rassa fram och tillbaka.

första dagen av veckan är avklarad. solig och bra dag på skolan. har varit hos farmor nu ikväll och vikt alla servetter till balen, skulle egentligen plantera lite blommor också, men det blev visst aldrig av.. imorn blir det till att kliva upp tidigt, före fyra, ska till stan på ungdomsråd igen. och fan för ebba om hon inte hoppar på vid sörna..!


marken blir grön igen

punkt punkt punkt.

jag har inte koll på allt skolarbete
jag har inte koll på studentbalen
jag har inte koll på helgen som kommer
jag har inte koll på nånting och det stör mig något så fruktansvärt!


för bra för att vara sant

tillbaka i tiden.

ikväll känner jag mig så kär, så otroligt jävla kär i allt. det är underbart


cry in the night if it helps

man.

idag fyller babe 18 år. GRATTISSSSSSSS
puss


when will they ever learn?

partaj.

mamma fyllde 40 i onsdags, så i helgen har det varit kalas. väldans trevligt även fast att jag var tokförbannad när jag kom hem från fotbollen i lördags. haha, det brukar oftast sluta så när jag är och kollar på matcherna, men vafan..
har inte fått svar på mailet jag skrev om balklänningen, vilket gör mig lite deprimerad nu när jag faktiskt bestämt mig för att jag vill ha den..


caught my attention

full rulle.

igår var det grand prix. jag o ebba stannade kvar i sveg, käkade med sara och målade nästan klart det sista på badhuset med anna. imorn tror jag vi ska försöka göra klart våra figurer så det blir någon ordning på det där. känns som att jag helt har tappat lusten för skolan, det är en massa smågrejer hit och dit vilket gör att man inte riktigt orkar med.
under dessa dagar har jag gått och blivit helt kär i en balklänning oxå, som jag tror jag ska köpa. mailade just tjejen, och nu hoppas jag verkligen att jag får den där rackaren. annars kommer jag gråta nästa år när det är våran tur att gå på balen.. haha, vilket dumhuvud man är.


tell me what you're dreaming

helomvändning.

samhällsprovet jag har imorn känns helt plötsligt inte lika svårt. inte geografin heller. haha, det kan ju ha sin naturliga förklaring, men jag klagar inte. på idrotten idag fick vi göra lite vad vi ville. och det blev tops för min del, så satans kul och det enda jag kunde göra var att skratta. härlig dag!


it's written all over your face

argbigga.

i fredags blev jag o ebba ensam på kondis, igen. men vad gör väl det? det är ju livet...

har ätit mina första jordgubbar i helgen, och det var så jäkla gott! nu längtar jag verkligen till sommaren med fint väder, grillat, jordgubbar och folk man tycker om. fram till dess är det full rulle.. och samhällsprovet vi har på tisdag ser inte ljust ut. haha, jag kan ingenting


en sista gång

hårdhandskarna.

igår var det bio med skolan, kollade på låt den rätte komma in, igen. sen blev det PA-redovisningar och efter det målade jag o ebba i badhuset i nästan fyra timmar. när vi slutat blev det mat på kondis och vidare till sara. där eliten hade pluggkväll med kladdkaka.
idag fick jag veta att jag fått sommarjobb, wihoooo!


but it's hard to see with all the people standing in the way, oh

eliten har talat.

idag har eliten återigen lekt dramaqueens. med all rätt! i samband med vår lilla bravad var vi även uppe på rektorsexpeditionen och utryckte våra känslor.
resten av tiden som är kvar innan sommarlovet lär vi ju i alla fall få plugga arslet av oss, kan ju va kul, om man börjar på något med c...


fuck you, fuck you
very, very much
cause we hate
what you do
and we hate
your whole crew
so please
don't stay in touch

brain.

på valborg gjorde jag ingenting.. vilket var jävligt härligt.
det var helt underbart skönt med en exta ledig dag i fredags. tillbringade dagen ute och var hos farmor och farfar och krattade i sisådär tre timmar. fick ihop 20 stora pappsäckar och hade ont i både händer och handleder efteråt. i helgen har jag läst män som hatar kvinnor, och den var satans bra. ätit grillat också, mums!


all the vampires walkin' through the valley

RSS 2.0