dumt.

har inte gjort så mycket idag. men pappa har hittat en snygg cykel till mig. TJIHO!
har kollat på fotboll förresten, och häddal förlorade. tror det är förssta gången P16 förlorar i år faktiskt. det sög stenhårt..


some things just weren't meant to be.

ride.

följde pappa till härjesjön och hämtade mormor och morför alldeles nyss. dom var lite småfulla kan man ju säga. haha,
snart blir det jordgubbar. wiiow.


trouble on the way.


oh ja.

klev upp klockan sex igår och pallrade mig iväg till bageriet. bandet i ugnen som brödet åker på slutade funka efter ett tag, så vi hjälpte till med skorporna och sockertopparna medans. sen åt vi lunch och till sist fixade anders felet så vi kunde sätta igång med vårat igen. när dagen var slut åkte jag hem och åt å lite sånt. sen var jag med malin ett tag. och efter det duschade jag och åkte till sveg.
var med cissi och karin först, vi hoppade studsmatta och lite sånt. och cissi hade städat och hela faderuttan bara för min skul. haha, vi åkte ner på statoil, träffade sofia, evelina och louise, hyrde en film och åkte hem till sofia och kollade på den. när vi kom hem igen bestämde sig jag och cissi för att vi skulle klä ut oss till emosar och stryka omkring i ulvkälla. och så blev det, vi ställde oss iordning och sen fick vi iut evelina som redan hade somnat. vi gick upp i en skog och där att evelina och spelade gitarr för oss. iih.
när evelina skulle hem igen gick vi vidare till karin. och där fikade vi och spelade kort. när vi lämnade henne så gick vi en promenad och pratade. vi kom hem vid halv fyra kanske, och då kollade vi på film, sen somnade vi.
vakande vid halv ett idag, och då kollade vi på mer film, ställde oss iordning och cyklade till nilsvallen för att fixa åt ena hunden. blev kvar där ett tag, och sen cyklade vi hem igen. när vi hade fått upp stödet på cykeln jag lånade förstås. haha, stödet på cykeln var helt konstigt, värsta komplicerat, man var tvungen att dra i nån jävla spak, och det visste ju inte vi, så det tog ett tag kan man säga.
i alla fall, när vi kom hem till cissi igen gjorde vi våran frukost, klockan hav fem. haha, yey! pappa och mattias kom och hämtade mig när de slutat jobbet. och när vi var i häddal var det bara att åka ner på solberga, det var match mot föräldrarna för fotbollsskolebarnen. kom hem någpn gång efter sju, och då åkte jag och mamma ner till campingen och köpte dricka, sen hämtade vi pizza på gurras.

förresten är det något cpfel med datan, det låter jättekonstigt, och jag är ganska rädd för att den ska pajja helt och hållet... uuh.


all i have to do.

djup.

alltså, jag har blivit så tusans känslig på sista tiden. eller sista månaderna kanske man ska säga. det är ju nästan inte klokt. men ja, man förändras väl, eller så kan man ju alltid hoppas att det går över en vacker dag. då man är glad och allt känns bra, på riktigt.


i remeber everything.


sleep.

jag somnade visst ett tag förut. och härligt var det!
mamma och pappa har varit och hämtat hampus, för han fick en allergichock eller vad det heter. så han kunde knappt andas och ville hem. men nu är det bra igen tror jag.
kvällen har tillbringats med josse och hanna, vi har spelat kort, cyklat och kollar på film. eller det var bara jag som såg hela,för hanna var tvungen att åka till hästarna, och då ville josse följa.

tror att jag måste försöka sova snart. men jag lär väl inte lyckas antar jag.. aja, lär väl visa sig.


you still got someting in you.

knak.

kunde inte sova igår, såklart.. och jag klev upp kolckan kvart över sex imorse, så det har inte blivit många timmars sömn kan jag påstå.. kom ner till bageriet strax före sju, bytte och och sen var det bara att köra igång.. sista timmarna var jobbiga som tusan, jag hade ont i ryggen och fötterna.. ovh när jag väl kom hem blev cet till att följa mamma ner på byn, sen lagade jag mat också. oj oj oj, jag längtar inte tills jag blir vuxen i alla fall. haha


knock me out every time they touch me.

varför.

jag saknar allt... jag saknar allt så fruktansvärt mycket.
och jag saknar dig..


where would we be now, baby
if we hadn't said goodbye?

just my luck.

