puke.

var med jonathan igår. sen skulle han cykla hem, fast jag o mamma skjutsade honom en bra bit först. haha
väl hemma var jag arg och less och allt sånt där dåligt..
trött som fan imorse, och sen vid halv tre ungefär så spydde jag på bageriet.. ooops. men ja, jag hann in på en toalett först i alla fall.. fyfan, jag har inte ens nån aning om varför jag gjorde det. och jag brukar liksom inte bara kunna spy sådär utan att det är nåt speciellt.. gick i alla fall hem och la mig i soffan o läste. sen har jag sovit i några timmar också. och jag känner mig helt slut i hela kroppen, så det blir nog inget jobb för mig imorn skulle jag tro..


every now and then i get a little bit terrified.


we don't have.

har suttit i receptionen med mamma hela dagen och läst. druckit en massa choklad och ätit några mackor också.. hos tandläkaren drog dom loss den där saken som håller på o drar ut tanden och satte den på ett annat ställe så att det skulle dra mer.. var ensam på bussen hem, och nere på byn träffade jag morfar så han skjutsade mig hem.


and i was thinking,
what i was thinking.


bus.

har varit och busat med kevin nästan hela kvällen. gosat lite med ella emellanåt också. åh,sötnosar.
ska upp tidigt imorn för att åka med mina padres till jobbet, ska till tandläkaren och få ont igen..


no matter what they say.

forest.

örjan, kerstin, oscar, jonna och jonnas kompis olivia var här hela kvällen igår. och jag hade skittråkigt. växlade mellan att kolla på tv och sitta i köket och lyssna på vuxenpratet.. kunde inte somna inatt, och det var segt.
idag har jag varit i skogenmed mamma och pappa, vi såg en älg.
har hämtat en massa ved och lite sånt. jobbigt var det då i alla fall..


is this the feeling i need to walk with?


move.

just ja. marie, patrick, kevin och ella har flyttat hit från jönköping idag. yey


i can't forget.

från alla håll.

oscar sov här med hampus igår. och på kvällen när vi satt och fikade hade vi så himla roligt åt honom. haha
vaknade ganska tidigt i morse, ställde mig iordning och följde madre ner på byn. bakade en kaka, och sen var jag med mugisen. vi har varit tue och gått lite, kollat på valpisarna, tittat på film och lite sånt.
vet inte vad jag ska göra sen. tänkte kanske kolla på åter till could mountain, om jag pallar... fan, jag vet inte om jag vill.. eller jag vill, men ändå inte liksom.. damn.


all this fucked up things.


pissregn.

kunde inte sova igår, och mamma hade tagit mina bästa myskläder till tvätten, så det var kämpigt att klä på sig imorse måste jag säga. som vanligt blev jag klar tidigt, så jag la mig i soffan och mös ett tag. påväg ner till jobbet mötte jag janni, och för det mesta är det helt folktomt när man cyklar där nere på byn så tidigt, så det var spännande.. HAHA
väl på jobbet var det värsta krångel brödet som vi skulle göra, så det stod backar på hela golvet innan det var färdigt. haha, men jaja,
på lunchen åkte nästan alla hem till eva och åt, syttade elin och lite sånt, ojojoj, vilken sötskit.
resten av dagen städade vi bara, också fick vi fika, för andra gången den dagen. det var trevligt. höhö
regnat som tusan hela dagen nästan, och det var inte kul att cykla hem.

vet inte om jag kanske följer mamma till sveg ikväll, hon ska vara med på nån springtävling typ.. men det är ju bara det att det absolut inte är roligt att vara ute i sånt här väder, och för det andra vet jag inte vad jag ska hitta på isåfall... äh, visar sig väl hur det blir..


every long lost dream.

secret.

gick o la mig tidigt igår, men började läsa istället för att sova.
idag vaknade jag tidigt, bara för att man är ledig. ha i alla fall så gick jag upp och fiakde, sen spelade jag tvspel med hampus och efter det läste jag lite. ställde mig iordning och sen åkte jag till sveg. åkte hem med pappa när han slutade jobbet.
när jag kom hem åt jag, och nu har jag precis läst ut boken jag höll på med.
hoppas att jag blir trött tiigt imorn så man inte är halvt död när man ska upp imorn..


and i don't think it's clever.

save it.

jonathan kom hit ett litet tag igår kväll, han hade äntligen fixat skjuts hit så han kunde hämta sin bil. haha,
han var väl här nån timme eller så, sen gick jag o la mig. bk terrade mig på natten också med sina jävla sms, och imorse var jag så trött så jag vet inte ens hur jag tog mig upp. det första jag kommer ihåg av dagen är att jag sitter i sängen med kläderna på..
dagen har varit halvjobbig, och det ska bli så himla härligt att vara ledig imorn! oj oj oj.


