sommardagar.

idag är det lillasyster hannas tur att fylla år. så jag har ätit tårta. mums
har lekt med kevin hela dagen ute i solskenet också, och ätit grillat såklart.


i hope you know

shine.

igår färgade mamma håret på mig, det blev helt okej.

solen har lyst ännu en dag och humöret har varit på topp. vi är klara med vårat miljöprojekt och jag är äntligen klar med min satans akvarell på konst och form. har även ätit två glassar idag.
mitt bankkort har slutat funka, men jag har varit och fixat ett nytt bättre nu och fixat id kort. sen har jag spenderat dagen ute och bara mått gott.


i guess you never know what you go till it's gone

crap.

tråkigt att det gick skit på nationella i matte b idag. fast jag tror alla tyckte att det var svårt?
jaja, underbara sol säger jag istället. den blir man glad av.


she took all i ever had
no sign of guilt
no feeling of bad, no

aktiv.

dagen har varit härlig. kollat klart på filmen på engelskan, och den var bra. jobbat lite med miljöprojektet och svurit över att jag hatar bilden så satans mycket just nu. allt är den där dumma akvarellens fel som jag absolut inte gillar.
jag har i alla fall klippt mig nu, och som det ser ut blir det ingen färgning av håret idag. det får fixas senare.


precis som du.

this and that.

här sitter jag fortfarande och försöker skriva om kyotoprotokollet. men det går inte, det går verkligen inte! jag gör precis allt annat istället, för det är sååå mycket roligare än det där. jag har skrivit ca. fem rader på fyra timmar, det är vad jag kallar effektivt alltså!


my life is changing
but you will play no part

segis.

koncentrationssvårigheter är precis det jag har vad gäller detta miljöarbete. det går verkligen inte bra för mig, eller det är skrivandet som inte går bra. jag har läst så många papper om kyotoprotokollet nu att jag kan hela skiten utantill, det krånliga är bara att skriva en sammanhängade text till det hela. usch och fy.
förresten så försov jag mig imorse, så mitt hår har stått åt alla möjliga håll.


fri som en fågel.

överflöd.

jag, vickan o hampus var ute på björnspaning med farfar igår. nu är det tydligen minst 8 björnar i åsen, plus att det är björnan på flera andra håll i byn också, känns bra.
dagen har inte haft mycket att erbjuda, den har knappt varit roligt. eller jo, i morse när simon/dansken sa att deras familj kanske skulle köpa en ny båt. fast sedan tilla han att; min familj har ju så många såna där bra idéer. så det kansk inte blir av ändå.
klockan sex ska jag i alla fall på teater. jag borde plugga också. blöh


she's got the time, says she got time on her side

poff.

igår var jag ute och cyklade med hampus i några timmar. sen kom anna, karin, ebba, emma, sara, marina, malin, anna och karin hit och kollade på eurovision song contest. det sög att vi kom så dåligt, våran låt var faktiskt helt okej. men det blev i alla fall lite roligare av att björn tokade sig när han skulle ge rösterna.
mors dag och häddal vann stort på fotbollen. 9-2 blev det. haha, fyfan vad vi är bra!


nu eller aldrig.


galna familjen.

igår åkte vi som sagt till borlänge, och jag kunde varken sova påvägen dit eller hem, det var riktigt jobbigt.
handlade en hel del faktiskt, men ingen ny skolavslutningsklänning, så det får väl antagligen bli den där rutiga.. på kvällen ville hanna och jag till sveg, så dit kom vi vid halv tolv. kan väl inte säga så mycket om kvällen.den var inte speciellt kul i alla fall..
i morse blev jag väckt av att det ringde. så det var bara att studsa upp. senare blir det förmodligen lite städning, och sen kommer kanske anna mfl, hit och kollar på meldoifesivalen. det skulle vara kul.


i'm still mad as hell and
i don't have time to go round and round and round

wet.

på orienteringen idag så regnade det. och för att slippa vara ute så länge delade vi upp oss och tog varsina kontroller. jag, anna och ebba skulle ta två, och allt slutade med att vi sprang över myrarna som galningar. blött blev det kan jag säga, men det var roligt också. jag tappade min sko i ett surhål också. hah
lugn dag annars, har gjort den muntliga delen på engelskan nu.
nu är det helg för min del också. får se om jag ska ut något imorn kväll? vet inte om jag har någon skjuts hem. men annar så klarar jag mig väl ändå.


i can see it in your eyes


insane.

jag sitter här och är förtvivlad nu. över den där satans klänningen som jag inte får köpa av hanna. den är faktiskt mycket, mycket snyggare på mig. och det vet hon också, faktiskt. jag sitter och tjatar och tjatar, men hon ger sig inte. inte ens när jag säger att jag kan köpa den av henne, plus att jag kan betala en ny klänning till åt na. det här är ju helt sjukt, jag blir galen, på riktigt. jag håller på att tappa förståndet, det enda jag har i mitt huvud är den där satans klänningen. och jag kommer bli VÄLDIGT bitter om jag inte får den. sen är jag nog för snäll för att köpa en likadan också. tusan


innan morgonen kommer

i mörkret.