idag, precis när jag hade bestämt med cissi att jag skulle komma och sova hos henne inatt så fick jag redan åp att jag var tvungen att jobba imorn. KUL! åh, jag blev skit irriterad, på torsdag ska jag också jobba.. mellan sju och fyra båda dagarna, jag kommer sova minst alltså! men men... pengar är ju pengar, som cissi sa. och ja, det är vlä sant.. men jävligt tråkigt just nu. bara för att jag för en gångs skull har bestämt något med någon så kommer det något annat ivägen.. kul.
aja, åkte till härjesjöns wärdshus och fikade på jonathans önskan. blev mätt som bara den, men gott var det. sen åkte jag och mamma vidare till olingsjön, och det var verkligent mysigt att vara där. har längtat som en tok dit. var väl där i någon timme, sen tog vi olle och hampus med oss. hampus har fotbollsskola så han skulle hem, och olle ville ju såklart följa. på fotbollsskolan skulle brandkåren komma så olle ville med även dit. vi sprang och hoppade och studsade hela tiden. när brandkåren kom blev olle som förtrollad. haha,
när vi kom hem kollade jag lite på en film, sen åt jag glass och efter det har jag pratat i telefon den mesta tiden.

everytime i think about it.


garv.

hade en ganska bra kväll igår. fick lite tråkigt, men det blev bättre och bättre.
imorse blev jag väckt tidigt! och jag gav fan i att somna om, så jag har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. blir väl att åka till olingsjön en sväng sen, och jonathan ville att jag skulle komma på värdshuset i härjesjön, så det blir väl en sväng dit också. sen ska jag kanske sova i sveg inatt. cissi tyckte att jag skulle komma och göra det sa hon igår. så det blir kanske så. annars vet jag inte vad som händer.


stepped in and saved the day.


aha, mhm.

har varit med josse idag faktiskt. för hanna skulle till hästarna åså, och då stannade josse kvar med mig. har haft trevligt.
träffat hampus och olle också. inte hänt så mycket mer tror jag..


so if i said how it was.

brist.

kunde inte sova, inatt heller. åh, vad jävla segt det är. tvn slutade funka också.. blä, blä, blä.
jäjä, det är väl bara att lära sig att leva med det. eller ja, det har jag väl gjort för ett bra tag sen, egentligen.. mamma ringde i alla fall och väckte mig idag, sen blev det fika och efter det ringde jag till lisa. nu måste jag bara fixa ett skattepapper så jag slipper betala skatt. men det får jag lämna in imorn.
marie har fått barn idag också förresten, en liten flicka blev det. iih, cute.


from morning to noon.

so damn wrong.

mitt huvud har inte varit snällt ikväll alltså. alla tankar har bara rusat fram och tilbaka, upp och ner och ja, jag vet inte allt. från en grej till en annan, och tillbaka till den förra tanken igen. liksom... usch, sånt där är jobbigt måste jag säga.. och ja, nu är det väl mest tomt där uppe. men det sätter väl igång snart igen om jag inte har helt fel.
förresten så saknar jag min klass. det suger.


my heart won't stop bleeding and i'm no longer sure if i want it to.

så sant.

har monterat upp nya möbler till rummet nästan hela dagen. och det har varit skitkul! det är verkligen roligt med ikea möbler. YEY! nu fattas bara ett handtag, och elektrikern måste komma, annars blir det nog en aningens mörkt skulle jag tro... höh


for you are who you are.

wondering.

igår kom jonathan och håkan hit för att rida. haha, det var ganska roligt. dom var typ rädda (?) men dom red till slut i alla fall. håkan skakade också. YEY! efter en massa ridning följde håkan hanna och malin upp till fôssa för att lämna hästarna i en av hagarna där. jag och jonathan gick in. när hanna och håkan kom tillbaka åt vi lite. och sen gjorde pojksen armband. sov ett tag och sen blev det montering av en av mina hyllor. åkte till sveg vid tio ungefär, lämnade av håkan och hem till jonathan. sen in till christian ett tag, och sen till håkan igen. kollade på film och lyssnade på musik. jag och jonathan åkte hem till häddal någån gång efter två. och sen somnade vi. eller jonathan gjorde, jag låg vaken halva natten..
idag har det inte hänt så mycket, fikat och lite sånt. och jonathan åkte hem för ett litet tag sen.


the face i came to know.

trevligt.

okej, min kväll har varit kass! totalt jävla tråkig och händelselös. har varit ute hos hästarna några svängar och sen har jag mest suttit och lyssnat på allt prat runtomkring. så jävla tråkigt alltså.
men nu är det bättre. eller bättre och bättre.. det är det väl inte egentligen. jag sitter på den gamla vanliga platsen med musik runt omkring. och funderar, såklart.. vad annars? inte särskilt bra tankar eller så, men jag faller liksom in i det. och tiden bara rullar på utan att jag märker det ens.. fan, jag är verkligen less på att vara ett frågetecken hela tiden. så himla jobbigt och det gör mig nästan galen..


everything that i do,
reminds me of you.

det var det.

jahapp. då var midsommarfirandet slut för min del då, antar jag... har ätit åså. och nu har alla "barnen" stuckit, så jag har inte ett skit att göra.. nej, tacka vet jag förra midsommar. den var bra! bra som tusan, och lite pirrig.. höhö
ja, om ändå saker och ting var som då. det skulle uppskattas stort..


it's gonna take a lot.

wait.

