyssnade på en föreläsning om bla. sex och alkohol. vi fick sluta en timme tidigare, så jag klagar inte.


but i'll keep it right here
with all my other years

flyg iväg.

idag har vi börjat med matte b. det känns rätt okej.
vi har även gjort svenska prov, som också kändes helt okej.
sen hade vi nästan inget samhälle, för vi ville kolla på skidskytte istället, vilket vi fick. maha
plus att vi har börjat greja lite innan tyskarna kommer. det är faktiskt roligt, och det kännas inte alls lika farligt längre.

sven fyller 50 år idag, så vi ska väl dit och fira honom sen. miha


you fucked up everything.


på ett konstigt sätt.

igår blev det en tidigt kväll, och det var härligt. mindre härligt var ju att jag sov dåligt..
när jag kommit till skolan blev det till att träna på svenskan. och efter det var det idrott, jag var på gymet. åt så mycket till lunch att jag mådde dåligt och bara ville sova.. men det gick över efter ett tag.. vi fick nya matteböcker och sen var det dags för konsert. den var bra. hade en väldigt oseriös svenska, där man fick gå när man ville.. men jag stannade kvar ett tag och gjorde lite mer inför svenska provet imorn.. måste träna mer sen. men det känns tungt i nuläget.


look what you've done.

trevligare än trevligast.

det här var verkligen den bästa helgen på väldigt, väldigt länge! fy sjuttsingen vad kul jag har haft.
i fredags så solade jag o cissi efter skolan o sen drog vi till hennes pappa o panik packade. hämtade upp anna, och höll på o glömma mitt liftkort, så vi fick vända om och hämta det.
vi kom fram till stugan, som för övrigt är större och ser hundra gånger bättre ut än vårat hus, på kvällen någon gång. kikade runt lite där och sen gjorde vi nachos. bastade o hade trevligt hela kvällen. och vaknade dagen där på redan innan klockan ringde. vi fikade o gjorde oss iordning för en dag i backen. och det gick faktiskt rätt hyfsat.när vi kom hem igen blev det bastu och sen lagade vi mat. busade omkring lite också, såklart. åt annas oootroligt goda kycklingrätt o satt o pratade om allt mellan himmel och jord. sen kollade vi på slutet av melodifestivalen. satte oss vid kaminen med en massa kuddar och mös. cissi somnade rätt fort, men jag och anna höll låda rätt så länge efteråt.
när vi vaknade idag var vi trötta, men vi kämpade oss upp o städade lite, sen drog vi till backen igen. lika roligt idag, förutom att jag blev lite arg där ett tag. jag o anna ramlade även i liften. hah, när vi kom hem packade vi ihop det sista och kutade ut till bussen. bra gjort av oss.
när vi kom fram till sveg så skujtsade vi hem anna och sen åkte vi på ica för att sedan rulla hemåt.
sen vet jag väl inte o mdet var så mycket mer att tilläga? jag har ont i benen, sådär jobbigt ont, inuti.. inte träningsvärk, utan ont som om att benin i knäna skulle skava emot varandra...


what am i gonna say,
when you make me feel this way?


irra omkring.

imorse när jag vaknade mådde jag dåligt! alltså, inte illa. utan bara dåligt inuti på något vis. jag hade verkligen ingen lust att gå på skolan i alla fall..
men men, det blev bättre så fort jag kom fram, för då var det body pump som gällde på idrotten! skoj var det.
sen blev det en ooootroligt oseriös naturkunskap, oseriösare än vanligt alltså..
på spanskan var alla så lata så vi fick sluta tidigare. en snabb mentortid, och sen! ja, sen, då var det dags för nationella provet i matematik. och det gick rätt bra tror jag.. men det återstår att se helt enkelt.

imorn ska jag, anna och cissi åka till annas stuga! och det ska verkligen bli roligt.. synd bara att det finns ett svenskaprov som vill vara med mig...