idag har det varit bad taste på skolan. och det har varit roligt. har sett väldigt många snygga.. eller stygga utklädnader. höhö, på bilden går det mest åt helvete för min del nu. ingenting blir som jag vill, så jag tappar bara tålamodet.
på fredag är jag i alla fall ledig från skolan, för då ska jag till borlänge och handla lite.. och jag vill ha den där jävla klänningen! men hanna blir galen på mig. åh


steg som måste tas.

oseriösa klubben.

igårkväll så var syskonen jäderberg väldigt trötta och skrattade åt allt som sas. vi låg på golvet vissa stunder och tårarna sprutade. roligt hade vi då kan jag säga.
idag har vi kollat på mösspåtagningen för studenterna, sen har vi mest hållit på med miljöprojekten. vårat går för övrigt åt helvete. eller, det gjorde det idag i alla fall. min grupp har "lokala, nationella och internationella miljööverenskommelser" och internet är den enda vägen för oss att hitta fakta på. men hela jävla datamojängen hade gått i strejk på skolan, så det blev inte något gjort för våran del.
väl hemma somnade jag som en stock, och känner mig lite omtöcknad just nu.


are you proud of who i am?

på rad.

idag på idrotten var det orientering. och när vi var påväg till skolan från ulvkälla så gick vi på rad och sjöng snövitlåtar och mors lilla olle. det såg rätt fult ut måste jag säga.
inte hänt så mycket mer idag, vi har börjat med det där miljöprojektet i alla fall. plus att trondisen fyller år, så grattis till honom.


and you know i'm right

fullt.

nu har jag minsann varit och kollat på björn en låååång stund.
det är verkligen björnar överallt här i häddal nu.. blä


this time i let you go so i can be free
and live my life how it should be

latis.

igår var vi ute och kollade efter björn, men vi missade den.. sen kom trond hit och busade med mig. så jag fick mitt pratsällskap tillslut. maha när han åkt hem satt jag i köket och pratade med mamma, pappa, urban o kerstin. det var också skoj.
idag har jag bara latat mig. ska väl försöka skriva om frankenstein, men jag orkar inte.. än.


i was waiting on a different story


precis så.

nu är jag på ett sånt där humör när man vill ligga bredvid någon i en säng och beklaga sig över allt. på ett sånt där dystert humör, men som ändå är så himla glatt. jag tycker om att känna så. synd bara att det för tillfället inte finns någon närvarande som kan ligga där bredvid mig, i min obäddade säng på alla kuddar och täcken.
det känns så speciellt, när man både är uppe och nere på samma gång. och jag tycker om det, så otroligt himla jättemycket. livet känns bra då.


jag vet en vän

latmask.

igår somnade jag klockan sju, och vaknade igen vid tio.. tänkte gå o lägga mig igen, men bestämde mig för att kolla på hockeyn. stupade i säng direkt efter den och sov till elva.. härligt har det varit måste jag säga.
idag har jag mest läst ivanhoe och tagit det så lugnt som man bara kan. jag har inte ork till något annat.


i guess i just didn't know how
i was all wrong
they knew better
still you said forever

det går bakåt.

den här dagen har inte varit sådär jätte bra. det var fullt av snö ute när jag vaknade och mitt humör börjar bli sämre igen. jag är påväg neråt, det känns i hela kroppen. det märks på nätterna när jag sover oroligt, det märks på musiken, på allt.
varför måste det bli på det här viset?


just a drop of water in an endless sea

vem vet.

nu är jag på betydligt sämre humör än vad jag var för bara någon minut sedan. du är konstig.
och jag, jag, jag vet inte ens varför jag tillät det här att börja igen? det är sjukt.
faktiskt så tror jag att du inte klarar av att se mig glad utan dig med i bilden.


vi borde få det bra

spring.

jahapp, kläderna ja.. en del grejer passade och en del inte.
vi var ute och kollade efter björn igår, eftersom dom sett två stycken i byn. men när vi kom fram var det försent, och fem minuter efter att vi dragit kom den ena fram igen. yes, vilken tur man kan ha.
naturprovet idag gick okej, och dom nationella proven på spanskan verkar aldrig ta slut. det gick skit idag i alla fall.


i'm barely holding on to you

hard work.