är hungrig som bara den nu alltså!
har tillbringat nästan hela dagen med att hjälpa till här hemma. och en liten del låg jag och halvsov också.. men det behövdes. höh
antar att ingela, micka, vickan och andré kommer nu snart. och senare i kväll kommer mobro, minna och olle. WEI!


you just wait to far.

mitten.

blev väckt i morse, men somnade om igen. härligt, härligt. direkt jag vaknade ringde det så det var bara att springa utan några kläder knappt. haha, efter att jag fikat följde jag mamma på byn och sen duschade jag. ska väl ta och hjälpa till med maten sen. och ja, blir väl hemma hela kvällen antar jag..

nu är det ännu ett år sen det hände något. och det är en vecka sedan vi fick sommarlov. och alltså en vecka utan klassen. sorligt!



you're the man.


woahschi.

har ridit på både tessan och freja nu. haha och ska jag vara seriös är jag ganska så osäker på det där. men ja, jag måste väl ta och vänja mig igen antar jag. tss.
jag har tråkigt som tusan nu. och har ingen aning om vad jag ska hitta på. det här suger verkligen alltså..


dom jävlarna ska skjutas.

men jahaaa.

har varit på fotboll nu. häddal - sveg. häddal vann med 3 - 0, såklart. hahah närå. men ja.. mattias gjorde första målet, pierre andra och mattis gjorde sista målet också. jajjemen!
nä fy tusan, fotboll tycker vi om! mycket roligt. tjiho! yey!


allt som var ditt.

robot.

klockan tio idag blev jag väckt av telefonen, det var lisa som ringde och undrade ifall jag kunde jobba på bageriet idag. hade ingen större lust, var så förbannat trött. men plarrade mig iväg i alla fall. dagen gick fort, och det går ganska bra att vara där. kan bli lite stressigt ibland åså. men det är väl så det är..
lyssnade på radio hela dagen i dom där hörselskydden, och jag kände så väl igen mig i en del saker. fick mig en rejäl funderare där. om samma sak som alltid. men man har liksom tid att tänka när man står där. man är helt i sin egen värld och det är ingen som stör en. verkligen härligt vissa stunder måste jag säga.
fick skjuts hem av anders, och väl hemma följde jag mamma till ingela o micke, pratade om bröllopet på lördag, och om hur vi ska göra imorgon. sen åkte ingela o micka till lina och lämnade deras bil, vi följde efter och hämtade upp dem, sen var vi ner på byn och handlade.
nu är jag mest hungrig och vill äta fort!


but i don't know how.

brum.

idag har det åskat, blixtrat och regnat här som bara den! blixtar som lös upp hela huset, åsksmällar som gjorde att huset skakade och regn som gjorde den nylagda asfalten till en spegel. typ. man såg husena i vägen liksom.
kom just hem från sveg nu. jag, pappa, hanna och michaela har kollat på pirates of caribbean 3. den var mycket bra. yey.


i still do.

time pass by.

alltså, när det har varit skola då har jag aldrig kunnat sova på helgerna, har bara vaknat hur tidigt som helst och allt. också sover man ju inte allt för mycket på veckorna heller..
men nu bara för att det är lov, då kan man sova hur länge som helst, så att man blir väckt för att man sover för länge istället. segt som bara den.


och vem tror på evig kärlek?
ja, vem tror på den nu?

seems to be.

jaha. också var det en sån här kväll/natt som är massa jobbig och alldeles värdelös. man bara sitter och tänker och tänker och tänker.. och saknar. saknar mer än något annat.
och man undrar, hur allt är egentligen. hur allt ligger till..

guns n' roses - don't cry.
skulle vara härligt att få den. liksom. antagliegn bara jag som fattar. men det räcker för mig..
--
avril lavigne - when you're gone
ne-yo - so sick
bon jovi - in these arms
bryan adams - please forgive me
blink 182 - always
--
akon - don't matter
hellre som det var då, än hur det är nu..


read between the lines.
you remember?

different ways.

har målat listerna en gång till nu. så sen är det bara att sätta upp dem tror jag.
förresten så känner jag mig ganska så less för tillfället. på allt, nästan. segt som fan är det i alla fall..


cause it hurts.

dreams.

varje natt, drömmer jag nästa samma saker. det är om samma personer och till en början är det bra. men sen blir allt värre och värre hela tiden. det dummaste av allt är att det jag drömmer är det värsta som skulle kunna hända mig just nu. så jävla irriterande och läskigt. jag hatar det verkligen!
ändå när jag vaknar, tvingar jag mig själv att somna om för att jag inte vill vara vaken heller. åh, älska! jävla cp drömmar. jävla cp allt.


two roads... split off from here.

emellan.

