ordkunskap.

veckan har flygit förbi i en rasande fart och det är redan helg.
skolan har rullat på i lägre takt än vanligt, men det har varit mer än behövligt så jag är glad.. idag har jag bakat muffins och tekakor med mamma eftersom att klassen ska stå och sälja bröd i fyra veckor nu. och sen får vi väl se vad det blir. man kanske ska börja och läsa engelskaboken, och träna lite på samhällsprovet, som vi har fått efter en vecka tillsammans med vår nya lärare. hmpf..!


and like a ghost i'll be gone


smarrigt.

veckan känns relativt lugn. och jag fick ett poäng från mvg på naturprovet.. typiskt!
nu sitter jag o pratar med en glad trond som precis har fått sig ett jobb. wihooo


cause i need this

nertryckt.

igår var vi "tjejgänget" väääääärsta dramaqueens, haha. det kändes ju bra då, och nu så känns det bara.. bedrövligt? typ..
jaja. hoppas ni får en bra helg tuffingar
NOOOOOT!
jag känner mig så seriös


your love is what i prefer, what i deserve

off.

idag när jag kom hem så blev jag så förbannat jävla arg! usch och fy, så less på allt krångel.
nu har jag i alla fall avreagerat mig på mamma och pappa, det känns lite bättre.


you'll see

livshistoria.

igår fick vi vår nya lärare, carina, hon verkade vara okej, väldigt kunnig. och ambitiös. ebba var sjuk, så vi sa att hon skolkade och nu hoppas jag att carina kommer hata henne för all framtid. muhahahha
eller nä.. men jaja

jag har ändrat mig... hon kommer från helvetet


just as long as i'm here in your arms
i could be in no better place

lugnt och stilla.

i helgen har cissi varit här. vi har mest bara svullat en massa godis, tittat på film o tv, pratat och gjort ingenting. när hon åkt hem igår så pratade jag i telefon, fyra timmar. men jag gillart.

idag var fyra av våra åtta lektioner inställda, och den sista fick vi en hemuppgift på. så sammanlagt har jag varit på tre lektioner idag, vilket resulterade i att jag kunde åka hem med 12.50 bussen. härligt!


i wrap you around all of my thoughts

edge.

skolveckan började med åtta lektioner och matte c som första.
till skillnad från igår så har vi bara haft två lektioner idag, plus lite träning på redovisningarna vi ska ha imorn. ändå slutade jag klockan fyra. det var långa raster och fika på kondis som gällde. men dagen har varit trevlig.


one look could kill


aktivitet.

igår kom dagen då jag sett klart alla rocky- och rambofilmer. det var både på gott och ont, då jag älskar filmerna och absolut ville se allihopa. men nu när jag väl har gjort det är det så tråkigt att jag inte har några fler, nya filmer att se fram emot. jaja, sylvester stallone är bäst. och filmerna kan man kolla på hur många gånger som helst egentligen. wihooo!

nu har jag nyss lagat mat, och jag är mätt som satan. har även pluggat lite idag, utan större framgång...


but the feeling that i have for you is so strong
been together so long and this could never be wrong


jao.

har ni hört talas om mintkorv? det var nämligen det min mamma luktade idag.


without your company
i have so many holes to fill

snurresprätt.

igår var dagen bara konstig. jobbig typ.. jaja, ulla-britt sköt i alla fall upp vårat naturprov tills på tisdag, så det känns skönt. idag försov jag mig lite, och på skolan så fick jag se våran kanske nya blivande geografi och samhällslärare, jag hoppas att det inte blir hon. haha, jag bill ha en manlig lärare, det känns bättre.
efter skolan så åt familjen hos farmor o farfar, så jag har spenderat delar av kvällen där. åkte hem och kollade på lite tv, o nu sitter jag här o ugglar.
är för övrigt så otroligt glad för att vi bara gick i skola tre dagar den här veckan. jag hade inte orkat med något mer känner jag.


it's been five nights since i held your hand

i want you.

nu är första dagen avklarad, och den var tung. mycket tung om jag ska vara ärlig. vårat schema ser i princip likadant ut som det gjorde innan vi slutade höstterminen, och vi har fortfarande inga lärare till samhällen och geografin.


that's why she'll be back again

flera hundra.

inatt kunde jag inte sova, och istället var jag på plugghumör, så jag läste massa i svenskaboken, planerade lite inför vad jag och karin kan göra på våran presentation av chemnitzresan på öppet hus nästa vecka och grejade på lite. somnade vid halvfem, och idag har jag läst klart boken och skrivit lite stödord om den tills jag ska börja med resencionen, skrivit klart naturrapporten och valt ut lite bilder till presentationen. jag känner mig nöjd, mycket nöjd.


i'm waiting for you, thinking of you

babe.

resan till norge gick bra, och jag klarade av alla byten med glans. veckan tillsammans med trond har varit bäst och jag hade absolut ingen lust att åka hem igår.. men men, det finns inte så mycket att göra åt, och vi klarar oss ju bra i alla fall..
dom här två dagarna som är kvar av lovet måste jag plugga som en tok på, och idag fyller hampus år, så det lär nog inte bli så mycket gjort om jag känner mig själv rätt..


i'm not ever alone, you're not ever alone

RSS 2.0