igår var jag duktig och gjorde en massa läxor, även fast att det var en massa släktingar här. jag läste även en del i ivanhoe. så det går framåt.
idag när man vaknade var det vitt ute, igen.. och det sänkte humöret rejält. men men. en till dålig sak var att när vi skulle köpa thaimat efter skolan så var vagnen stängd! kan ni förstå vilken besvikelse det var?! jag som har gått o längtat efter det i flera veckor nu..
jag har inte fått mycket alls gjort på målarkvällen, men man kan ju inte vara aktiv jämt, haha.
nu har jag fått lite kläder och skor, så ska ner o hämta det. hoppas bara att grejerna passar.


carry on, carry on, as if nothing really matters

bara nej.

usch, vad jag är seg. jag gör ingenting fast jag borde ha börjat med allt för länge sen. snart kommer det en massa folk och jag ska duscha o plugga.. till råga på allt är jag helt förvirrad nu. det gör inte saken bättre precis.


the words is on your lips - say the word


happy birthday då va.

idag är det mammas dag. min lilla mamma.
klev upp en halvtimme tidigare, och jag blev klart lååångt i förväg, men det var härligt att slippa stressa för en gångs skull. dagen har varit okej. vi har kollat på film på både svenskan o engelskan. yihaa!

jag har så mycket att göra just nu. men jag orkar inte riktigt ta tag i det, än.


kom ge mig sommar
kom ge mig liv
kom ge mig kärlek och livsmotiv
kom ge mig kroppen
kom ge mig allt som du har
och jag ska stanna kvar


spurt.

imorse blev jag klar typ en kvart innan bussen gick, även fast att jag klev upp vanlig tid OCH satte i linserna! för det mina vänner, det har jag börjat med nu igen. jag känner mig riktigt stolt.
skoldagen har varit okej. vi har börjat kolla på frankenstein på skolan.


du får mig aldrig att stå still

hela tiden.

vid halv tolv igår så ringde marie och undrade ifall jag kunde vara barnvakt. javvist, tänkte jag och cyklade dit. både ella och kevin sov, så jag låg o kollade på björnbröder och miami ink. hade tagit med mig svenskaboken för att läsa lite, men det sket sig. alldeles innan två vaknade ella, så jag tog upp henne och gjorde välling. maha, vilken söt unge det där är! gofis
idag har det varit konfirmation, så efter kyrkan var det en massa gäster här på fika. det var trevligt.


the clock ticks life away


lulla på.

jag har varit hos mormor o morfar nu ikväll, mormor håller på o sy upp en klänning som jag ska ha på mig imorn. och oj, oj, oj så vi har skrattat åt allt möjligt, jag och min söta lilla mormor.


jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden

tårtbak.

inatt hade jag en så jävla hemsk mardröm.. så jag blev helt galen nästan. kutade upp och slet ut bettskenan, svettades, trodde jag skulle spy och andades som en galning. pappa vaknade, så han fick krama mig. sen så gick jag o la mig igen, men drömde bara samma skit gång på gång, så jag gick upp än en gång och tog pappas säng, o han la sig i hannas. sen sov jag gott hela natten.
idag har jag hjälpt till med diverse tårtor till konfirmationen imorn, sen har jag följt pappa på tippen. klockan tre var det dags för fotboll, och härdal vann över alsen! YEEEEEEEEEEEES! haha, och dom är typ bäst i division fyra. bra start för oss i alla fall. WIHA
nu har jag täti grillat igen, o sen ska jag till mormor som ska sy upp en klänning åt mig tills imorn.


see the children run as the sun goes down

så är det.

okej, tre grejer;

jag är brunare än mamma, och det har jag aldrig i hela mitt liv varit förut.

pappa kallar mig för en brun böna.

hampus: men mamma, snart har ju hela sommaren gått, det är ju fan vinter om ett litet tag igen.
mamma: men hampus, det är bara vår än.
hampus: ja. men det är ju kallt på kvällarna.


jorden värmde våra fötter där vi sprang

ljus.

när jag vaknade imorse trodde jag att jag hade lyckats sova en hel natt för en gångs skull. men sen märkte jag att lampan bredvid sängen var tänd och jag hade tagit ut den där bettskenan. så jag hade tydligen varit lite halv-vaken någon gång där i natt. den där bettskenen gör förbannat ont också, måste jag ju säga.. kanske inte så konstigt när jag fick den en och en halv vecka efter att dom tagit bort tandställningen..
en varm och solig dag har jag fått uppleva, det enda lite negativa med den var att på spanskan håller vi på med gamla nationella prov, så jag tog det inte alls seriöst och trodde att det bara var träning inför det riktiga. men jag fick veta att dom inte hade gjort ett nytt prov i år, så vi kör på dom gamla.. hmpf, nu har man varit oseriös på ett nationellt prov också. känns bra. BLÖ
jaja, glass, solning och grillat har i alla fall vägt upp det hela.


nothing like this person

morr.

jag har sovit ett litet tag nu, i hannas säng. och det var välbehövligt måste jag säga. men när jag vaknade upp igen så var jag arg! arg, arg, arg, arg...
på en störd jävla jävel.