har ridit på freja idag! oj oj oj, det var verkligen ovant. har inte ridit sen jag ramlade av och bröt armen, och det var två och ett halvt år sen. men ja, det var kul. så det måste bli av mer i sommar alltså.! tjiho! yeyyeyyey.


see us togheter.

sing a song.

har målat listerna en gång till nu, får se om det behövs en tredje gång lite senare.. lyssnat på en massa musik i källaren, också har jag tänkt, såklart. värsta mycket. varit på byn med mamma, hämtat hampus, ätit glass och tagit det lugnt.. jag har tråkigt som tusan nu, men vet inte vad jag ska göra. kul att det finns så mycket att göra här alltså.


number one.

fläck.

har varit nere i källaren med pappa hela kvällen, kapat till listerna åså. nu har jag grundmålat dem, men färgen går inte bort från fingrarna.  höhö, segt åt mig.
funderat en massa där i min ensamhet har jag gjort. och ja, jag har väl inte kommit fram till ett skit, som vanligt. det går bara runt i cirklar, all the time.


the only one i'd ever want.

first time.

dagen har bestått av mat, film med hampus, musik och massa tankar. yeyyey.. skit.


the first kiss.

woooah!

fyfan! igår vid ett ungefär, när jag just hade lagt mig i sängen för att kolla på tv, då kom det en stor jävla spindel upp i sängen! och snabb var den. fy helvete vad rädd jag blev! hoppade upp ur sängen, skakade på täcket och spindeln sprang ner under sängen istället. fick nästan panik och sprang in till mamma och pappa. pappa hittade spindeln och dödade den. alltså, den var ju inte liten heller! ett sånt där brunt äckel med tjocka ben, och 2-3 cm lång! har aldrig sett en så stor spindel här. och jag klarar mig utan att se en igen kan jag lova! äckelpäckel.
när jag väl vågade lägga mig i sängen igen, efter mycket ruskande av täcket så dog tvn! eller boxen var det väl egentligen. så jag var tvungen att sätta på musik, annars hade jag aldrig kunnat somna om igen. usch och fy, vilken natt! haha


när jag pratade om dig,
när jag försvarade dig.

king.

jag har lagat mat idag. yehey! och nu är jag mest mätt. tråkigt har jag också.. nanana.


when you walk away,
i count the steps that you take,
do you see how much i need you right now?

lite sött sådär.

följde mamma ner på byn idag, hampus och oscar var också med. och på vägen hem var det ganska kul. hampus och oscar berättade att dom var kära, och vilka dom var kära i. haha, det var mycket underhållande måste jag säga.


to make it okay.

nobody, everybody.

jonathan, niklas och togga kom hit vid sjutiden. sen åkte vi till fôssa, och efter det till sveg. var hos jonathan först, och sen åkte vi hem till togga och de åt lite. åkte hem till jonathan igen och sen åkte jag med birigtta hem. svängde in till linda och kollade på lägenheten. mysigt var det där. när jag kom hem ruskade jag o mamma sängkläder och sen bäddade jag rent. nu har jag mest tråkigt. men jag har massa ny och bra musik, så det går skapligt ändå. ha


would you do that?

can't.

tråkig jävla dag. ingenting att göra, och jag vill inte göra något heller, nästan. jag är i alla fall med i LT idag. höhö. åh.


så länge vi andas.


at the night.

åkte till sveg igårkväll, och jag hade kul nästan hela kvällen. träffade massa trevligt folk och hade det bra. skrattade som tusan gjorde jag också, och det var verkligen länge sedan jag kunde skratta ett sånt där riktigt glatt skratt. eller alltså, sånt där skratt som kommer när saker är bra, när man slipper tänka och när man verkligen känner sig glad. så igår måste jag ha varit glad alltså, man träffade massa folk som man inte sett på länge och allt. alldeles innan det slutade blev det lite sämre, men jag försökte att inte bry mig, lyckades lite halvt kanske? ingen som märkte något mer än jag, så det var nog lugnt..

idag har det varit en riktig konstig dag. eller visst, jag har inte gjort ett skit, men allt känsn konstigt och jag tänker en massa.. fuck it.


när jag går med dig.

rastlöshet.

börjar bli rejält rastlös nu. vill åka till sveg, och jag vill inte bänta en sekund till! även fast att jag vet att jag måste.. åh.
har ätit jordgubbar idag, gott som tusan var det. jag älskar jordgubbar!
hoppas att kvällen blir riktigt lyckad, för då kommer det här bli hur bra som helst! och det kommer vara en rolig dag att minnas. älskade älskade klassen.


ge mig en kyss innan du går,
en kyss att bygga en dröm på.

closed.

