klipp till.

idag blev det middag hos mormor och morfar. och sen var jag och klippte mig.. nu är det ännu kortare än förra gången. men det är rätt gôtt. maha
jag borde nog läsa min spanskabok nu... men jag har liksom ingen lust.


if only i knew what i know today.

klump.

jag skulle såklart vara med på idrotten idag, men fick stränga regler av lärare carola; jag skulle ta det lugnt.. och faktiskt så gjorde jag det. och detär konstigt, för nu har jag inte lika ont i halsen längre.. men så har det varit förut också. att jag har blivit bättre i halsen när jag har haft idrott. konstigt men sant..
sara, anna, anders och säkerligen någon mer fick till ett par snygga vurpor på fotbollen, men det var bara skoj. hah,
annars har det inte hänt så mycket idag.. vi hade ingen matte, vilket gjorde att vi slutade tidigare..
ska väl förhoppningsvis klippa mig någon gång idag. och det ska bli så härligt!


that kind of love was the killin' kind.

painful.

min hals blir bara värre och värre hela tiden.. i don't like it, i don't like it at all..

vi kollade på film idag på skolan; ciao bella.. den var väl okej.. på individuella så slängde jag min bild som jag håller på med.. ska väl göra om den..
nu håller jag på o kollar på tv. och sen ska vi väl bege oss till linda som fyller år idag.


but i know.

wohow.

"det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder.
den ni! höh


how it used to be.

snabba ryck.

idag mår jag inte sådär jättebra precis.. mamma sa till och med att hon tyckte jag skulle vara hemma idag.. men så blev inte fallet..
allt känns bara jobbigt nu, jag har egentligen inte mycket alls att göra, men jag känner mig bara allmänt nere. tröttsamt.


but nothing is new.

away.

det där med att sova gick åt helvete inatt. jag låg bara vaken och var allt på samma gång.. jag var arg, jag ville bara slita av mig håret och skrika tills jag föll ihop.. jag tror jag håller på att bli galen, på riktigt, snart..

idrotten var rolig, vi hade gym/body pump, o jag var på gymet idag, det blev lite brottning med anna och sen ett par oseriösa övningar..
fast jag har ätit världens godaste mat idag. så jag är väl okej ändå..


du vände dig bort.


over and over again.

ännu en söndagskväll är här, och som vanligt så har jag problem med att sova. varför är det just söndagar som är värst?! det stör mig, jävligt mycket också.
jag hatar det här, faktiskt..


åh kom inte närmre, åh snälla kom närmre
snälla kom närmre, snälla kom närmre, kom närmre


brum brum.

igår blev det filmkväll med mickaela och hanna, och snart blir det mer.
dagen bröjade dåååligt, men sen drog jag, pappa o hanna ut på en skotertur. mycket trevligt var det, lite blåsigt högt där uppe bara..

jag har inte gjort något som jag tänkt göra i helgen.. dåligt av mig..


och du blir aldrig en vän igen.

-

are you a man of peace
or a man man of holy war
too many sides to you
don't know which anymore
so many full of life
but also filled with pain
don't know just how many
will live to breathe again

tokerier.

igår sjöng malin på skolan, det var mycket, mycket bra!
stannade hos cissi, var på centrum em sväng, drog hem till henne o ch åt pizza o busade på lite. senare på kvällen gick vi till anna och karin. fy tusan vad roligt vi hade alltså! riktigt bushumör var vi på.. höhö, jonathan kom dit, o jag, cissi o karin drog ner på sveg. träffade robin och sen gick vi hem o la oss.
idag har vi bar tagit det lugnt, kollat på tv och masserat varandra. höh
nu är jag bara på dåligt humör och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till...


inga krafter för en vacker utgång.

fram och tillbaka.

jag har blivit lite av en tv-nörd. när jag kommer hem på dagarna är det minst tre program som jag måste kolla på.. fast det gör mig inte särskilt mycket, jag trivs rätt bra med det.
dagen har varit helt okej. och det var rätt roligt på idrotten. på lunchen stack jag, anna och ebbis på ica och köpte en jävla massa godis.. eller jag gjorde i alla fall. höh
och nu har jag, helena jäderberg, anmält mig att ta emot en tysk! det är ju nästan otroligt... men men, jag ska inte klaga längre.. bara lite. matten var mest oseriös idag och jag fick inte ett skit gjort.. så det blir nog till att ta tag i det i helgen om plats finnes.