kom ihåg mig då.

crap.

först blir man bara glad, även om man inte vill. sen blir man bara le, och ledsen.. BRA!


wake up screaming halfway through the night.

morr.

jävla jobbig dag. fyfan.
igår hade jag nästan panik första delen av dagen, mend et gick över, som tur var..
men nu när jag kom hem har jag mest varit irriterad, inuti. jag stör mig på så himla mycket för tillfället. har väl antalgien anledning också, men det är segt.. hungrig är jag också..


rise and fall.

slitsamt.

gick och la mig hur tidigt som helst igår, och härligt var det. för jag var inte pogg för en sekund igår alltså, jävla jobbigt dag..
ganska halvseg dag på bageriet måste jag säga, men nu är det över för idag, och jag kan bara ta det lugnt, hoppas jag...


can't sleep at all.

a long way.

alltså, klockan är snart fe, och ja, det känns verkligen inte som det.. jävla konstig dag måste jag säga..
har i alla fall pratat med mugisen ett bra tag, och det var trevligt.


and all this are going to change.


done.

början av kvällen igår var ganska seg, men den blev bättre och bättre ju längre tiden gick. åkte lite karuflax, och dansade för det mesta. kollade lite på brolle jr också... YEY! höh
pratade me cissi vid sextiden, och det var nåt fel på hennes öga typ. läskigt lät det i alla fall.. lill stumpis.
vaknade vid ett idag, och jag är trött, hoppas bara på att jag kan somna ikväll annars är jag körd imorn..


when i look into your eyes.


hälften.

hade roligt igår, och det var mycket, mycket bra! man blev väl på sånt där jävla skithumör för nån sekund ibland, men för det mesta var allt kul som tusan! var med carro först, sen drog vi ner på området, var ganska dålig fart först, men när det var rydell och quick så blev det genast mer drag. dansade hela kvällen nästan, åkte nån karusell också.
jonathan och niklas skulle egentligen sova i tält, men bangade och fick sova hos mig istället. ganska mycket tôll blev det ju må jag säga. haha
idag har jag varit med carro på marknad, sen var vi ute på byn i finvädret och pratade lite, mickaela kom efter ett tag, så henne pratade jag också med. träffade mattias också. sen bar det av till ingela o micke där vi skulle äta.


someday, i'll tell you.


inte som då.

den här sommaren har liksom varit helt annorlunda än hur det brukar vara. tror jag...
det känns liksom inte att det är sommar nästan. och ja, det beror väl till stor del på vädret, men allting är ändå så annorlunda.
antar att det är för att saker är så förändrade..
bra att jag sitter och är så här nu förresten. åh.
aja, jag hoppas att det kommer bli kul ikväll, och imorn såklart. får väl försöka göra det bästa av situationen helt enkelt.


fly away from here.

sprattel.

var med carro nästan hela dagen igår. men vid halv ni ungefär så kom jonathan. vi gjorde väl inte så mycket. men jävla vad varmt det var att sova! fyfan, lovar att jag var vaken hälften av natten nästan, haha. klev upp vid halv nio - nio, och gick o la mig o sov till halv ett igen ungefär..
lisa ringde förut, hon undrade om jag kunde jobba hela nästa vecka, så jag ska väl göra det. förutom på torsdag, för då kan jag inte. jag kommer vara ganska död då tror jag, stackars min rygg, och mina fötter!


the smell of your skin lingers on me now.

wicked.

inatt när jag skulle lägga mig frös jag som en gris, och även fast att jag kröp ihop, så blev det inte varmt. så man låg där och frös i en timme. tillslut tog jag på mig mysstrumpor, sprang ut i snickeriet och hämtade ett element. satte det alldeles vid sängen och lät det blåsa hela natten. härligt som bara den blev det. ooh.


watch me blow through them.

fire.

varit med carro nu ikväll. har varit ute och lite sånt där.. är inte ett dugg trött, så vette tusan vad jag ska göra nu.. men men, visar sig väl..


just like him.

slowmotion.

har varit och kollar på älglunken nu. det var så sött när alla små barn kom springande, det gick så sakta. cute, cute.
kollade på alla som sprang, och på ungefär halva prisutdelningen. vi åkte hem sen, kallt som tusan var det..


falskt och fel.


wrong, all wrong.