klev upp vid kvart i sju och var ensam uppe hela morgonen. kändes härligt. åkte buss sen, och när vi kom fram på skolan knäppte jag o mugen kort på massa stiliga människor. ha
samlades vid kvart i tio och sen bar det av till kyrkan efter lite prat. inna vi gick i n i kyrkan stog vi o pratade och lite sånt. alla nior gick in med en varsin partner av det motsatta könet och i armkrok. haha lyssnade åp prat och sång och sen var det våran tur att sjunga. gick ut efter det och där blev det blomutdelning kramar osv. samlades i matsalen och fikade, sen fick vi betygen. när vi slutat var jag med jonathan ett tag. och åkte hem med mamma, pappa, hanna och mickaela.

jag känner mig ganska konstig nu.. typ glad och ledsen på samma gång. känns så hemskt att man aldrig kommer gå tillsammans med klassen mer, och att man kanske inte kommer att träffa en del av dem. säkert tappa kontakten med hur många som helst och allt. jävla bajs.
det man är glad över är väl att man ska få vara ledig och bara ha det bra.. förhoppmingsvis.


look into my eyes.

klassmiddag.

mugen och henne ma kom och hämta mig vid tjugo i sex ungefär, då åkte vi till sveg. stannade till på ica först. inne på mysen träffade vi några, och det kom allt fler. alla var där utom johan och magnus p. vi åt tacobuffé, och det var väldans gott! har haft jätte roligt ikväll, men blev lite sentimental när randi o magnus fick blommor, och när mathilda, sofia och evelina läste upp dikten. det är helt säkert att jag kommer börja lipa imorn alltså. men jag lär nog inte vara ensam, och det känns skönt. ha
åh, fan vilken dag det kommer vara imorn. hemsk och bra på samma gång... oj oj oj..


stay tight.

jävla bajs hemskt.

sista dagen med hela klassen då.. sista vanliga dagen kanske man ska säga. usch och fy, jag tycker det är skit hemskt! städade ur skåpen och sånt idag, kändes nästan lite tungt att göra det. haha
fick tårta av randi o magnus sen okcså, det var gott.
snart bär det iväg till sveg och avslutningsmiddag. ska bli mycket trevligt. och roligt.


who can say?


across.

roligast idag var matten. det var så jävla fult! alla kom typ försent, satte sig på borden, ville lämna in böckerna men fick inte och stack igen. gick och garvade åt det där i korridoren helva vägen till skåpet. min humor är bara bäst ibland alltså. höh
på svenskan fick vi tillbaka boken om mig, och det blev många skratt kan jag ju säga. mycket, mycket roligt. fast jag har inte läst igenom min än, och jag glömde den på skolan, så det får bli imorn om jag hinner..
sista timmen var vi i kyrkan och tränade inför på fredag. gick väl lite sisådär, men vafan. vi hördes ju i alla fall, och det är bra.
när jag kom hem var jag hungrig så jag höll på å dö tror jag. hade nästan inte ätit något på hela dagen, och det har känts. farmor har även fixat lite med linnet till på fredag och jag o mamma har varit och solat. fast det syns väl inget tänk ja.. som vanligt då med andra ord..


we'll shine together.


up and down.

dagen har varit bra, först en massa tävligar åså. ganska kul att kolla på en del saker. sen var det lååång lunch. och efter det blev det kubbturnering. kom på en andra plats. tjiho! slutade efter den, och jag hade tråkigast då...
höll på o somna i bussen, och när jag kom hem blev jag less på det mesta. jag var hungrig, jag har så satans ont i munnen, jag har ingen lust att göra spanskan, och en massa annat skit. men nu känns det faktiskt lite bättre.


give me a whisper.

damn, not again.

den här dagen är verkligen jobbig. inuti, liksom. egentligen har det varit en lugn dag, men i mig har det stormat som bara den. det har varit så himla jobbigt, och jag trodde verkligen att det hade börjat släppa lite nu. men mitt positiva tänkande slogs sönder ganska hårt och fort.


hands in the air.

slow.

har varit på kalas hos viktoria som fyller 20 år idag. haft mycket trevligt. när jag kom hem var jag trött som tusan och var nära på att somna, men jag klev upp, för annars skulle jag vakna någon gång inatt och inte kunna sova.
mickaela ringde precis och frågade om jag ville följa till fôssa och bada, men jag orkar inte. har liksom ingen lust, konstigt nog..


did you hear about this one?

funny.

kunde inte sova igår, och det sög. men något som sög ännu mer var att boxen till tv jäveln inte ville funka hellr. fyfan, det är bara skit med sånt där via bredbandet. åh!
aja, somnade i alla fall vid två tiden.
på skolan har det inte hänt allt för mycket, på svenskan har vi bara fått tillbaka massa gamla saker och gjort häften av dem. på spanskan gjorde vi inte heller mycket, städade ur pärmarna och gick typ.
var till tandläkaren igen, och dom spände kedjan så hårt att jag började blöda.. inte vidare härligt precis..
åkte hem med sena bussen idag eftersom att cissi skulle till häddal och hon visste inte var hon skulle kliva av, så snäll som jag är stannade jag kvar och visade henne. haha


so promise me again.