a life that's made to breathe.


swallow.

nanana, jag och trond åt lite papper på matten.. mööh, kul och veta.. har inte så mycket att säga, förutom att jag är förbannat sugen på godis nu för tiden. det känns rätt jobbigt..
måste ta tag i spanskan också, men det är ju så tråååkigt! jag vill inte ha muntligt läxförhör..
och jag vill INTE ha någon tysk.. men det känns liksom som att jag måste. alla andra ska ju det, och jag kommer bli rätt så ensam om jag inte tar någon.. åh, det gör mig galen!


i'll be there for you.

is.

jag säger bara fy tusan vad kallt det har varit på skolan idag! jag känner mig helt nerkyld just nu alltså. och det är verkligen inte härligt..
dagen har gått ovanligt segt också, vilket inte har gjort saken bättre. hungrig som satan har jag varit med..
det är mycket klag idag. men så blir det ibland. allt har ju inte varit dåligt iaf. miha


i feel a little lost,
a little strange today.


once.

gårdagen slutade bara helt konstigt och jobbigt. och jag kunde inte sova, såklart..
men idag har allt varit helt okej. varit en rätt lugn dag, och det behövdes.


tillbaks till ruta ett.


vi får väl se.

igår blev det rätt mycket tv för min del. men det blev också en hel del kortspelande och jag o hanna spelade även monopol.
idag har jag bara duschat och varit ner på byn. men nu ska jag väl gå ut en sväng tänkte jag..
andré opererades igår, men han kanske måste göra det en gång till sen, dom fick visst inte ut allt som skulle bort eller något..


the feeling's alright.

long time ago.

igår blev det en myskväll med chips, ostbågar och popcorn, tv-tittande och kortspel. mycket härligt.
och för första gången på flera år så somnade jag på en gång jag la mig och sov hela natten utan att vakna en enda gång. fy tusan vad härligt det var!
idag har hela familjen städat så det ryker om det. jag o hanna har suttit och kollat igenom alla våra huuuundra påsar med skolgrejer, mer än en hel stor sopsäck blev det med saker som skulle slängas. mamma o pappa har städat lill-rummet, eller ja, dom håller väl fortfarande på..

andré har fortfarande inte fått opererat sig, fast att han skulle ha fått göra det igår.. usch, jag tycker synd om honom.


if you don't.

krångel.

dagen började med en rätt så värdelös datorkunskapslektion, as usual. sen hade vi samhälle, och det gick rätt okej, hade förväntat mig att det skulle bli mycket seriösare än vad det var. på spanskan satt jag, ebba, emma o karin och gjorde en läxa tills nästa torsdag, leif var inte där så vi hade fått i uppgift att fixa det. på lunchrasten blev det kortspel och sen drog vi till marcus o spelde wii. skojsans. bilden gick inte alls bra idag.. men jag var rätt glad ändå. höh
när vi slutat fikade jag o ebba, sen spelade vi monopol med frida och anna. det var mycket, mycket trevligt. och på bussen hem satt jag med sofie, fy tusan vad jag skrattade när hon berättade om några av alla sina vurpor som hade gjort på skolan. hah, oj, oj, oj, det var en bra avslutning för den här skolveckan!


but baby, this i know.

olycka.

jag vet inte vad det är för fel. men något måste det ju nästan vara med det här... nu är det andrés tur i familjen jäderberg/forselius som får åka in på sjukhus för att sedan opereras imorn. som bekant så var ju micke inne för inte så länge sedan efter björnattacken.. men jaa, det är i alla fall något fel på andrés mage.. sen vet jag inte så mycket mer.. men det är ju rätt lessamt om man säger så..

annars så är jag pigg och glad nu såhär på kvällskvisten.. och det har jag ingen lust med direkt.. jag vill sova!


på ett sätt som ingen anning riktigt gör.

tjong.

vi hade volleyboll på idrotten idag, det var rätt skoj. vi vann alla matcher. höhö
på lunchen så drog jag, anna, ebba o marina till knuten och åt pizza. gott som tusan var det, mätt blev jag också.
på spanskan fick jag ett litet utbrott där, fast det var liksom inte meningen, skulle bara säga nej, men det blev i en lite väl hög ton. men men, så blir det vissa gånger. på engelskan fick vi börja läsa en bok, och jag tog en med stephen king, den är riktigt bra faktiskt. vi fick ett gammalt nationellt prov på matten att träna på, men det sket sig totalt.. nästan.


cut me off before it kills me.