you gotta problem
but don't come askin' me for help


talang.

grand prix igår alltså. det var skoj, det finns ju alltid såna som nite är så bra, men jag gillart ändå. på pausen när dom skulle utse vinnarna o allt så sprang jag o ebba runt som yra höns. det var springtävlingar hit och brottning dit. varmt blev det också. hah
idag så åkte jag med mina padres till sveg, för jag skulle till tandläkaren klockan åtta och få den där förbannade skenan. så den sitter i nu, men eftersom att dom var så sega så behöver jag inte ha den på skolan osv. nu. YES!
nu är det finväder igen också, aha, aha i like it, aha, aha


jag bara undrar.

skynda på.

hela familjen försov sig i morse, var lite bökigt där ett tag, men vi hann i alla fall i tid.
nu har bussarna även återgått till det vanliga, vi har en stor och en liten buss, i stället för två stora. den som körde lilla bussen hade tydligen tappat bort den? hur man nu kan göra det. haha
dagen har varit väldigt slapp och härlig, klockan två var vi i idrottshallen och lyssnade på någon som pratade om alkohol och kanark. vi fick även se en film.
just ja, marina är tillbaka nu också. miha
snart bär det väl av till sveg igen för att kolla på grand prix. wiiie, i like it.


cause you will regret it then and from now on

question.

igår efter maten så var jag hos farmor och farfar. mamma o pappa krattade åt dom medans jag satt på altanen och gjorde samhällsgrejs. det var trevligt.
började dagen med nationellt prov i engelska, det gick väl sådär. fortsatte med en lång rast och sång för kristin på svenskan. haha, hon blev helt till sig. på samhällen var jag o emma mest oseriösa.
väl hemma åkte jag till farmor o farfar för att äta, och kom precis hem därifrån nu. lugn dag.


i'm gonna say this now
your chance has come and gone


plask.

igårkväll blev det film. och en massa jävla fika. möhö, men det var gott.
och idag har det varit en härlig dag. fint väder och oseriösa grejer. jag jobbade på som tusan på matten också, det var rätt skoj. miha


do you think about me now and then?

surhål.

var ner och lånade filmer av magnus igår, fyra stycken fick det bli. och eftersom att mamma o pappa var på utgång så hade jag o hampus filmkväll. hanna satt väl bara vid datan.
idag hade jag tänkt att kliva upp tidigt, men det sket sig. nu ikväll så var jag, pappa, hanna o hampus ute och körde flinta. håhå, vad skoj det var! vi körde fast rätt rejält en gång också, men det var lite småkul. miha
synd bara att jag aldrig lät mig att vi inte vickar, hur brant det än är. så fort jag tycker att det börjar bli lite för snett så spänner jag mig som en fiolsträng.


princess of the night.


allt på en och samma gång.

jag känner mig arg nu. jag skulle bara vilja skrika åt någon speciell jävla person, säga en massa dumma men sanna saker. fast samtidigt känner jag mig på sånt där "WIHOOO WAHA YEAH WÖÖÖÖH" humör, sånt där som man kan bli på ibland när man är med mugen. och då är man glad.. typ sådär lite dampaktigt eller något.
hur som helst är det väldigt jobbigt.


so now it's over but the past it remains

äntligen.

det blev till att sova halva dagen för min del. men det gör inte så mycket, jag gillart.
har varit med pappapruppen och fixat med en massa skrot idag, det var rätt skoj. mihi, och nu så har vi ÄNTLIGEN beställt kläderna och skorna från la redoute. känns skönt måste jag säga, mindre roligt är väl att dom flesta av grejerna inte kommer komma på ett bra tag. men jag får hålla tummarna på att jag hinner få skorna som jag ville ha på skolavslutningen innan den stora dagen.


not a single salty tear
not a feeling in my chest
baby i'm feeling no stress
i'm too fly to be depressed

fullt upp.

i tisdags kväll kom cissi o kenneth och hämtade mig, det var snällt gjort. blev uppe rätt sent o kollade på film. på onsdagen kollade vi på mer film, var hos cissis farmor o farfar och åt våfflor, hoppade studsmatta, handlade, åt grillat och var ute på sveg halva natten. i torsdags däremot, låg vi hela dagen, var uppe och åt, och låg ännu längre. vi klev väl upp vid nio på kvällen eller nåt kanske, och då blev det packning för att fara till cissis madre. anders, anna o karin var där ett tag också.
idag klev vi upp tidigt för att åka till sundsvall och handla. det var muy bien! hittade en del grejer, så jag är mest glad.
för övrigt så bara älskar jag detta lov! jag har varit glad hela, hela tiden, och alltid haft grejer att göra. vilket jag inte brukar ha annars. puss, säger jag bara.


people get ready.

RSS 2.0