men sug.

jag är inte ett dugg trött, och det suger. för jag vill kunna vakna, skapligt pigg en enda morgon.
aja, får väl bli lite tv eller nåt sånt..


take me up above.

mojs.

har varit och badat i fôssa ikväll, mycket, mycket härligt var det.
jag är inte ett dugg trött, men imorn kommer jag väl inte kunna ta mig upp tänk ja. segt..


you better run.

jahaaa.

dagen har varit väldans lugn. inte gjort mycket alls, och det har varit mycket härligt.
suttit och kollat på gamla kort ett tag nu, och jag älskar det! värsta många minnen liksom. hjärtis för det.


och min rastlöshet är min.

back to.

igår var jag med janni hela kvällen. vid halv sex - sex någon gång skjutsade vi ner, mamma, pappa och dan till sveg. åkte och hämtade linda på sykes och skjutsade ner hela högen till ön. sen åkte vi hem. åt hos janni, och sen spelade vi kort, pratade och pratade om lite allt möjligt. åkte hem till mig så jag kunde byta kläder, och efter det blevv det en promenix. men det började regna när vi var nere på byn så vi gick hem igen. där kollade vi på tv och jag somnade typ. men sen vaknade jag och blev pigg när vi skulle tillbaka till sveg. köpte ett aftonblad och hämtade hela gänget igen. dan måste ha varit roligast.
"men vart har jag gjort av kvajen nu då?"
"men dan, du har den ju på dig."
oj oj oj, kul, kul. när vi kom hem gick jag och la mig nästan på en gång. härligt var det.
fast mina drömmar inatt har itne varit allt för roliga...


and i will try.

try.

har varit i sveg hela daen, först var jag där vid medborgarhuset, och det var mest tråkigt. men sen så var jag med jonathan, christian och trond. vi åkte till sandtjärn och badade. sen följde jag jonathan hem och efter det kom papsen och hämtade mig.
vet inte, men ska kanske följa pappa till fôssa nu. om jag orkar. och sen blir det två vändor till till sveg, kanske tre. så min dag kommer bestå av mycket sveg och åkande av bil.


wanna hold you.

a new word.

idag har jag fått nya kläder från hm. sen har vi varit hos magnus och lina för magnus fyller år. håkan ringde och då åkte jag ner på solberga, och där har jag varit tills alldeles nyss.
förresten så fick jag ännu en ny tröja av lina när jag var där. i like it.
imorn blir det att kliva upp skapligt tidigt, ska till sveg. och hoppas det bli kul, annars får jag väl göra det bästa av det, höhö.


what's real.


hjärtat.

igår var jag med jonathan efter skolan, somnade en stund gjorde jag medans han var på gymet oxå. lär ju ha behövts eftersom att jag sov minst dagen innan. åkte hem till mig vid nio halv tio ungerfär, och sen åkte han hem vid ett kanske. och för en gångs skull somnade jag faktiskt, det var så härligt! och glad var jag också, så antagligen var det därför det gick lätt att somna. yey.
idag på musiken sjöng vi först avslutningslåtarna och sen kollade vi på film. på gympan gick vi till sandtjärn och badade, det var varmt och kul. var mest blöt i kläderna sen eftersom att jag hade bikinin på under. men det torkade, tillslut. hade mentortid och no, sen fick vi sluta. åt glass, och kollade lite på dom som tog studenten. åkte hem med mugis sen.
nu regnar det också, hoppas det bli fint till ikväll igen, för då ska vi nog till fôssa och bada tror jag. iihk.


sit back.


don't leave.

ibland funkar det verkligen inte.
och allt känns bara... såhär?

toni braxton - unbreak my heart
anna ternheim - me and you
heart - alone
garth brooks - if tomorrow never comes
och en massa lars winnerbäck...

okej, musik är jävligt bra och jag känner igen mig i så otroligt mycket, men man kan lätt bli lurad av vissa låtar. i alla fall jag, eller egentligen är det mig själv jag lurar. jag lyssnar på en massa "gladmusik", och tror att allt ska bli så jävla bra, men det är inte så. jag försöker bara att tränga undan allt. i hopp om att det aldrig ska komma tillbaka.. hur i helvete kan jag vara så jävla dum?!
jag blir så less på mig själv, på allt.


let me go crazy on you.

slå ner mig.