ibland då är man så himla pesimistisk och undrar varför allt egentligen har hänt. även fast att jag inte ångrar ett dugg av det, bara det att allting är så jobbigt efteråt.. det är verkligen jobbigt, och särskillt när det är helt omöjligt att inte tänka på det...
nu är jag mest bara skakis, och full av massa jävla funderingar som jag inte ens vågar fråga om för att jag är rädd för svaren.. YES!


fairytales don't always have a happy ending, do they?


up and down.

igårkväll var vi ute o cyklade lite åså, var vid hån ett tag. sen drog vi hem till carro o kollade på film.. när jag kom hem kunde jag inte sova och blev vaken hur länge som helst. segt som satan var det..


turn around.

pissväder.

var med carro igår, vi låg ute och solade åså. sen åkte jag hem och lagade mat, efter det åkte jag ner på bykampen. den var väl inte så himla rolig o kolla på, man hänger liksom inte med.. men det var roligt att träffa massa folk. sveg vann i alla fall.
när det slutat åkte jag hem, och sen var jag med carro o josse, och deras kusin per som jag inte visste existerade. vi ringde till hanna, och sen kollade vi på film.. kom hem någon gång vid ett, och gick o la mig nån halvtimme efter.
idag har jag bara varit hemma och städat och sånt där. ska väl antagligen vara med carro sen.


when i saw your face.


äntligen.

nu är det varmt ute igen! så himla skönt. fast jag har väldigt tråkigt måste jag säga, carro är i sveg, och mugs solar, plus att adam har magsjuka... hampus är med oscar, och jag som hade tänkt att vi kunde spela lite tennis.. hanna sitter bara och tråkar framför datan, och vill inte följa med mig ut.
jag vill vara ute i solen, men det är så himlans tråkigt att bara ligga och sola, själv dessutom. låg ute förut ett tag, lyssnade på musik samtidigt och blev så rastlös att jag liksom låg ner och dansade till musiken. det måste ha sett fulast ut, men vad gör man inte.?


you wanna act like he did.

ohlala.

carro har varit ute och sprungit nu ikväll, och jag har cyklat bredvid. haha. men vafan, jag hatar att springa, hade det varit någon rolig sport så hade jag lätt hängt på. men springa, naeej, det är inte mig grej helt enkelt.
när vi kom hem till henne satt vi ute och pratade. jag och carro kan vara ganska perv av oss, men det är kul som bara den. höhö


so kiss me.

wrong.

igår när jag tänkte gå och lägga mig så skulle hanna också göra det såkalart, i tältet dessutom! mamma och pappa var inte hemma, så jag var tvungen att stanna uppe med hampus i alla fall, och det var inte lugnt för en sekund. hampus ville att mamma o pappa skulle komma hem, och då går det som det går ibland. men jag fick honom att somna tillslut, höll på att somna jag med, men just då kom mamma o pappa hem, så jag kunde gå ner.
egentligen hade jag behövt vara själv hela kvällen igår, det kändes så himla väl. och jag hade ingen lust med något. jag hatar sånt där, när man måste göra något man absolut inte vill. särskilt när det handlar om något som man känner att man verkligen behöver vara själv och tänka över..


when you took my heart.

then we turn around again.

varit med carro hela kvällen. har pratat en massa och sånt. och jag har uttryckt mina känslor lite grann. haha men ja, det behövs ju, milt sagt.. allting snurrar runt, än en gång, och jag vet inte ett skit. känns stabilt..


from the very start.

en funderare.

carro och josse sov hos oss igår, hanna o josse sov i tält, men jag o carro sov nere hos mig. varit med carro hela dagen, kollat på fotboll, film och ätit en massa. pratat som tusan har vi gjort också, allt är precis som vanligt även fast att det var nästan ett år sen vi sågs.
jag har haft himlans mycket att tänka på. precis det gamla vanliga, men det har varit mer nu än vad det har varit den sista tiden. massa jobbigt..


make you stay.


alldeles för fort.

carro och josse kommer hit snart tror jag.
och alltså, jag har inte träffat carro sen förra sommaren, om lite mer än en vecka så är det ett år sen vi träffades sist. känns hur kontigt som helst alltså. och tiden går alldeles för fort.. slow down. fyfan.


feelings for you.

segt.

dagen har varit seg som tusan. har nästan inte gjort ett skit. det enda som har varit bra är att det är soligt ute.


where do all good things come to an end?

early.

jag är vaken tidigt idag! fast jag blev väckt, men ändå. det känns tungt. haha, man orkar liksom inte göra något ju.. usch och fy.
i alla fall så blev hanna biten av en kanin igår också. dom är helt galna dom där...