i thought i had it all
i had it all worked out

-

closed off from love
i didin't need the pain
once or twice was enough
and it was all in vain
time starts to pass
before you know it you're frozen

strange.

nu ser jag verkligen fram emot ett kommande lov! jag är så förbannat trött varje morgon att det knappt går att kliva upp. bröööööl.
dagen har för övrigt varit bra,och våra två bildlektioner har varit riktigt roliga! mickaela har även ätit här idag, för hon har längtat som tusan efter någon maträtt som mamma gör. så då fixade hon det till henne.
just ja! hahahha, när mickaela skulle dra hem o hade öppnat dörren, så kom pappa just in, å fy fan vad mickaela blev rädd! hon skrek som en tok, och då blev jag också rädd och gjorde världens jävla snutt medan jag höll händerna för huvudet. oj, oj, oj, vad vi skrattade sen.


cause there's no time to waste.

closer.

igår när hampus flög flygplan med mig så sa han: det är ju fan nyårsafton i dina tår! bara för att jag knäckte dom, och det tyckte jag var rätt så roligt.... jaa..
dagen har varit otroligt tung, även fast att jag inte ens var med på engelskan för att jag skulle till tandläkaren.. fy för tisdagar säger jag bara!

nu sitter jag och håller på med matten. och det är tråkigt! jag orkar liksom inte.. får nog ta o sitta med den ett tag ikväll alltså..


i'll be watching you.

stolpe.

anna var på skolan med oss på våran sovmorgon. det var trevligt. och ebba har blivit hes, det vill jag också vara. för det är rätt skoj faktiskt.
på gympan trodde johan att vi slutade tidigare än vi gjorde, så när vi hade plockat ihop badminton och pingis grejerna så blev det basket istället. dagen har flutit på bra.. har busat en hel del. och sjungit. hahah


whatever it takes.

besökare.

mickela kom hit förut idag. men sen var hon tvungen att sticka iväg till svante för en ko höll på att kalva, så de ville ha barnvakt. och sen har kvällen bara bestått av tv för min del. först ronja rövardotter, och sen föräldrafällan, familjefällan eller vad den nu hette.


this is it.

pil.

idag har jag hunnit med rätt mycket.. jag o mamma var o solade på förmiddagen.. inte för att det syns, men ändå. sen så har jag kollat i massa tidningar och duschat. har även kört in ved med hampus, och det var riktigt roligt. vi busade på som bara den. hah,
fast jag har inte gjort naturkunskapen.. vilket var det jag egentligen skulle göra. nanana


but baby what goes up comes down.

high above.

idag har jag lekt med mugen. och det har varit kuuuul!
när jag gick till henne så slog det mig plötsligt att på vissa ställen så är plogkanterna nästan lika höga som mig. inte för att jag är särskilt lång, men det är riktigt roligt att det är så mycket snö.
mugs mötte mig och direkt när vi kom fram åt vi en varsin apelsin. och då kom mugs på att vi skulle göra fruktsallad. och mycket blev det! gott var det också. direkt efter det smällde hon i mig en glass. så allt är sig likt uppe på nordanhå hills. haha,
vi blev lite trötta, så vi la oss och vilade. sen kollade vi en massa på tv. och efter det hade vi roligt med sylvia. miha
nu är jag hungrig!


and everyone's looking round
thinking i'm going crazy

pillrigt.

började dagen med datakunskap, och det gick fin fint.. fortsatta med samhälle och efter det spanska. efter luchen trillbrigade vi våran tid i cafeterian o lyssnade på malin mfl. bra bra.
och jag har äntligen kommit igång med min nya målning av frukter på individuella. det sket sig ju rätt så stort förra gången.. men men, det är abra att kämpa på.
när vi slutat drog jag, anna, cissi, ebba, sara, marcus och jörgen på kondis och fikade. mätt blev jag!
sen blev det en massa bus med abba, jörgen och marcus. fy tusan vad skoj det var! har inte skrattat så mycket på länge tror jag.. MUMS!


well, that's alright, that's alright.

RSS 2.0