åh, jag kan inte sova. det här suger. jag bara ligger och funderar hela tiden, och jag kan inte skuta heller. inte konstigt eftersom att det är jag, men ändå. någon gång måste det väl ändå ge sig? okej, jag har kanske inte så bra tålamod just nu, men det här är verkligen jobbigt.
var i alla fall med mugo en gång till förut idag, och vi hade kul, såklart. älskade mugisen.


i wanna wake up where you are.

get dressed.

har varit med mugen idag. cyklade dit upp och sen visade hon mig lite kläder åså. åt glass och fikade, sen cyklade vi ända ner till orrmosjön och kände på vattnet. jag ville bada, men hade inga badkläder, så det var bara benen som fick sig ett dopp. höhö.
mugs skulle hem sen, så jag drog också hem. det är varmt som bara den och jag vill till fôssa och bada.


and if i had the choice.

let me.

det är så förbannat segt att det finns något som ligger för allt det där glada. jag vill vara så där riktigt glad nu, som man borde vara. utan att det ska finnas en massa problem som ständigt ligger och gnager i huvudet. jag vill bara glömma, gå vidare och bli riktigt glad. det är sommar och då ska man inte känna såhär.


left with no one there.

yey.

tror jag ska ta o vara med mugis idag. så kan vi träna på provet tills imorn och sånt. adam fyller år idag, så grattis till han liksom..
det är lika varmt idag, men det var väl inte precis någon nyhet. synd för mig bara att jag har så jävlans lite kläder. det suger mest. funderade nästan på å ta klänning idag, men jag vet inte ja, im a little fegis..
världens mysko dröm hade jag inatt, inte speciellt kul, särskillt inte när det känns verkligt. usch.


sad, sad song.

wöööh.

i don't feel so good right now.
det här suger, stenhårt och mycket.


natt som dag.

ingenting alls.

jag var i stort behov av en mugo för några timmar sen. så jag gick upp till henne, och vi var ute och gick huuur länge som helst. gick minst en mil, lätt alltså! varmt var det, så innan vi gick upp till mugo igen stannade vi till hemma hos mig.
väl uppe hos mugen gjorde sylva en smörgåstårta till adam som fyller år imorn, och jag o mugs åt glass, samma glass som förra året där ute på altan på framsidan. mycket, mycket trevligt. självklart fick adam komma och slava med kortknäppning åt mugo. haha
gick in igen och delade på samma fåtölj nere, sen drog vi upp och kollade på filmer, i samma fåtölj där också såklart. mamma kom nyss och hämtade mig.
och hanna har det blivit nåt fel på, eller nåt. så dom var rvungen o ringa till sjukan så nu har hon fått massa pills och sånt. stackars liten...

btw, så fyller aljosja år idag, grattis till honom.


big times.

okej.

så jävla irriterande, jag fattar inte vad det är med dig ibland. så otroligt sjukt! hur i helvete kan man efter fem sekunder ha dragit en slutsats som inte ens finns?! gör mig mer arg! så jävla, jävla petetiskt så det finns fan inte.


the hate the fear and the pain.

kanske inte.

den här dagen kanske inte är så bra ändå... bara för att det är varmt behöver allt inte vara bra, egentligen..
låt mig slippa tänka, låt mig slippa kolla på allt, låt mig inte vara ensam.


one more time to kill the pain.

sexdag.

har haft någon sex och samlevnadsdag idag. den har väl varit okej, har sluppit alla lektioner i alla fall, och det är ju härligt. varmt har det varit idag också, varmare än igår tror jag.
vet inte vad det blir sen, det är ju studentbal i sveg, men jag vet inte om jag tar mig dit, får se.
ska bli härligt att vara ledig imorn, men måste plugga på engelska provet tills på torsdag. fast det är nog inte så svårt, tror jag..


they found your car.

men aj.

jag har ont på min arm, sen jag brände mig på ett jävla grillspett idag. ser ut som ett J gör det också. höhö, jag måste vara smartast. för typ tusende gången jag säger det idag, men ändå.
har målat lite nere i källaren idag, och det var kul. jag tycker om att måla.


only for you.

once again.

saker är jobbiga nu. och jag har ingen ork för det. det blir för mycket hela tiden, på en gång. förresten tänker jag alldeles för mycket nu igen. buy my head.. somone?


i would give anything
just to live one day
in those shoes.

somthing little.

sov dåligt inatt, och det var mest segt.
idag har det varit en relativt bra dag, och varmt har det varit. segt som tusan bara att jag har bränt mig. jag har aldrig gjort det förut, och jag har inte ens solat. bara varit ute liksom. hoppas det går över fort som bara den, annars blir jag på dåligt humör. det ska ju vara fint länge nu ju.. bajs.
i alla fall, hade prov på hemkunskapen, vette tusan hur det gick. men jag hoppas att jag klarade det åtmisntone. sen hade hela klassen lektion, samtidigt! var trångt och krångligt. men det gick ju.


cause it's you i miss.

done.

jaha, då var det väl gjort då. eller nåt...
och ja, inte vet väl jag vad som kommer att hända eller hur saker och ting kommer att bli nu. det visar sig väl. och just nu kan jag inte tänka så djupt som jag brukar, jag känner mig tom. helt tom..


over and over again.

runt.

bra, dåligt, bra, dåligt, bra, dåligt...
och alla dom där jävla frågorna som kommer sen! jag orkar inte med dom, vad fan är det meningen att jag ska göra då?!