we went down.

journey.

sov hur härligt som helst på hotellet, fast vaknade tidigt av att dom höll på att borra eller något!? irriterande som fan var det i alla fall. åt jättegod frukost, packade ihop och sen packade vi ut. gick på stan ett tag, träffade marie, patrick, kevin och ella. sen blev det lunch. och efter det åkte vi på a6 och var där till sju eller något. köpte en massa saker.
när vi kom hem till marie packade vi ur bilen, och åt spaggeti och köttfärssås. kollade på lite film, ställde iordning sovplatserna och la oss.
vaknade nästa dag av att kevin kom in o tvrummet, sötnosen stod och kollade på hanna oxh mig. haha, somnade om och ett litet tag senare kom hampus och kevin och skulle kolla på hej hej sommar. så dom hoppade upp i den soffan jag sov i och klängde på mig. begravde mig med kuddar gjorde dom också, de kollade inte så mycket på tv med andra ord.. efter allt fixande på morgonen åkte vi till a6 igen. och blev kvar där hela dagen. var på ikea en sväng, sen åt vi mat på soya, och det var gott. när vi kom hem till marie vette tusan vad vi gjorde faktiskt.. syttade ella ett tag vet jag att jag gjorde i alla fall. och testade lite kläder. la oss ganska tidigt.
sov lite längre i morse, och det var härligt. fikade, ställde oss iordning och packade ut i bilen för att åka hemåt. mobro ringde och undrade ifall vi inte skulle åka förbi dom i stockholm. vi var hur nära som helst på att göra det, men bestämde oss för att åka i höst eller så, så att vi kunde ha stannat lite längre. hade varit kul att åka dit, men det får bli en annan gång helt enkelt.
resan hem gick bra, och när vi var hemma hämtade vi nycklarna hos farmor o farfar. väl hemma packade vi in allt, och jag kollade i en ny katalog. såg att jag hade fått mitt lönepappersgrejs också. TJIHO!
när jag nästan var klar med uppackningen så hade skrållan rymt. så då var det bara ut att att leta. när vi fått in na så skulle pappa hämta tjroven, men då bet hon honom, så han började blöda.
alltså, dom där kaninerna. jag förstår mig inte på dom, har aldrig gjort, och kommer antagligen inte att göra det heller.. äh..


know it from the heart.


gone.

klev upp vid halv sju imorse, och var hur trött som helst.. usch ja. fikade, packade ut i bilen och sen åkte vi först till freja, och sen till farmor o farfar. pratade lite i telefon med jonathan, och han spyr blod. stackare.. somnade efter att vi lagt på och sov tills vi stannade o fikade. när vi åkte igen somnade jag om på en gång. vaknade ca. tre timmar senare av att vi skulle stanna och äta lunch. pratade lite mer med jonathan, och det gick inte så bra för honom.. var vaken resten av resan till jönköping. och vi kom fram någon gång efter tre om jag inte minns helt fel. checkade in på hotellet, och sen åkte vi till marie, pratrick, kevin och ella. åt pizza där, och sen åkte vi tillbaka till hotellet. hela familjen var nere på gymet, och våran familj är verkligen helt konstig alltså. ingen tvekan om det.
suttit och kollat på tv, fikat och lite sånt resten av kvällen. ska väl snart lägga mig tror jag, ska upp tidigt imorn. eller för mig är det tidigt iaf.. höh


just close your eyes.

packed.

har varit i sveg i helgen.
åkte dit i fredags direkt efter att jag slutat. hann bara hem och äta en macka, sen kom skjutsen. kom fram till sveg o handlade lite, sen cyklade vi till nilsvallen. fixade iordning rummet, åt, ställde oss iordning osv. hade roligt.
på lördagen var vi nere på sveg på dagen, åt mat på björnen med ett helt kompani och sen åkte vi hem till nilsvallen. kollade lite på tv, ställde oss iordning och drog ut i regnvädret. även denna dag var väldans kul.
idag har vi mest tagit det lugnt, packat ihop, var i sveg ett tag och sen kom mamma och hämtade oss. när jag kom hem packade jag upp allt, och har nu packat om inför resan till jönköping imorgon. ska väl ta och lägga in lite bilder åså nu, sen får vi väl se vad som händer..


då finns du överallt.

people.

har varit folk här i princip hela dagen. har nog blivit upp mot en 30 stycken. man tänker inte på det när alla kommer, men jag satt och funderade och kom fram till att det var så många ändå. men det är bara trevligt.
ska väl ta och packa om ett tag, fast först måste jag komma på VAD jag ska packa. blir jobb imorn också, och det kommer bli stressigt när jag kommer hem. men jag får göra mitt bästa med att bli klar tills vi far till sveg.


