monster.

ålesund kryllar av stora sniglar, jag håller på o skita på mig varje gång jag ser en. så jävla äckliga! å bleeeee


now as you close your eyes
know i'll be thinking about you

norge.

sitter i tronds säng nu och kom hem från stan för ett tag sen. har letat skor som en galning men dom verkar inte finnas kvar nånstans i min storlek längre.. det är så jävla typiskt! kollade på moa igår också, men där fanns dom inte heller.. jag blir sur


if you want to know why

hemmaplan.

härdalsyran blev riktigt bra. fredagen börjades med pizza och crusing nere på byn, sen drog vi vidare ner på campingen och efter det vidare in på området. blev en rätt tidig kväll och därefter en tidig morgon eftersom att vi började jobba klockan åtta i grillen. när vi slutat kollade vi runt lite och gick sedan ner på byn, två gånger, för att ta ut pengar. la oss hemma på gräsmattan och solade innan det var dags för mat och utgång igen. drog oss sedan ner på campingen än en gång och därefter in på området.

på onsdag åker vi till stan och bor på hotell och sen bär det iväg till norge. jacob ligger på sjukhus så vi bestämde oss för att åka så fort som möjligt.


don't wanna see your face, you better disappear

knak.

min morbrors nacke är paj och idag stelopererade han två kotor, har inte hört så mycket men tror att det gick bra i alla fall.. annars har det inte hänt mycket, har hunnit vara i sveg några gånger och hela dagarna går i princip åt till att fixa för yran som vankas i helgen. synd bara att jag är på så jävla kasst humör..


all of these lines across my face
tell you the story of who i am
so many stories of where i've been
and how i got to where i am


överraskning.

nu ikväll kom ebba, sara, cissi, anna ö, karin la och karin lå o hälsade på mig. haha, det var ju trevligt. blev tårta och sen gick jag, karin la, ebba och hampus ut o utövade våra tenniskunskaper.
imorn bär det iväg till borlänge med familjen, hoppas på att hitta något fint.


brighter than tomorrow 


18 bast.

var ett tag sen sist, igen...

förra helgen var jag som sagt i stan och hämtade hem baby, var ute på stan hela dagen men hittade nästan ingenting, får försöka åka nånstans snart igen så jag får handla lite.

sista jobbdagen var i fredags och i veckan har jag hunnit med att vara i olingsjön två gånger, gått promenader, städat, badat och varit i sveg hos karin som firade sin 18års dag. men så långt som att komma in på sveg och till björnfesten blev det aldrig.
idag fyller jag dessutom 18 år och har fått massa bra grejer. puss på det!


either you're wrong
or you're right


RSS 2.0