öppet hus.

idag har vi haft öppet hus, så jag har gått runt med en skylt där det stod sp och haft en massa hedbor kring mig.. dagen har bestått av mycket fika och godis. inte sånt jag säger nej till med andra ord. höhö, skönt att slippa gå hungrig, som jag för det mesta brukar göra annars.
måste ju bara tillägga att vi hade jävligt roligt vid maten idag. bara en massa skratt hela tiden. spelade med andra ord också, det var rätt skoj.
slutade tidigt, och sen har jag bara suttit och degat på skolan. tråkigt har jag haft! och inte ens min lilla ebbis var där..

för övrigt så kan ebba ALDRIG vinna på våra springtävlingar, det är alltid jag som hinner fram först, senast i morse. så känn dig besegrad pumba. möööh


take it day by day.

deg.

försov mig i morse.. men det var väl inte helt oväntat, egentligen..
dessan pratade med mig idag om att hon tyckte att jag skulle ta med en tysk hem. känner mig lite skeotisk över det där, med tanke på att jag bor just här och så.. men hon sa att jag sååå gärna fick bo hemma hos familjen idvardsson.. det skulle ju vara skoj, men alltså.. grejen är ju den att jag inte känner mig sådär jätte intresserad av att bara prata en massa engelska hela tiden... men men, vi får vä lse hur det blir med den saken.
fick sluta tidigare idag också, för att treorna visst inte alls kunde berätta om vad det nu var. drog till mamma o pappa o fikade lite, sen var jag till tandläkaren. har fått lite sår och så i munnen nu, känns härligt... baaah!


jag gör vad jag kan,
drömmer mig bort.

score.

i fredags var jag, ebba, sara, stefan och marcus hemma hos marcus och spelade wii. och fy tusan vad roligt vi hade! oj oj oj, det är nästan så att jag vill köpa mig ett eget. haha,
efter skolan följde cissi med mig hem. vi busade på o kollade på film. var ute o åkte spark o tittade på stjärnor. miha
klev upp vid halv nio på lördagen, håkan ringde o skulle väcka oss, men icke. sen var det dags för skoterkurs, så satt vi hela dagen i matsalen på skolan och lyssnade på erland. sov lite middag när vi kom hem, åt en massor o kollade på film. på söndagen klev vi upp vid halv åtta och ställde oss iordning, lastade skotern och åkte ner till gamla crossbanan för att köra. vädert var hur fint som helst, så jag och cissi tog några extrasvängar. haha, men fy tusanv ad jag längtade till fjället då alltså! bästa vädret på länge. skrivningen var vid två ungefär, och det gick lysande. så nu har vi skoterkökort.
följde med cissi hem på söndag kväll, o då körde vi skoter, åt fruktsallad och kollade på film tills vi slocknade.
idag har varit en otroligt jobbig och oseriös dag. eller det är väl mest jag som varit oseriös för att jag inte har fått sova ut på vääälfigt länge nu.


vi kan följa mina spår hem.

platt fall.

idag fick jag mig ett gott skratt på idrotten när sara ramlade på bollen när vi körde fotboll, det såg så grymt roligt ut alltså! dagens möjdpunkt måste jag ju säga. haha
matten var också rejält rolig, jag bara skrattade o skrattade o skrattade. kul som satan hade jag!
inte hänt så mycket mer idag tror jag..? vi ska få en ny elev i klassen. och ja, ebba har sett lite nördig ut med en datorväska. höhö


och jag vill ha dig för gamla tiders skull.

galet.

igår var en konstig och bra dag. det började med att mickaela frågade om helt galna saker i bussen. som tex. skidvalla och däcken på ambulanser och liknande. men roligt hade vi!
när vi slutat för dagen så skrattade jag som en tok åt ebba. tårarna bara sprutade och magen värkte så jag knappt kunde stå. ett riktigt hälrigt skratt var det, och det kändes bra i hela kroppen. miha
när jag kom hem lagade jag mat och drog på träning.. det blev en tidig kväll, precis som sagen innan. men tusan så härligt det är!

idag har det väl inte hänt så mycket speciellt, förutom att den där grejen upp till bilden var svinhal. så den har man halkat runt lite på. annars en lugn dag än så länge.


trying to make a connection with you.


heavy.