the way you touch me babe.

grattis.

idag fyller jag då år, och jag har haft en bra dag än så länge. fått pengar, en tröja, och sen får jag mer när vi åker till jänköping eftersom att mamma och pappa inte har varit nånstans och handlat.
det kommer väl mer gäster sen antar jag. nu vatte tusan vad jag ska hitta på.. sitta här och dega kanske. höh


that's just the way it is.

stånk och stön.

har flyttat ner alla kläder nu. och det tog ett bra tag kan jag ju säga.
mamma, pappa och hampus har fortfarande inte kommit hem, vette fan hur länge dom hade tänkt att stanna.

btw, fyller år om sisådär fem minuter.YEY!


oh my baby.

work.

jobbade två timmar idag, mellan sju och nio. när jag kom hem tänkte jag lägga mig och sova, men det blev så mycket så jag sket i det. har varit och fixat nere hela dagen. sen kom jonathan när han slutat jobbet.
nu är jag ensam hemma, hanna har ridit till ulvsjön, och mamma o pappa är och hämtar hampus i olingsjön. ska väl ner snart igen och rensa kläderna åså. sen blir det nog att sätta upp tavlorna och spegeln, om pappa har tid att hjälpa mig, haha. bränna skivor måste jag göra också. för nu har jag varken tv eller data som kan spela för mig.. höh


turn back time.

slipning.

har varit med mugs ikväll, har haft det mycket skoj.
och nu har jag el nere på rummet, så det är ju friden och fröjden det här. haha, ska bara möblera och ställa iordning allt. får se om jag sover där nere inatt, eller om det blir imorn.


so hard.

mycket.

kunde inte sova igår, som vanligt. så jag hade inte ens hunnit blivit trött innan jag vaknade i morse.
idag efter fikarasten så var det typ nåt studiebesök eller nåt? haha, nä, jag vet faktiskt itne vad det var. men det var i alla fall en lite pojke och hans pappa(?) som var där och blev runtvisade av nån som jag inte kommer ihåg namnet på..
sen på lunchen fick vi äta på wärdshuset, och där gick en av linns tänder sönder, eller en lagning, så hon ska till tandläkaren imorn, så då ska jag jobba i några timmar på morgonen..
elektrikern har inte varit här idag, och kommer han inte ikväll vet jag inte vad jag tar mig till. jag blir inte glad i alla fall...


always, and always.

vad jävla drygt.

har sovit ett tag nyss, och jag som hade bestämt att jag inte skulle göra det bara för att jag ska upp tidigt imorn. åh!
har ont som satan i munnen nu också, och jag blir så less, för ingenting hjälper ju heller.. eller jo, lite kanske. men det gör fortfarande förbannat ont. jag hatar!


like clouds in the sky.

suddigt.

just ja, jag har mina linser på mig idag. och det suger verkligen! alltså, jag ser typ, dåligare än vanligt? måste till optikerna snart och se om jag måste ha nya. för jag kommer aldrig palla att ha dom här..


start to fade.

i'll make you.

klev upp halv tio i morse, eller ja, lite före.. och var klar klockan tio. så det vara bara till att vänta på mobro, minna och olle. mamma följde oxå med. när vi kom fram till sveg var vi på lite olika affärer och sen var jag hos tandläkaren. blev lunch på kondis, och sen köpte vi glass åt olle. åkte hem sen, och nu vet jag inte vad jag ska göra..


but i know.


better not.

usch och fy. jag ska upp halv tio imorn! fast ja, på tisdag ska jag ju upp sex, så det kanske inte är så farligt ändå...? det får gå helt enkelt..
jag har i alla fall väldans tråkigt nu.. inte ovanligt, men jävligt segt.


the times are changing.

ja bra.

pappa har fixat datan nu, så den låter inte längre. YEY!
har varit med mugo idag, det var mycket länge sen, och det var mycket, mycket kul!
och pappa har ringt till elektrikern, så nu har han lovat att komma och och fixa på tisdag, så då ska han fan göra det också. och om han inte kommer då blir jag galen! har väntat i två veckor nu..


in this life.


bett.

ikväll har jag varit hos mobro och minna en sväng. sen har det intqe hänt mycket mer.
har inte ens startat andra datan idag eftersom att den låter så förjävligt. så dagen har varit ganska seg vissa studer.. men ja, jag har ju överlevt ändå, haha.


and you will see.


RSS 2.0