kill me.


såklart.

alltid ska det vara nåt, hela jävla tiden. fy fan vad det här är värdelöst.
det kan vara vad som helst, ett ord, en bild, en tanke, som genast utvecklas till något så himla mycket större. och sen är allt kört. totalt kört och helt jävla förstört.
inte för att det nån gång ens har varit helt, inte alls.. men allt går bara ännu mer neråt, hela tiden. no matter what.


but the memories still remain.

smile.

blev väckt före tio idag av telefonen, så jag gick upp och ut. har varit ute hela dagen. och det har varit härligt som tusan. klockan två åkte jag ner och kollade på fotbollen, träffade melis, och sofie kom också. mela är brun, jag och sofie är mest röda. men vi kämpar på. haha
sofie och jag har bestämt oss för att vara ute hela dagarna, så man slipper skämma ihjäl sig på skolavslutningen. men det var ju det där med att lyckas bli brun och inte röd också... äh, jäjä, det visar sig vällan.
härligt att det ska vara fint väder hur länge som helst nu i alla fall, det blir man glad av och sånt är aldrig fel.
men men, häddal vann fotbollen med 3-1. stannade kvar med melis som väntade på örjan, och sen fick jag skjuts med mattias hem.
inte hänt mycket mer, jag är mest hungrig och har tråkigt.


spending time.


duktigt.

startade just den här datorn, har bara suttit vi hannas små korta stunder idag, och det är mycket bra gjort av mig. tss..
förresten så har jag ont i röven sen igår när jag lånade pappas cykel, och det är verkligen inte härligt.


and dream away.


blommis.

var och kollade på fotbollen ändå, med mamma och pappa. häddal vann med 4-3. trodde det var kört ett tag, men icke.
har varit ute i princip hela dagen och sprungit runt i bikini, det har varit mycket härligt.
vi har ätit grillat idag också, och det var gott som bara den. vet inte vad jag ska ta och hitta på sen, kanske följa mamma och pappa till hästarna, får se hur det blir..


oh sunny day.

show me.

fan då, jag har varit glad hela dagen, och nu bara brister det, vad fan är det med mig egentligen?! jag hatar det här.


jag hatar att jag älskar dig.

lalalala.

lekte med mugo igår, och det var mycket skoj. hon kom och mötte mig och jag hade pappas cykel för att hampus har beslagtagit min så den går inte att cykla på för tillfället. vi åkte in till linn och anders en snabbis, och sen var det den långa, sega backen kvar, men den klarade vi med glans. höhö
när vi kom upp till mugo kollade vi klart på talang, sen gick vi ut och busade lite. in igen och åt glass och kollade på en film, efter det blev det kikning på massa gamla bilder. mycket bra.
åkte hem sen, och mugo följde mig ut till vägen, för gamla tiders skull, tog oss ett prat där och hade det bra. när jag var påväg hem var det fint nere vid hån, så då var man tvungen att stanna och ta lite cards. sen blev det nåt cp damp fel med kameran så det låste sig typ eller nåt. men det fixade sig när jag kom hem igen, så det var bra..

idag är det fint väder och det tycker vi om. vet inte vad jag ska hitta på, får se om det blir åka ner och kolla på fotboll eller inte, tror inte att mugo var så övertygad om o följa med mig. så ja, vi får väl se.


makes me smile.


bra liksom.

blev trött, så la mig och halvsov innan maten, mycket härligt. när jag ätit följde jag med mamma och ulrika ner på byn, och det är lika mycket tôll varenda gång. köpte mycket gott, tjiho.
när jag kom hem åt jag såna där saker med hår på, och imorn är det fotboll, på söndag också för den delen. så jag tror nog att jag ska befinna mig där i helgen. måste få med mig mugo, så det blir som det brukar dom gamla vanliga sommardagarna. oj oj oj, jag och mugo har många traditioner, och dom är väldans bra med för den delen.


och jag sviker aldrig dig.

good.

dagen har varit jätte bra! inget som har varit dumt, tror jag.
på morgonen sjöng vi skolavslutningslåtar, och jag blev lite sentimental och tyckte att allt var sorgligt. usch ja. men men, hade i alla fall utegympa sen, brännboll var det. och det dög väl. kändes somrigt att vara ute i finvändret. sen har jag suttit ute på varenda rast och haft det bra. på elevens val var magnus p med idag, och självklart så krockade vi idag också, så nu har jag ont som satan i benet istället, inte speciellt härligt, men fotbollen var jtterolig, och jobbig som bara den! sånt gilliar vi, ja.
jag och mugo åkte hem med hennes föräldrar så vi kom hem innan bussen ens hade gått från sveg, väl hemma åt jag lite tårta och sen var jag ute tills nu. vändret är verkligen härligt idag, och det gör mig glad. mycket glad.


oh when i look back now.

RSS 2.0