igår blev allt bara kaos.. och jag kunde inte somna förrän tre ungefär. segt om man säger så..
imorse var jag trööööött, men det blev lite bättre på skolan, det var mycket skratt idag. och sånt gillar vi.
hoppas på en tidig kväll nu i alla fall.. det skulle inte sitta fel precis.


och jag vet att det går över och kommer kännas bättre men,
varför är man allid en djävla nybörjare på sånt här?

något som tynger ner.

jag vill inte ha skola imorn, jag känner verkligen inte för det.. jag vill bara sova..
och nu tror jag att det kan hända grejer här? bra eller dåliga vet jag inte.. men min klump i magen har sakta men säkert börjat växa, och allt är virrigt och sådär konstigt.
det här är jobbigt alltså. det blir liksom aldrig bra..


men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först,
men varför kan det aldrig vara jag?

förändringar.

för ett år sedan var allt så himla olikt vad det är idag.. och det är bara jobbigt. fast det finns ju bra saker med det hela också, men ändå. jag har svårt för att släppa saker. låta det vara. glömma.


it's only small drops of pain,
but even the rain can turn into rivers.

klag.

wöööh, igår blev det filmkväll med hela familjen, och sen höll jag på o somna.. men natten blev sämst! jag liksom somnade aldrig, utan var på ett sånt där jobbigt ligga-och-tänka-humör. plus att jag brände en ny skiva igår, och jag märkte att jag tagit fel på en låt, så det blev itne den jag skulle ha, det gjorde väldigt irriterad at the moment..
idag är jag bara trött, och jag skulle lätt kunna ligga nerbäddad i en säng hela långa dagen.


and i'm only waiting for your fall.


-

you made me cry
you told me lies
but i can't stand to say goodbye

spring.

igår hade jago mamma fullt upp med o hämta o lämna en massa grejer till idrottshippan. men det var rätt trevligt. vid fm stack vi ner på folkan för att förebereda allt. det gick faktiskt bra att servera, rätt roligt var det med, synd bara att det var så många där att man knappt kunde ta sig fram vid borden.. hah, men det är ju kul att många kommer.
jag, pernilla o hanna gick hem vid halvtre ungefär, och jag stupade i sängen vid halvfyra. men självklart så sov jag länge idag, vilket jag har börjat med nu igen.. segt att jag kommer vara halvt död när skolan börjar bara..
idag fyller hampus år, så det lär ju vara folk här hela dagen. men jag klagar inte.


you're crazy.


tillbaka.

mamma väckte mig tidigt idag för hon ville att jag sulle hänga med till sveg o köpa lite grejer till hampus kalas. så jag pallrade mig upp, klädde på mig, fikade och drog iväg. träffade cissi en sväng inne på dollar, och sen hände det inte så mycket mer.
mamma släppte av mig uppe hos michaela påväg hem, så jag lekte med henne en sväng också.. och hon proppade i mig en massa kakor o grejs. först kladdkaka, sen lussebullar och sist biskvier.. men gott var det, så jag klagar inte.
och ja, nu är hampus barnkalas över, känns bra. alla bara hoppar och klänger på en, så det blir lite drygt i längden om man säger så.. ska kanske ta o följa mamma ner på folkan sen, om jag inte är allt fär slö.. hööö


the things that i've become.

styr och ställ.

kom just hem från folkan, har varit där o hjälpt till att duka inför helgen när det är nån sån där revy typ. och ja, vet inte än, men det kanske blir till att hjälpa till o servera mat då.. nanana, jag tror inte att jag vill det..
nä, nu blir det i alla fall heroes i två långa timmar med choklad som sällskap.


deep in your brown eyes.

sämst.

jahapp. nu var man hemma igen. i måndags när jag kom till cissi hjälpte vi till lite med maten, sen blev det en massa gott att äta. klockan slog tolv och vid två gick vi ner på sveg för att se vad som hände där.. och ja, vi kom hem vid sex ungefär.. hände lite tråkiga grejer oså. så detta året började SÄMST! verkligen alltså.
vi sov till tre igår och då blev det middag nästan på en gång. sen blev det film och svull, för att sedan gå ut o kika lite på sveg. var on hos carro o magnus en sväng och lite sånt där.
idag for cissi till björnriket, men jaglåg kvar o sov. sen tog jag bussen hem. och ja, här hemma har jag o hannat spelat kort o ätit salta kex med vitlöksost. mums!


looking for answers.


RSS 2.0